газов инжекцион

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

газов инжекцион

Мнение от bader » 03 Апр 2007, 14:28

някои има ли 318 с газов инжекцион какъв разход дава и добре ли върви колата и колко му струвало да го монтира

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Апр 2007, 14:31

Докато събираш кинти, ползвай търсачката преди да пишеш ;) Преди няколко дни имаше същата тема, която се разви доста подробно ;)
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

?

Мнение от bader » 03 Апр 2007, 16:17

Leon написа:Докато събираш кинти, ползвай търсачката преди да пишеш ;) Преди няколко дни имаше същата тема, която се разви доста подробно ;)

кинтите са събрани макар и голяма част от тях със заеми :(
и ми изпадна кола на оферта з газов инж и се чудя дали е добра покупка щото по самата кола бая пари се влагат
иначе за това което съм написал нямаш никакв пробелм веднага като си зема колата и всичко ми е сигорно ще го променя

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Апр 2007, 17:30

Колега, имам предвид, че има няколко пресни теми за газовите инжекциони, в които подробно е писано по въпросите ти, а т без да търсиш пишеш нова тема. Едва ли някой ще ти отговори по същество, тъй като на хората им писва да пишат едно и също по няколко пъти ;)
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

ok

Мнение от bader » 03 Апр 2007, 18:08

разбрах но сега не ми се занимава пак ще ми е от позла ако знам на коя страница са или поне от узаглвените коя статия е по хубва как и да е ако зема въпросния автомобил ще оделя един ден спец на това и ще изровя всичко относно газовите инжекциони това което са ми казвали таксиджи че не дигало разхода на газ и че въовяло същия начин това сигорно е пресилено но със сигоност е по добър варянт от обикновена газова уредба.

Назад към E36