проблем с мигачите
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			30 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- Иво
- шПерко
- 

- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Иво
- шПерко
- 

Scott написа:Пробвай отпреде при бушоните може да се е преместило при тях да живурка
Това май не се е преместило при тях, може жиците да му пречат а?
 На каишка ли е? Аз съм си задал въпроса, защото не съм наясно и нямам време да чета, но мисля че с този си подигравателен отговор само показа колко си зле и че има още да напредваш. Пожелавам ти успех и по-малко изцепки занапред когато не си наясно за какво става дума
 На каишка ли е? Аз съм си задал въпроса, защото не съм наясно и нямам време да чета, но мисля че с този си подигравателен отговор само показа колко си зле и че има още да напредваш. Пожелавам ти успех и по-малко изцепки занапред когато не си наясно за какво става дума  Прилагам снимката на релето, на което очевидно не му се "живурка" при бушоните, както го правят обикновените релета. Нарисувал съм ти и стрелка, за да не го сбъркаш със скоростния лост да кажем... Ще ти кажа и разликата между теб и Явор. Той може често да се ебава, но поне знае какво къде е... Благодаря и на него.
 Прилагам снимката на релето, на което очевидно не му се "живурка" при бушоните, както го правят обикновените релета. Нарисувал съм ти и стрелка, за да не го сбъркаш със скоростния лост да кажем... Ще ти кажа и разликата между теб и Явор. Той може често да се ебава, но поне знае какво къде е... Благодаря и на него.
Иначе специални благодарности към sonny! Човек на място...

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
- 

- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Иво написа:...

Друсаш ли се
  Друсаш ли се  
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
		- Дилян Пенчев
- 
				E30 Fanatic!  
- 

- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Scott написа:Иво написа:...

Друсаш ли се
Батку не знам дали той се друса ама ти па си на всяка манджа мерудия па и на всичкото отгоре ми прави впечатление че даваш много умни изказвания по теми по който хал хабер си нямаш и заблуждаваш хората

Земи се стегни малко в тоя подфорум, щото верно както Иво каза Явор може да се базика постоянно и да трия почти само негови мнения ама той поне знае какво говори, а ти и това не правиш

не ми се сърди, отдавна ти чета глупостите по технически въпроси и мисля че трябва малко да се поспреш

Хубаво е като даваш мнение да си сигурен че е така! То верно че никой не се е родил научен, ама не си пилей времето във форума и да трупаш мнения в техническите въпроси в тоя подфорум! Нямам време да чистя, ама никакво

Проявете малко разбиране

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече
 ))
))- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
- 

- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Диляне ако не сте забелязали се пошегувах,ама явно не сте го забелязали,айде със здраве  

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
		- Дилян Пенчев
- 
				E30 Fanatic!  
- 

Scott написа:Диляне ако не сте забелязали се пошегувах,ама явно не сте го забелязали,айде със здраве
Ти се шегуваш по много странен начин и то в доста такива теми, става некъв вид заяждане, не само тук но и в други подфоруми!

))
))- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ма кво му се обяснявате,я го баннете 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Дилян Пенчев
- 
				E30 Fanatic!  
- 

мене ме боли к*ра ама му го казвам щото става смешно...

))
))- logout
- старши ентусиаст
- 

- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Иво, Диляне, не му се сърдете на момчето. Всеки обича да се шегува - включително и аз. Сега може и малко пиперлива да е дошла закачката, за което Скоти сам си е виновен, но чак така да го налагате по канчето...   Вярвам, че си е взел поука. Наистина в техническия подфорум не е съвсем за шеги, че хората обикновено опират до него заради проблеми, които не могат да разрешат сами. Вярно е и че се пускат доста теми в страни от основната идея, но пък иначе ще е много сухарско
 Вярвам, че си е взел поука. Наистина в техническия подфорум не е съвсем за шеги, че хората обикновено опират до него заради проблеми, които не могат да разрешат сами. Вярно е и че се пускат доста теми в страни от основната идея, но пък иначе ще е много сухарско   

П.П. Явор няма равен - неговият стил е неподражаем
 - неговият стил е неподражаем 
			 Вярвам, че си е взел поука. Наистина в техническия подфорум не е съвсем за шеги, че хората обикновено опират до него заради проблеми, които не могат да разрешат сами. Вярно е и че се пускат доста теми в страни от основната идея, но пък иначе ще е много сухарско

П.П. Явор няма равен
It's not who You are, it's who You know...
		- Ivan Petrov
- Скрапчо
- 

- Кара: конджул
oldskool написа:губи маса от някъде.
и при мен го имаше тоя проблем с щракането и се оказа че крушката на стопа ми я нямаше

- Иво
- шПерко
- 

logout написа:Иво, Диляне, не му се сърдете на момчето. Всеки обича да се шегува - включително и аз. Сега може и малко пиперлива да е дошла закачката, за което Скоти сам си е виновен, но чак така да го налагате по канчето...Вярвам, че си е взел поука. Наистина в техническия подфорум не е съвсем за шеги, че хората обикновено опират до него заради проблеми, които не могат да разрешат сами. Вярно е и че се пускат доста теми в страни от основната идея, но пък иначе ще е много сухарско

П.П. Явор няма равен- неговият стил е неподражаем
Въпроса е на ICQ, че ми обясняваше, че съм бил много зле и релетата били под капака и въпроса ми дали е при ръчката бил смешен. Даже ми обясни, че "тия квадратните" са релетата

Scott (23:49) :
офф
Scott (23:49) :
ма ти верно си зле
Scott (23:50) :
там дето са бушоните има едни такива гоелми квадратни
Scott (23:50) :
тва са релетата
Diego Armando (23:50) :
mersi che mi kaza
Та идеята ми беше да му кажа, че негрите не живеят само в Африка. Аз си признавам, че не разбирам, а и нямах време да търся инфо из нета, затова пуснах една съвсем нормална тема да попитам за какво става дума. В началото и аз мислих, че релето се намира под капака за мигачите, но ако не съм сигурен няма да си позволя да се присмивам на хора задали подобен въпрос, защото накрая най-много на мен да ми се смеят. Въпроса е принципен, а не личен. В крайна сметка Сони ми подари и реле и ръчка, изкушен от голяма фанта, за което му благодаря адски много
 На Дилян и Явор за напътсвията също
 На Дилян и Явор за напътсвията също  Днес ще видим дали е от релето или от ръчката и накрая ще напиша каквъв е бил проблема, за да може темата да бъде прикл
 Днес ще видим дали е от релето или от ръчката и накрая ще напиша каквъв е бил проблема, за да може темата да бъде прикл
чена и да остане полезна в архива.
П.П. @logout - той скоти беше написал и едно по-дълго мнение с глупости след това, но взе че се усети и сам си го изтри... В случая това не беше шегичка, а чиста подигравка
 Аз съм си казал, че не се имам за ентусиаст, а за потребител и тук съм най-вече заради хората. Колата просто беше повода да се съберем
 Аз съм си казал, че не се имам за ентусиаст, а за потребител и тук съм най-вече заради хората. Колата просто беше повода да се съберем 

- ivantchoG
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Релето специално е сложено там   . Да ти цъка на главата, за да не си забравяш мигачите
 . Да ти цъка на главата, за да не си забравяш мигачите   .
 .
			 . Да ти цъка на главата, за да не си забравяш мигачите
 . Да ти цъка на главата, за да не си забравяш мигачите   .
 .".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- logout
- старши ентусиаст
- 

- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Иво написа: ...
 То наистина затова си има модератори... Явно се набърках, без знам за случая
  То наистина затова си има модератори... Явно се набърках, без знам за случая   . Ама аз по принцип съм пийсфул човек и не обичам налагането на канчета - поне не публично
 . Ама аз по принцип съм пийсфул човек и не обичам налагането на канчета - поне не публично  
It's not who You are, it's who You know...
		- Us3r_m0n3Y`
- Потребител
- 

На мен също мигачите ми залепват като ги пусна някой път въобще не работят,някои път пък си работят...същото става и с аварийините...  Много странно и гадно...
 Много странно и гадно...

Много странно и гадно...
 Много странно и гадно...- Иво
- шПерко
- 

Оказа се ръчката приятели, благодаря на всички!  са сме отново на пистата иначе без мигач как се дрифтира с М40
 са сме отново на пистата иначе без мигач как се дрифтира с М40 

30 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2