и аз за ангелските очички
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
^ivo^ написа:Le Transporteur написа:SuPeR_FLY написа:Бате Ники е герой![]()
![]()
Бачкай здраво, че да ги видим скоро монтирани
.....по баварките на всички съфорумци![]()
,браво Фурна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-

Ето какво сътворих за два следобяда с диоди 15 000 (кандели или миликандели, нчмам представа) от 40ст.

B M W и всички останали!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
mirmidon написа:
Ето какво сътворих за два следобяда с диоди 15 000 (кандели или миликандели, нчмам представа) от 40ст.. Единичт фар го монтирах вчера вечерта, а другият тази вечер. Снимката я щракна брат ми с тела и то набързо и не е много добра, но утре ще пусна повечко снимки. Вместо изчислените 52 Ома им сложих 33 Ома резистор на 1W и работят перфектно. Нагоре из поста четох, че слагате по сума съпротивленич. Какъв е смисълът от всичко това? Аз сложих само един як резистор и всичко стана както трябва. Фарът който сложих вчера нещо ми прави конденс и утре ще се мъча да разбера какво му е:) Кабелите съм ги прекарал през една малка дупчица в лявата горна част на фара, и можеби съм я затиснал и затожа ми прави конденс. Нчкой ако знае нещо по въпроса ще се радвам да сподели с мен как да го оправя? Да питам също понеже нчмах шлалха и сложих изолирбанд, да ли ще се стопи от светлината на фаровете. Днес карах около 1 час на къси и нищо не стана, но незнам ако карам на дълги какво ще стане?
1.Като сваляш съпротивлението увеличаваш силата на тока-т.е. съкращаваш живота в случая на диода
2.Пак заради сигурността на самият диод се слага по едно съпротивление на диод,не че не може с един ама нали се сещаш че един резистор е стотинки а за няколко стотинки струва ли си да пестиш

3.Нищо няма да му стане на изолирбанда

Надявам се да съм ти бил полезен

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
1.Като сваляш съпротивлението увеличаваш силата на тока-т.е. съкращаваш живота в случая на диода
2.Пак заради сигурността на самият диод се слага по едно съпротивление на диод,не че не може с един ама нали се сещаш че един резистор е стотинки а за няколко стотинки струва ли си да пестиш Rolling Eyes
3.Нищо няма да му стане на изолирбанда Wink
Надявам се да съм ти бил полезен Very Happy
Нямам пуялник и затова не съм слагал съпротивления, пък й пестя место във фара. Вече няма да се притеснявам за изолирбанда. Някой слагал ли е по-силни диоди? Греят ли много по-силните диоди и има ли смисъл от тях? Някой да ме посъветва кво да правя с конденса на фара?!?
B M W и всички останали!
- furnata
- ентусиаст
-
mirmidon написа:1.Като сваляш съпротивлението увеличаваш силата на тока-т.е. съкращаваш живота в случая на диода
2.Пак заради сигурността на самият диод се слага по едно съпротивление на диод,не че не може с един ама нали се сещаш че един резистор е стотинки а за няколко стотинки струва ли си да пестиш Rolling Eyes
3.Нищо няма да му стане на изолирбанда Wink
Надявам се да съм ти бил полезен Very Happy
Нямам пуялник и затова не съм слагал съпротивления, пък й пестя место във фара. Вече няма да се притеснявам за изолирбанда. Някой слагал ли е по-силни диоди? Греят ли много по-силните диоди и има ли смисъл от тях? Някой да ме посъветва кво да правя с конденса на фара?!?
Как така не си слагал съпротивления

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Браво, добре са станали
И аз вчера направих едни сини очички, снимки-скоро
между другото сините диоди светят доста силно и се виждат и през деня очичките

- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
Получи се много интересен цвят. Диодите ми са бели, но светлината някакси синее от перцигласовите пръчки, незнам защо. Неоспях да намеря тема за конденса на фаровете . Светнете ме как да го оправя! Само левият фар ми прави конденс и се запотява откакто монтирах очите.
B M W и всички останали!
- furnata
- ентусиаст
-
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Вчера сложих фолио на мойте и ефект почти няма, да не кажа ич
Само дето през деня от 100км се вижда, че имам angel eyes, aма не се вижда да светят
Обаче направих нарезите през горе-долу 0,2мм и станаха съвсем като истински.

Само дето през деня от 100км се вижда, че имам angel eyes, aма не се вижда да светят

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- furnata
- ентусиаст
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Joro_Paveto написа:Вчера сложих фолио на мойте и ефект почти няма, да не кажа ич![]()
Само дето през деня от 100км се вижда, че имам angel eyes, aма не се вижда да светят![]()
То и това се търси... ти кво очакваш с фолиото да свети все едно си му забил халогенни крушки ли

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Абе некой тука ми пусна мухата, че не светели щот не съм сложил фолио и като сложа ефекта ще е двоен...да ама кур тате баница..кравата мъжка ....само загубих 8 часа в глупости...
та затова и реших да направя нарези поне да не ми е напразна работата.
А като си взема нови PVC стъкла ще си направя по добре други рингове.

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Joro_Paveto написа:Абе некой тука ми пусна мухата, че не светели щот не съм сложил фолио и като сложа ефекта ще е двоен...да ама кур тате баница..кравата мъжка ....само загубих 8 часа в глупости...та затова и реших да направя нарези поне да не ми е напразна работата.
Абе чак двоен не е ефекта ама според мен си светят повечко с фолиото... за мен има ефект