Как ви харесва повече?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Направи и вариант 3 целите черни. Мене и в двата варианта ми се връзва идеално. Всичко е въпрос на вкус и личен избор но да не забравяме и финансите. Ако са ти проблем парите и ще е 50 кинта на джанта карай си я така. Ако не са ти проблем , направи си я така както на тебе ти харесва. Защото тука можем само да те объркаме с мнения. 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
bace_martu написа:бих казал доста е висока бе колега
незнам но какво се дължи до е височка
Гумите са на 50 - затова

videlov написа:no. 2 мн добре става .. no. 1 нещо не ми харесва такава светло сива.. ама такова сиво както си ги нарисувал на no. 2.. титан сиво ли .. графит ли е това ?
Колега,това е фотошоп и честно казано не знам дали е графит или титан, или gun metal, но ефекта, който търся е подобен!

На две места проверих вече, но ми искат ебати сумата! Май ще си ги търкалям така, докато се надраскат, а после ще си развържа кесията!
От както съм купил колата преди 2 месеца съм вложил вече 1700 лв за шукарийки, а докато стане "както трябва " ще стигна 3000! УЖАС!!!!!!

но за нищо друго не съм се радвал да давам пари, колкото за колата!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Приятелю, като я гледам така в двата варианта, просто ти казвам ,че боядисаш ли сърцевината джантата ти става 15"-ска или 16"-ска не мога да определя колко точно
Ако бяха 18" наистина щеше да има някакъв резон,макар че аз като знам колко красива стана като ги качихме на гумаджийницата а и после на ЕКО-то цялата измита просто ... незнам , ти си знаеш
Роко вероятно би казал същото
п.с. С възд.възглавница какво стана ?
Георги Пенчев

Ако бяха 18" наистина щеше да има някакъв резон,макар че аз като знам колко красива стана като ги качихме на гумаджийницата а и после на ЕКО-то цялата измита просто ... незнам , ти си знаеш

Роко вероятно би казал същото

Георги Пенчев
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
вариант 1
2рия ми прилича на стар модел джанти с сиви бордове ... пробваи целите да са в графитено може да е по яко
2рия ми прилича на стар модел джанти с сиви бордове ... пробваи целите да са в графитено може да е по яко

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Между другото заради 50 профила на гумите колата изглежда не толкова ниска
Като знам времето когато Роко я караше с 16" и по-ниски гуми + Шпарко легена, толкова ниска Е36-ца беше само на Жоро Фешъна
Георги Пенчев

Като знам времето когато Роко я караше с 16" и по-ниски гуми + Шпарко легена, толкова ниска Е36-ца беше само на Жоро Фешъна

Георги Пенчев
Penchev написа:Приятелю, като я гледам така в двата варианта, просто ти казвам ,че боядисаш ли сърцевината джантата ти става 15"-ска или 16"-ска не мога да определя колко точно![]()
Ако бяха 18" наистина щеше да има някакъв резон,макар че аз като знам колко красива стана като ги качихме на гумаджийницата а и после на ЕКО-то цялата измита просто ... незнам , ти си знаеш![]()
Роко вероятно би казал същото![]()
Георги Пенчев
Така или иначе сега нямам пари за такива интервенци, по-скоро ще си взема някакви летни гуми! Като се поожулят малко ще ги пръсна.
За въздушната възглавница, имам един волан(завещание от Роко), който мисля да пусна на пазара, че ми трябват кинти за ъпгрейд

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:bace_martu написа:бих казал доста е висока бе колега
незнам но какво се дължи до е височка
Гумите са на 50 - затова
на 50 да ти кажа хич не седи високо , явно му е от модела джанти
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
баце да ти кажем 3-я ватиант НАИ добър!!!!!!!! ЕТО ЕДИН ПРИМЕР как би изглеждала (а тази дори не е черна колата, но е повярваи ми ГОЛЯМА красавиа !!!) Като ти гледам колата отвътре от Америка ли си я докарал ? http://img387.imageshack.us/my.php?imag ... c19xb8.jpg !!!!
BaVaReC19 написа:баце да ти кажем 3-я ватиант НАИ добър!!!!!!!! ЕТО ЕДИН ПРИМЕР как би изглеждала (а тази дори не е черна колата, но е повярваи ми ГОЛЯМА красавиа !!!) Като ти гледам колата отвътре от Америка ли си я докарал ? http://img387.imageshack.us/my.php?imag ... c19xb8.jpg !!!!
Този вариант не ми харесва, честно! Иначе колата я докарах от Ловеч, но иначе е американско изпълнение, да!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
BaVaReC19 написа:баце да ти кажем 3-я ватиант НАИ добър!!!!!!!! ЕТО ЕДИН ПРИМЕР как би изглеждала (а тази дори не е черна колата, но е повярваи ми ГОЛЯМА красавиа !!!) Като ти гледам колата отвътре от Америка ли си я докарал ? http://img387.imageshack.us/my.php?imag ... c19xb8.jpg !!!!
Супер грозно

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Мен пък точно така ме кефи.. 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3