Молба: Калкулация за окачване

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Молба: Калкулация за окачване

Мнение от Фил » 02 Апр 2007, 10:05

Колеги, имам огромна молба към вас. Искам да отида някъде да сменя чарковете по окачването, ноември '95 е36 325tds.

Понеже нямам време да обикалям, търся и сравнявам цени, моля ви направете ми една примерна калкулация, какво ще струва и откъде да ги взимам частите. Носачи, амортисьори, тампони, биалетки ... всичките, с една дума.

Също, ако е възможно и да ми кажете доверен сервиз, където да отида, да оставя колата да се прави и да се върна по-късно да си я взема готова.

Искам също да сменя и разни филтърчета тук-таме, маслени, горивни, въздушни, климатроникови...

Централното не ми лови предна дясна врата, а като я заключа ръчно - заключва всички врати. Предполагам машинка нещо, но не знам точно.

Благодаря предварително.

п.п. Бирата си е по дефолт :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 02 Апр 2007, 11:39

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 02 Апр 2007, 13:02

Колега, знам я темата, обходил съм я, но там изрично е казано да не се споменава нито магазин, нито сервиз, нито нищо. Най-лесно ми е да я закарам в Камор/Дару и да си продам апартамента за сметката.

Искам най-нормален сервиз, в който да ми ги направят читаво нещата и да ми остане поне малко кожа на гърба. А понеже не мога да отделя достатъчно време в момента за обикаляне, затова и моля вас за хелп.

Потребител
Аватар

Re: Молба: Калкулация за окачване

Мнение от carcrasher » 05 Апр 2007, 12:02

[quote="Фил"]Колеги, имам огромна молба към вас. Искам да отида някъде да сменя чарковете по окачването, ноември '95 е36 325tds.

0889 633 990 - мирето,
ЕЕЕ, АМА УЖАСНО СЪМ ГОТИНА!!

Назад към E36