ето какви ги свърших с едни халогени

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

ето какви ги свърших с едни халогени

Мнение от bace_martu » 01 Апр 2007, 11:01

Незнам дали темата е за тук и незнам дали ще съм ви от полза но все пак ще пусна малко снимков материал на подобрението ! След като ми ги свиха преди около 10 дена реших че този път няма да ги оставя на произвола на съдбата халогенчетата ми на гадните наркомани

1. обилно ги намазах от горе и от долу с черен силикон за да затрудня гадовете
2. хванах ги отстрани лекичко с една рапитка за по-голяма сигурност
3. замазах главата на рапитката с малко поксипол за да не може да я развият
4 и последно по краищзта на халогените замазах празнините пак със силикон ( за тази стъпка много се колебаех но стана много добре даже да не кажа 4ак красиво )

та в общи линиии доста съм доволен от свършеното петък вечер :mhihi:

извинявам се предварително за снимките ! малко лошо качество ма кво да се прави като е с телефончето 8)

Изображение

Изображение

те това са рапитките с поксипола . преди да кажат всички че е грозно да ви успокоя въобще не се виждат :roll:

Изображение ето го нацапан със силикон а по-долу е чист :lol:

Изображение

И КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ Е ТОВА Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 01 Апр 2007, 11:05

Е сега нема да те питам как ще сменяш крушка на халогена. Или целия халоген като го счупиш от камъче или подобно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 01 Апр 2007, 11:32

Kris написа:Е сега нема да те питам как ще сменяш крушка на халогена. Или целия халоген като го счупиш от камъче или подобно.

Нищо общо с намазването,за крушката се сваля фасунката отзад ,а счупване я стане ,я не.... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 01 Апр 2007, 11:35

Le Transporteur написа:
Kris написа:Е сега нема да те питам как ще сменяш крушка на халогена. Или целия халоген като го счупиш от камъче или подобно.

Нищо общо с намазването,за крушката се сваля фасунката отзад ,а счупване я стане ,я не.... ;)

Да де ама за да свалиш фасунката отзад требе или на слепо да работиш или да легаш под колата. А повярвай ми за счупване като стане ще се вайкаш, не се знае кога, щото незнам коклко пътуваш, на мен лично до скоро ми беха като консуматив.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bace_martu » 01 Апр 2007, 11:38

А и с макетно ножче силикона се сваля . А дали ще се счупи никои не знае . Все пак не мога всяка седмица да си купувам нови халогени заради шибаните дроги :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bace_martu » 01 Апр 2007, 11:41

Kris написа:
Le Transporteur написа:

Да де ама за да свалиш фасунката отзад требе или на слепо да работиш или да легаш под колата. А повярвай ми за счупване като стане ще се вайкаш, не се знае кога, щото незнам коклко пътуваш, на мен лично до скоро ми беха като консуматив.

бате ти да не караш само на планинско :mhihi:
а и ти като си сменяш крушките на халогените целите ли ги смъкваш или просто обичаш да си намираш повечко работа защото поне за мен е немислимо за една крушка да смъкваш целия халоген при условие че може само да развиеш фасунката отзад

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 01 Апр 2007, 13:14

bace_martu написа:
Kris написа:
Le Transporteur написа:

бате ти да не караш само на планинско :mhihi:
а и ти като си сменяш крушките на халогените целите ли ги смъкваш или просто обичаш да си намираш повечко работа защото поне за мен е немислимо за една крушка да смъкваш целия халоген при условие че може само да развиеш фасунката отзад

Не, не карам само планинско, но точно пролетно време има доста пясък по пътищата и да караш зад тир е много добро, или примерно някой с зимни гумелки смятам знаеш как мята кавъчета.

За това как си сменям крушките, да свалав халогена защото имам всички кори от долу (както трябва да са всичките Е36) и ако трябва при изгоряла крушка да свалям всичките рапидки на пластмасите и после само фасонката и то лежейки е малко дискомфортно.

Виж са всеки сам си решава какво да прави с колата си и как да се предпази от крадците, не си мисли че ти давам акъл или че ти казвам какво е по-добре за теб. Щом казваш че си готов да лежиш под колата за да се предпазаиш от дроги сигурно е така, сигурно и аз щях да направя същото. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 01 Апр 2007, 14:09

Дано следващият път само не изпищиш, че ти няма цялата броня
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Апр 2007, 14:19

XaMaB написа:Дано следващият път само не изпищиш, че ти няма цялата броня

Точно така се получи при мен...че и беше М техник :(
Добре се е получило,но както ти казваш с едно макетно ножче се махат,не мислиш ли,че те може и с това да са се въоръжили :roll: ...няма спасение от тази зган :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordofthedance » 01 Апр 2007, 15:25

не че искам да те плаша колега,но е въпрос на време да усъмнеш без броня.с мен се случи точно това,след като по същия начин бях омазал с черен силикон халогените :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bace_martu » 01 Апр 2007, 15:38

XaMaB написа:Дано следващият път само не изпищиш, че ти няма цялата броня

но поне бронята ще ми я платят :yes:

Аватар

Мнение от ///MapTo » 01 Апр 2007, 15:41

bace_martu написа:но поне бронята ще ми я платят :yes:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
успех адаш...на мен ми платиха точно 24лв,които не стигнаха само по разходите в кат за смяна на рег.номер и талон...ако няма парчета от бронята останали шанса да ти я платят е никакъв...аз бях назад с 1 броня М,халогени,регистрационен номер,гредата под бронята...помисли си хубаво дали ти се занимава,не че ти го пожелавам де... ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от bace_martu » 01 Апр 2007, 16:53

бате не че нещо ама за халогените ми дадоха 168лв както не ги плащат но няма да ти кажа с какви разправии и сумати връзки и ги попитах изрично за бронята а те ми казаха че шанса е по-голям да я платат отколкото при халогените ;)

Аватар

Мнение от ///MapTo » 01 Апр 2007, 18:27

bace_martu написа:...

Сам си викаш дявола на главата,но ти си знаеш...пепел ми на устата и се радвай на това,което си сътворил ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 02 Апр 2007, 1:03

А как се регулират накаде да светят :mhihi:

Следваща

Назад към E36