изрязох си катализатора, та какво може да последва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
изрязох си катализатора, та какво може да последва
Колеги,
Днес ходих да си махна катализатора, сложиха ми резонаторно гърне. Та наблюденията който имам за половин час каране са :
1. По остър звук
2.Малко по-добре изтегляне на ниски обороти
3.По лека работа на мотора
4.Намален шум в купето
Незнам дали са мое внишение или реални факти. Четох доста из форума за катализатора, но така и не прочетох какво могат да бъдат евентуалните последствия от това махаме на катализатора, и изобщо дали има такива.
Катализатора разбира се си го запазих
Накратко може ли да има някакви проблеми вследствие на смяната
Днес ходих да си махна катализатора, сложиха ми резонаторно гърне. Та наблюденията който имам за половин час каране са :
1. По остър звук
2.Малко по-добре изтегляне на ниски обороти
3.По лека работа на мотора
4.Намален шум в купето
Незнам дали са мое внишение или реални факти. Четох доста из форума за катализатора, но така и не прочетох какво могат да бъдат евентуалните последствия от това махаме на катализатора, и изобщо дали има такива.
Катализатора разбира се си го запазих

Накратко може ли да има някакви проблеми вследствие на смяната
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Досега не съм чул някой да се е оплакал от подобна интервенция
Само да не затегнат положението с прегледите на колите за изгорелите газове ,че тогава ще трябва да си го сложиш пак.Ама това надали ще стане скоро

Само да не затегнат положението с прегледите на колите за изгорелите газове ,че тогава ще трябва да си го сложиш пак.Ама това надали ще стане скоро

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
по темата с меренето нещо сте в грешка:
ако искат да се заяждат, мерят. вече има опарен приятел, но явно са искали да изкарат някой друг кинт като са видели поддържана кола. по-конкретно пред него тотална трошка ръждясала я пускат с 2 погледа, а на него от-до преглед и като нямало забележки му мерили газове и не го пуснали щото еди-колко си над нормата...
е съответно си има вече преглед но си е за нерви
по-точно когато и да почнат да мерят, ще е само да подскажат за рушвета, все едно не знаете как е
ако искат да се заяждат, мерят. вече има опарен приятел, но явно са искали да изкарат някой друг кинт като са видели поддържана кола. по-конкретно пред него тотална трошка ръждясала я пускат с 2 погледа, а на него от-до преглед и като нямало забележки му мерили газове и не го пуснали щото еди-колко си над нормата...

по-точно когато и да почнат да мерят, ще е само да подскажат за рушвета, все едно не знаете как е
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
t0sh написа:по темата с меренето нещо сте в грешка:
Абсолютно

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
И аз това казах .Скоро корупцията в БГ няма да спре това си е голата истина.
Съвет от КАТ !
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
t0sh написа:по темата с меренето нещо сте в грешка:
Е и мене ме връщаха миналата година от СБА при Панчарево. Висях 3ч. на опашка и тоя педал ме върна заради газовете. Може причината да е била, защото ми беше безплатен прегледа от гражданската, но все пак си е селско ...

_!_
10 мнения
• Страница 1 от 1