Момчета помощ за едно момиче :)
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
evans написа:Adrenalinka написа:evans написа:абсолютно,те жените и на изгнил голф да ги качиш ще те мислят за гъзар,защото се отличаваш от хората,които чакат по спирките.За тях е важно кола да имаш и да ги возиш наляво-надясноBMW_F1Team написа:LuBo1 написа:Aiw написа::
Аве брат аз такива СМС и писах , че не знам от де ми идваха думите... Просто и тя си го каза че никои до се га не и бил пращал по красиви и мили смс
Бате, повозия в бързата ти Хастра и ще клъвне![]()
![]()
Явно не си случил на жена, само това мога да ти кажа....
тебе някой пита ли те?какво се обаждаш-кранта такава
При това отношение към жените, явно все такива <кранти> си намираш, който да разкарваш с колата си..... Но ако обичаш без да ме познаваш да не ми даваш определение!!!
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Аз като момиче мога да кажа че това което ти остава да направиш е да спреш да и обръщаш внимание за известно време...после и се обаждай,но рядко и за кратко...Ако започнете да излизате номера със Сваровскито е страхотен
Но това - по-късно.
Това което сте направили с смс-ите е ужасно и на мен лично би ми станало лошо от подобен тип ухажване.
В крайна сметка за повечето момичета е важен чарът и вниманието което отделяш..мисля че си я стреснал доста обаче ,намали темповете и бъди естествен и просто кавалер...би трябвало да се получи,успех!

Това което сте направили с смс-ите е ужасно и на мен лично би ми станало лошо от подобен тип ухажване.
В крайна сметка за повечето момичета е важен чарът и вниманието което отделяш..мисля че си я стреснал доста обаче ,намали темповете и бъди естествен и просто кавалер...би трябвало да се получи,успех!
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Това е СМС-ите е добра идея, ама и мноооого досадно! Да не говорим, че някой може да реши да й се обади, за да я убеждава колко и готин, добър, сериозен и т.н. .... /не знам може наистина да си, но по-добре сама да разбере това
/. Така като чета, ти си си използвал всички жокери
Аз бих предложила да й кажеш, че те радва крайно особено, пък да става, каквото ще става!

Аз бих предложила да й кажеш, че те радва крайно особено, пък да става, каквото ще става!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
KIARA_G написа:Това е СМС-ите е добра идея, ама и мноооого досадно! Да не говорим, че някой може да реши да й се обади, за да я убеждава колко и готин, добър, сериозен и т.н. .... /не знам може наистина да си, но по-добре сама да разбере това/. Така като чета, ти си си използвал всички жокери
![]()
![]()
![]()
Неееее в никакъв случай никви комплименти на тоя етап -колежката има типично женска логика и за тва не познава жените

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Andronoff
- триногата
-
Да, търпение му е майката
Действа безотказно - рано или късно се обаждат
А докато чакаш, може да си намериш някоя, колкото да не лъскаш бастуна в банята, ама гледай оная да не разбере, че тогава всичко отива по дяволите

Действа безотказно - рано или късно се обаждат

А докато чакаш, може да си намериш някоя, колкото да не лъскаш бастуна в банята, ама гледай оная да не разбере, че тогава всичко отива по дяволите

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Понякога е трудно просто да кажеш търпение...
Аз ти предлагам да направиш всичко възможно за да и покажеш, че имаш по специално отношение към нея, дори това да означава Сваровски...
Направи го и се отдръпни, тогава май ще си печелившия билет...

Аз ти предлагам да направиш всичко възможно за да и покажеш, че имаш по специално отношение към нея, дори това да означава Сваровски...

Направи го и се отдръпни, тогава май ще си печелившия билет...

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Мда съвети бол ама не забравяйте че ония и те четат и се образоват и после ше трябва да мислим други тактики. Не спят ей
а па онуй третото им око онова големото то па никога не заспива

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Все широко отворено...
Няма ли накрая да ни се падне някоя азиатка с полузатворени очи та да ни е гот...

Няма ли накрая да ни се падне някоя азиатка с полузатворени очи та да ни е гот...

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Неееее в никакъв случай никви комплименти на тоя етап -колежката има типично женска логика и за тва не познава жените
.Казах ти дръж се на разстояние а тя ако е била налапала ще си покаже.Търпението е най-великото нещо -особенно кат става дума за женоря
Благодаря, току-що разбрах,че "не съм" жена!
Просто уважавам поговорката - "Право,куме, в очи" - за това казвам да се отсвирват по - бързата процедура..., а това с увъртането е типична мъжка черта, която по-скоро отблъсква, отколкото да задържи интереса за дълго! 

Благодаря, току-що разбрах,че "не съм" жена!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Благодаря на всички ,
Иво , деиства
До ся бях на едно тайно място и нямах обват и я забраих , то весела компания и алкохола не прощават
ЧКот стана стана , ама хич не съжелявам за стореното
Та мадамата била от Златоград и явно и вдигнах много реитинга кат излезна 10на пъти с мене
Купува червено БМВ купе с 17ски до 5500лв
Иво , деиства

До ся бях на едно тайно място и нямах обват и я забраих , то весела компания и алкохола не прощават

ЧКот стана стана , ама хич не съжелявам за стореното
Та мадамата била от Златоград и явно и вдигнах много реитинга кат излезна 10на пъти с мене

Купува червено БМВ купе с 17ски до 5500лв

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
LuBo1 написа:Купува червено БМВ купе с 17ски до 5500лв
Има едно много червено Е21...

Ма трябва да поотвърже още малко кесията...

56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4