сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Краси, ще се спи на хотел и ще се правят резервации, но май още се уточняват нещата, понеже нищо не са казали за спането още... Ще разпитам който е нужно и ще ви дам инфо възможно най-скоро...
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
- ms
-
-
По въпроса за спането в Хисаря... До няколко дни ще излезе крайният вариант, че ще ни трябват няколко хотела и още се договарят условията с някои от тях, но в момента са горе-долу ясни поне цените- те са между 15 и 80лв. Предполагам, че разликата е заради категорията на хотелите и дали е стая или апартамент... Плащането на резервациите ще става по банков път.
ms написа:По въпроса за спането в Хисаря... До няколко дни ще излезе крайният вариант, че ще ни трябват няколко хотела и още се договарят условията с някои от тях, но в момента са горе-долу ясни поне цените- те са между 15 и 80лв. Предполагам, че разликата е заради категорията на хотелите и дали е стая или апартамент... Плащането на резервациите ще става по банков път.
на палатка

лафчето на Варна е тук www.varnateam.freeforums.org
- Sound_Maniak
- кандидат ентусиаст
-
Отностно утрешната сбирка,предлагам да отидем на едно друго заведение за разнообразие,казва се: "Стария чинар" не е мн голямо,но пък готвят хубаво
намира се на ул.Македония 154 ,това е между "дежа ву" и бул."цар освободител",ако някой иска да го види.

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
Sound_Maniak написа:Отностно утрешната сбирка,предлагам да отидем на едно друго заведение за разнообразие,казва се: "Стария чинар" не е мн голямо,но пък готвят хубавонамира се на ул.Македония 154 ,това е между "дежа ву" и бул."цар освободител",ако някой иска да го види.
Като отидем ще го кусаме

- ms
-
-
anton2106 написа:Там готвят страхотно ходил съм преди време
И аз така помня- дано не се е променило положението...
- ms
-
-
Иво, обади ми се утре по някое време ако ще идваш на сбирката, че съм на работа и няма да имам достъп до нет...