Купе или Кабрио...?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Купе или Кабрио...?
Батенца скоро си взех 318 купе,
да ама дойде лятото...
и сега много се чудя дали да не си взема сащото Е46 кабрио,
обаче искам да знам каква е разликата м/у двете като подражка и въобще като цяло(освен че едната има твърд таван а другата не)
говоря сериозно,и реших първо да отворя тази тема тук,и да чуя мнението на маниаците щото аз винаги съм искал кабриото но тогава нямах кинти,а сега имам...ако знаех че ще стане така нямше да купувам това преди месец и половина ама....мерак...
да ама дойде лятото...
и сега много се чудя дали да не си взема сащото Е46 кабрио,
обаче искам да знам каква е разликата м/у двете като подражка и въобще като цяло(освен че едната има твърд таван а другата не)
говоря сериозно,и реших първо да отворя тази тема тук,и да чуя мнението на маниаците щото аз винаги съм искал кабриото но тогава нямах кинти,а сега имам...ако знаех че ще стане така нямше да купувам това преди месец и половина ама....мерак...
е тва ми беше ясно и на мен....
е тва ми беше ясно и на мен....дано да има някой който е имал и кабрио и купе...да ми каже има ли разлика....
иначе батенца благодаря ви за отзивите
иначе батенца благодаря ви за отзивите

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве точно па лятотот с кабриото си е кофти .. в междините сезони ок ... ама лятото ... като спреш и те пече от горе та се нетрае .. пускаш климатика да ти вее яко и после неможеш се обърнеш толк оси схванат ... или пък пипваш някоя пневмония.. . като караш бързо си ти траа покрива ...щотот пак вее много ...
пък и колкото ни е чисто у нас ... ще трябва ходиш на мивката по 3 4 пъти на ден ...
според мене в кабриото се лишаваш до голяма степен от комфорта на колата ...
но вкусове секви ... хора много
пък и колкото ни е чисто у нас ... ще трябва ходиш на мивката по 3 4 пъти на ден ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
Sharo написа:аве точно па лятотот с кабриото си е кофти .. в междините сезони ок ... ама лятото ... като спреш и те пече от горе та се нетрае .. пускаш климатика да ти вее яко и после неможеш се обърнеш толк оси схванат ... или пък пипваш някоя пневмония.. . като караш бързо си ти траа покрива ...щотот пак вее много ...
това може да го напише само човек, който не е имал кабрио! преди да си взема бмв-то си джитках едно ауди кабрио... няма такъв кеф! като караш извънградско, вдигаш уиндшийлда (баси думата

та по темата, колега, няма какво да го мислиш. ако имаш възможност, се мятай на кабриото, а за зимата един хардтоп и... т'ва е!
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
- Sharo
- старши ентусиаст
-
hyena написа:Sharo написа:аве точно па лятотот с кабриото си е кофти .. в междините сезони ок ... ама лятото ... като спреш и те пече от горе та се нетрае .. пускаш климатика да ти вее яко и после неможеш се обърнеш толк оси схванат ... или пък пипваш някоя пневмония.. . като караш бързо си ти траа покрива ...щотот пак вее много ...
това може да го напише само човек, който не е имал кабрио! преди да си взема бмв-то си джитках едно ауди кабрио... няма такъв кеф! като караш извънградско, вдигаш уиндшийлда (баси думата) и забравяш за вятър и пневмония! а пък слънцето въобще не ми е пречило, отвсякъде се проветрява и не те напича въобще.
та по темата, колега, няма какво да го мислиш. ако имаш възможност, се мятай на кабриото, а за зимата един хардтоп и... т'ва е!
аве карах едно 3 месеца и малко .. от Юли до Септември ... а тва, че не те напича немога да го повярвам ... (в спряло положение имам впредвид ...)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Кабриото си е гъзарика бе , аз лично в кабриото не ме кефи това че всички ме забелязват и ме срам , ама ко да се прави ..... шапка цайси и спи града
Иначе няма такъв кеф на разходка некъде из балкана или по пътя за морето - ОТКРИТ

Иначе няма такъв кеф на разходка некъде из балкана или по пътя за морето - ОТКРИТ

- Sharo
- старши ентусиаст
-
[quote="BMDrago"]Абе Шаро ти си бил големо терсене -немаш угод-или ше ти е топло или ше ти духа
.Ако батенцето и той е болнав нека да не сменя купенцето ама на мен следващата кола ще е кабрио[БМВ]
Кабриото е като мотора-качиш ли се веднъж или си обсебен доживот или повече не се качваш

Кабриото е като мотора-качиш ли се веднъж или си обсебен доживот или повече не се качваш
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Кабриото е несравним кеф просто... единствения проблем е прахта по БГ пътищата, наркоманчетата и завистта ... Мисля, че всеки ще ме подкрепи. Иначе кабриото нема аналог за кеф
. Мотора на кабриолетите също е по-мощен в повечето случаи, а това за мен лично би било в плюс като аргумент

12 мнения
• Страница 1 от 1