Кой е любимият ви модел ?!
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Кой е любимият ви модел ?!
Я си открийте душите ! Кое е любимото ви БМВ ?!
Знам, знам - маняци сте и всички БМВ-та ви харесват ! Но, кой е моделът който като видите на улицата или по списанието от него започва да ви се покачва адреналина ?!
Моето любимо БМВ е Е38 ! Това за мен е най-красивото и "свирепо" БМВ правено някога !!!
Също така Е36 Coupe и по специално ///М3 :-)
Също изключително прекрасен дизайн !
Вие сте на ред
Знам, знам - маняци сте и всички БМВ-та ви харесват ! Но, кой е моделът който като видите на улицата или по списанието от него започва да ви се покачва адреналина ?!
Моето любимо БМВ е Е38 ! Това за мен е най-красивото и "свирепо" БМВ правено някога !!!
Също така Е36 Coupe и по специално ///М3 :-)
Също изключително прекрасен дизайн !
Вие сте на ред

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
отг::Кой е любимият ви модел ?!
BMW ///M5 E34-nai-zloto BMW
87'318i FIRES ON ALL CYLINDERS
87'318i FIRES ON ALL CYLINDERS
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Mdaa, kato vidq E34 ///M5 Touring napravo unemqvam 

Brata: eha.. vse edno az sum go pisal tva:P napulno spodelqm mnenieto ti:)
BURN!
BURN!
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
re:Кой е любимият ви модел ?!
8-ma seria .. 850CSI
WWell BE COOL
[image]http://darksoul.online.bg/hitman.jpg[/image]

WWell BE COOL
[image]http://darksoul.online.bg/hitman.jpg[/image]
- BM Boby
-
850 CSI - za men tova e naj savarshenia zvjar kojto e vijdalbjal svjat - verojatno njama da promenja mnenieto si i sled 50 godini! Inache sled tova e shesticata, duma da njama!
Po printsip vsichki nai veche sportnite (estestveno)no nai lubima mi e ///M3-kata E30 evo2.
;);)
89'316i

89'316i
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
hey Bimmer dudes =)
Eto i moeto mnenie za lubimi modeli:
--Ot klasicheskite modeli BMWta na men mi nai haresvat 2002Tii ~ mnogo oprostena/sempla kola,(neznam zasto no vinagi gi oprelichavam na Zaporozec hehehe),tuka po putiat stukat tuk tame, dosta zapazeni, susto taka ne bix zabravil da spomena i CS-E9 edno naistina specialno chudo na vsichki vremena!
--Ot po novite modeli na '90te godini tova e 8ma seria E31 - vse mi e v ochite kato ia vida kudeto ste da e ......
(pomnia Sirakov (ot Levski moiat "star" otbor
si beshe vzel edna chistak nova na vremeto za $90.000).
--Ot nai novite tekusti modeli (makar che ima i po dobri) ~ na men razbira se si mi nai xaresva tazi koiato si ia izbrax ~ moeto babe E46 330CI. Napravo se "napivam" kato ia karam, i izglezda che ste sum si vse "pian" sled niakoe i drugo vreme sled kato sum se po-navil da i sloza supercharger, no ima vreme (sled garanciata) ta za sega samo si mechtaia za po golemi cifri >>
(G-power (330hp) ili ot ESS (340hp) ......
****** 2002Tii,E9,E31 i E46! ******
Ico OO[][]OO
330Ci (EVOSport ~ Hamann DTM)
PS: eto edna snimka s instaliran ESS supercharger .
Eto i moeto mnenie za lubimi modeli:
--Ot klasicheskite modeli BMWta na men mi nai haresvat 2002Tii ~ mnogo oprostena/sempla kola,(neznam zasto no vinagi gi oprelichavam na Zaporozec hehehe),tuka po putiat stukat tuk tame, dosta zapazeni, susto taka ne bix zabravil da spomena i CS-E9 edno naistina specialno chudo na vsichki vremena!
--Ot po novite modeli na '90te godini tova e 8ma seria E31 - vse mi e v ochite kato ia vida kudeto ste da e ......
(pomnia Sirakov (ot Levski moiat "star" otbor

--Ot nai novite tekusti modeli (makar che ima i po dobri) ~ na men razbira se si mi nai xaresva tazi koiato si ia izbrax ~ moeto babe E46 330CI. Napravo se "napivam" kato ia karam, i izglezda che ste sum si vse "pian" sled niakoe i drugo vreme sled kato sum se po-navil da i sloza supercharger, no ima vreme (sled garanciata) ta za sega samo si mechtaia za po golemi cifri >>
(G-power (330hp) ili ot ESS (340hp) ......
****** 2002Tii,E9,E31 i E46! ******
Ico OO[][]OO
330Ci (EVOSport ~ Hamann DTM)
PS: eto edna snimka s instaliran ESS supercharger .
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
1. Е9 3.0 CSL
2. Е24 М635 CSi
3. Е34 М5
BMW-DIESELPOWER
2. Е24 М635 CSi
3. Е34 М5
BMW-DIESELPOWER
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
1. E9, kato iskam 3.0 CSL
2. BMW 507
3. E24, M6
3. E28 M5
4. E34 M5
5. E30 M3

2. BMW 507
3. E24, M6
3. E28 M5
4. E34 M5
5. E30 M3
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
az kato edin bolen fen na audi priznawam wsichko hubawo w awtomobilostroeneto i da kaja che nqma lubimo bmw shte e luja ili priznak na bezhaberie...
6-cata za men e nomer edno.
za men 6-cata e klasika, stil, wkus, lux i kwoto oshte si izberete... inache i hita na sezona e36 mi hareswa... ako moje taka za wecher da razcykash s pichetata no kato kola nemoje da stypi i na malkia pryst na 6-ta;-)

6-cata za men e nomer edno.
za men 6-cata e klasika, stil, wkus, lux i kwoto oshte si izberete... inache i hita na sezona e36 mi hareswa... ako moje taka za wecher da razcykash s pichetata no kato kola nemoje da stypi i na malkia pryst na 6-ta;-)

Znachi i ti pomnish 8-icata na Sirakov! Poneze togava toi ziveeshe v moia kvartal si spomniam denia, v koito za purvi put q parkira pred bloca. Momentalno se subrahme vsichki deca i gledahme tozi "kosmicheski korab" s chasove. Moze bi tova e purvata osmica v BG..Pomislete si sega kak hvashta pogleda i si predstavete predi sumati godini kakvo beshe da q vidish chisto nova i blestqshta...Togava na deckia ni akul strashno vpechatlenie praveha i "drebolii" kato nadpisa 300km/h na kilometraza i primerno malkoto distancionno za upravlenie na audioto.
I kato se otplesnah za 8-a seria se setih che i priatelia na moi priatel ima 850CSI (koeto se prodava!) i se chudq dali ima nachin da go nakaram pone edno krugche da me povozi...
Inache ot "po-zemnite" modeli lubimia mi e tochno 330Ci...abe napravo ti zavidqh
I kato se otplesnah za 8-a seria se setih che i priatelia na moi priatel ima 850CSI (koeto se prodava!) i se chudq dali ima nachin da go nakaram pone edno krugche da me povozi...
Inache ot "po-zemnite" modeli lubimia mi e tochno 330Ci...abe napravo ti zavidqh
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
Винаги е било само едно. Е-24. Нали знаете, че нищо истинско не може да бъде описано с думи. Е, аз не се и опитвам
If you want to get the ultimate experience, you must pay the ultimate price
If you want to get the ultimate experience, you must pay the ultimate price
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4