Още един горд собственик
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Още един горд собственик
Здравейте,
Вече съм горд собственик на '97 Е39 520i. За сега впечатленията ми са, че ускорението не е нещо невероятно, но звука на двигателя е... е просто е неописуем. Направо не знам как ще я карам полека. Таблото свети много приятно на тъмно. Засега съм открил само един проблем и той е с фабричното радио. На дисплея има изгорели пиксели и не ми показва честотата на която е. Ако е над 100MHz се вижда 1-цата и натам няма никой. Има ли начин да се оправи или да си търся ново радио?
Вече съм горд собственик на '97 Е39 520i. За сега впечатленията ми са, че ускорението не е нещо невероятно, но звука на двигателя е... е просто е неописуем. Направо не знам как ще я карам полека. Таблото свети много приятно на тъмно. Засега съм открил само един проблем и той е с фабричното радио. На дисплея има изгорели пиксели и не ми показва честотата на която е. Ако е над 100MHz се вижда 1-цата и натам няма никой. Има ли начин да се оправи или да си търся ново радио?
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
честито и много дълго да си я караш!
пикселите не са най-големия проблем, има как да се оправят, но е много голяма занимавка, дано някой в БГ вече се занимава с това, за да ни спести играчката
иначе газ до ламарините и умната, че здраве се не купува !!!
пикселите не са най-големия проблем, има как да се оправят, но е много голяма занимавка, дано някой в БГ вече се занимава с това, за да ни спести играчката

- M5
- младши ентусиаст
-
CheGevara написа:честито и много дълго да си я караш!
пикселите не са най-големия проблем, има как да се оправят, но е много голяма занимавка, дано някой в БГ вече се занимава с това, за да ни спести играчката![]()
Има ли някъде схема, която да показва как се оправят. Наистина не е болка за умиране, но дразни. Радиото мисля че е най-базовия модел.
Друг "проблем" е че на лостчето за мигачите няма копче за смяна на показанията на борд компютъра. Достатъчно ли ще е да сменя лостчето или трябва и някакъв допълнителен модул, който да управлява компютъра?
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
За пикселите има тема!
Изчети и важните теми... най-отгоре!
За копчето... виж първо дали имаш борд компютър!
За копчето... виж първо дали имаш борд компютър!

имам цял комплект
Имам цял комплект за Е39 + касетофона бизнес RDS. нов е 1020 лв. аз ги давам за 300.....
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Честито и от мен. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- M5
- младши ентусиаст
-
ICE написа:За пикселите има тема!
За копчето... виж първо дали имаш борд компютър!![]()
Видях тема за пикселите на таблото. Ако на радиото процедурата е същата може да я пробвам в близко време. Може би е тъп въпроса, но как да разбера дали има борд компютър? Гледах книжката ама не можах да разбера.
бат Оги написа:Имам цял комплект за Е39 + касетофона бизнес RDS. нов е 1020 лв. аз ги давам за 300
Радиото си работи, само дето му няма половината пиксели. Ако ще го сменям, то ще е със CD. И без това касети не съм виждал от не знам колко време

10 мнения
• Страница 1 от 1