Търсим убиец – помогнете ни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 20 Фев 2007, 19:19

В предаването на Милен Цветков се обадиха очевидци. Дано да са истински.
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 21 Фев 2007, 10:09

абе вие наистина ли вярвате че в 21часа в центъра на софия НИКОЙ не е видял нищо :?: защото аз не вярвам май трябва да се събуди съвестта на очевидците първо а не да се спотайват като мишки

Потребител
Аватар

Мнение от vlado3 » 21 Фев 2007, 11:49

нали ви казвам че полицията го покрива кой знае чий депотатски син е. и да се е обадил някой няма да направят нищо. даже може и да е по лошо директно като се обади някой да получи подобаваща заплаха да си трае. ВСЕ ПАК ГОВОРИМ ЗА БРУТАЛНО УБИЙСТВО!!!
П.П. 6 точки за Б-тв единствената медия която дойде на погребението и потдържа темата актуална.

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 26 Фев 2007, 17:05

Аз разбрах, че таксиметров се е обадил и е казал, че колата е била Сиво Пежо 406 или 405 ( не разбрах точно), но човека не е видял номера, заради трамвай.
Моите най-искарени съболезноеания!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 26 Фев 2007, 23:52

Малко извън темата но ви призовавам .... Хора правете гонки , дрифт шоу само на писти и на ненаселени месности ,а не до училища ,градини и тн.

Лека и пръст на момичета .... Жалко вярно за погубения живот

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 03 Мар 2007, 2:51

Бтв, ударило го е сиво пежо 405.За момента списъка със сиви пежа 405 от 1500 е 250 коли.Искам да кажа че ще го намерят нещастника. :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 24 Мар 2007, 5:03

Хора като този не са нормални и за съжаление все повече такива бродят по света и у нас :bcry: Познавам подобни "Отговорни" "хора", "можещи" да носят последствията от своите действия - с начално образование, дето карат разни трошлящи с по 100 и отгоре км в час в града и спират с ръчна :shock: абе по-добре да спирам, че :ranting: :banghead: :banghead: :banghead: Ако беше моето дете щях да го разчленя тоя, колкото за това, което е извършил, толкова и че след това е избягъл :bang:

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 28 Мар 2007, 10:25

аз пък все си мисля че мамините синчета с бързите коли които са вечно надрусани по може да направят беля образованието кво общо има със случая

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 28 Мар 2007, 10:43

Има. Нарича се елементарна култура, начално възпитание, както искате го наричайте.

Аз самия имам дъщеричка, да ми е жива и здрава. Не ми се мисли какво бих направил аз с тоя нещастник, ако се случеше на мен и ми паднеше в ръчичките. Който е чел "Американски психар" горе-долу би му се изяснило, и пак ще му е малко на изверга.

В багажника, на село в плевнята и ще живее колкото аз реша.

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 28 Мар 2007, 11:33

всичко опира до възпитание не до образование аз лично познавам хора със добро образование но с липса на елементарни обноски и обща култура и явни пропуски в първите 7 години вярно е че са молко тези пичове на общия фон но е факт че присъстват

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 29 Мар 2007, 1:43

t_andonov написа:всичко опира до възпитание не до образование аз лично познавам хора със добро образование но с липса на елементарни обноски и обща култура и явни пропуски в първите 7 години вярно е че са молко тези пичове на общия фон но е факт че присъстват
баш точно...образованието не прави човека културен непременно...на доста тъпи парчета висшисти съм се нагледал...както и на доста културни хора без висше... ;) а по случая - дано го заловят тоя...интересно ми е дали осъзнава какво е направил...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 29 Мар 2007, 9:19

Kocil написа:
t_andonov написа:всичко опира до възпитание не до образование аз лично познавам хора със добро образование но с липса на елементарни обноски и обща култура и явни пропуски в първите 7 години вярно е че са молко тези пичове на общия фон но е факт че присъстват
баш точно...образованието не прави човека културен непременно...на доста тъпи парчета висшисти съм се нагледал...както и на доста културни хора без висше... ;) а по случая - дано го заловят тоя...интересно ми е дали осъзнава какво е направил...

със сигурност осъзнава въпроса е дали му пука
и аз се надявам да го хванат ма и да го осъдят след това а не да му се размине както на много други

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хиляди хора да истръпнат
Мечтае да кара: Е30 М3 DTM

Мнение от 6ebeka » 13 Апр 2007, 13:12

Е тоя е не човека бе лелел нанорманици Деба скапаняка !!
БЕЛ камък сенка му пази !!! Цветятя от към корените да гледа!!
ДЕт праща там да чека!!! Ако го жида тоя парцал Ше ми се Увие като хавлиена кърпа около ръката!!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от RINO_E21 » 17 Апр 2007, 2:46

Хора, :( прочетох какво е станало нищо,че с малко закъснение,но все пак съпричастен съм Лека и прист на момичето :( Не знам,лошото е че все повече ненормалници има и ще стават още!

Винаги ми е било странно как може да направиш нещо такова и след това да си "живееш" все едно нищо не е станало.

Съжалявам ама такива индивиди трябва да ги пребият публично до смърт!
Преди известно време на булевард Левски(където очевидно стават много "странни" в нормален смисъл неща)та вървя си аз и гледам едно куче(много обичам животните и се спрях да му се порадвам),а то не знам защо тръгна да пресича???При което от към спортната палата някав ТЪПАНАР имам чувството,че като го видя и настъпи газта прегази го Майка ми д*ба горкото животинче след това се гърчи и почина.
ПРИЗНАВАМ СИ разплаках се(може да ви се види странно,но...)
Съжалявам ако това което написах не е за тук,но сметнах да илюстрирам ПРОСТОТИЯТА НА така наричащите себе си "ХОРА"
Винаги ми е било болно,и ще продължава да ми бъде,а относно ОНЯ тупан дано го хванат и да получи подобаваща присъда.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 09 Юли 2007, 22:31

ВИНАГИ Е ТАКА И ТЕЗИ ТЪПАНАРИ СЕ ИЗМЪКВАТ БЕЗНАКАЗАНО

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата