Генерацията на ауспуфф-а

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Генерацията на ауспуфф-а

Мнение от BMW_325i » 24 Мар 2007, 14:47

Става въпрос за Е30 316 М10 Б18 с карбец...
В момента генерацията се състои от тръба Ф45 и последно гърне от аспо...имаше катализатор, но разбира се е разкаран и на негово място е само тръбица...
Та след проба да се махне последното гърне колата оживя :shock: Просто разликата не беше минимална в живеца, който се появи ;)
И сега се обмисля да се сложи от - до тръба Ф50 и пак само едно гърненце , но някое по-правопоточно ;)
Един играч ми каза, че разхода щял да скочи и то не с малко :roll:
И какво последно гърне препоръчвате от по-ширпотребата ;) ;)
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: по диагонал
Мечтае да кара: E9 CSL
Детайли за колата: 2979 cc

Мнение от Radichev » 27 Мар 2007, 19:52

мога да ти шитна един много бърз NESSPORT. 5-6лв :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 27 Мар 2007, 22:51

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=50472 виж ейтука кво съм пуснал може да ти хареса макар и скъпо.Може би ще се измисли некъф ефтин вариант на тоа клапан обаче определено си е далаверка :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от _KELE6A_ » 28 Мар 2007, 0:31

Виж човек,напрао махни всички гърнета де що има.Ше вари мноо по добре па и ефекти откъм звука ;) ;) пробал съм го с жигули комби

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 28 Мар 2007, 9:36

_KELE6A_ написа:Виж човек,напрао махни всички гърнета де що има.Ше вари мноо по добре па и ефекти откъм звука ;) ;) пробал съм го с жигули комби

Ти друга работа нямаш ли си бре :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от _KELE6A_ » 28 Мар 2007, 12:17

ХахаХ какво говориш ве човек- лудница.Кат са разбеснеят тес 60 коня(половината,от които избягали още преди години)бавареца репа да яде :mhihi: Пък за на бащата москала да не говорим..ех "едно време" като бях малък(щото ся съм мноо голям)голямо шоу беше.То бръснарски ножчета ли не слагахме по ауспусите,то кво ли не хах.
:P А тука един фр има мноо як ремус.Дори го каних да се снима за един клип на други мои фр.и той взе,че са съгласи.Да намеря само линк в нета и ше го постна.Да скиф то не,че има мноо кво да се види ама ръмжи яко мамка му :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 28 Мар 2007, 18:47

Абе не аз пак та питам ти друга работа немаш ли си :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от _KELE6A_ » 28 Мар 2007, 23:56

:-))))) хахах Ами човек трудно ми е да определя на кое точно викаш работа :П то по цял ен работа стига де малко почивка.БТВ нз аз ама ти и ти май няаш мноо работа само душиш темите хахах Здаве да е и поече ентусиасти като теб :-) я дай едно асл е братле от къде си как си що си..?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 29 Мар 2007, 0:08

_KELE6A_ написа::-))))) хахах Ами човек трудно ми е да определя на кое точно викаш работа :П то по цял ен работа стига де малко почивка.БТВ нз аз ама ти и ти май няаш мноо работа само душиш темите хахах Здаве да е и поече ентусиасти като теб :-) я дай едно асл е братле от къде си как си що си..?!

Туй дан тий чат бре асл щи го дам 18 м кз :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Я ти дай че ти май нещо ме съмняват твойте годинки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нищо лошо даже по-добре че от малки четем и пишем ама нещо по смислено поне да се пише.За тва та питам друга работа нямаш ли си :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от _KELE6A_ » 29 Мар 2007, 9:34

А,ти не ме гледай,че се хиля някъф.То вечерно време съм тъй аз пиинеш малко,настроение а-у и така :lol: Та аз съм на 20 от Търговище голем келеш съм аз :mhihi: хехех
Скоро щях да идвам към Казанлък едно приятелче да видим,той пък са уволни тц тц.за де бърза хахах.Пък за работата...работа да искаш ма то му омръзва на човек пф.Малко развлечение.Ей мамка му идвайте насам май месец са съберем в Търговище на балканското край Черковна.Големо шоу стаа.
Ай стига толква,че съвсем отклонихме темата,ше са карат :evil:
Не го прая нарочно ама нямам мн време да гледам всички теми и раздели,то за всичко си има място :-)

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 15 Апр 2007, 0:56

поредната осрана тема... жигули, москвичи, критики и глупости...
та... към автора - колега, аз на м10б18 бях сложил гърне самоделка, което беше на мястото на първото гърне (за е21) гърнето беше един перфектен разширител, влиза тръба в гърнето, което е кухо и излиза...леле...нечовешки звук имаше след 3500 :bowdown: и като върнеш газта чат пат пукаше...все пак за 1.8 мотор доста шоу правеше, пък и мен си ме кефеше....
офф: колко ли ще ми сипят сега... :uups:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Назад към Tuning