Последната случка с колата
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Последната случка с колата
Бях с една стара позната и пътувахме по бул.Владимир Вазов посока Х.Димитар и кв. Левски.
Свети ми зелен сигнал и си карам спокоино 70-80 км. верно над ограничението, но все пак имах ясна видимост и 3 ленти, аз в средната.Навлизам в кръстовището и виждам как някаква кола минава на кърваво червено и прави десен завой.Излиза направо в моята (средна) лента, аз започвам да свира и бягам в лява, но той се панира, засичаме и бяга също в лява при което аз няма каде да ходя и се набивам в него
Лоша работа, но най-важното, че нищо ни няма, ламарина се прави и се купува, здраве не.
На мен ми пишат акт, че го удрям отзад, а на него че минава на червено.Трябва да се кара внимателно незнае човек в кой момент какво ще се случи и когато си се отпуснал става напечено..
Аз си взех поуката от тази случка!
Свети ми зелен сигнал и си карам спокоино 70-80 км. верно над ограничението, но все пак имах ясна видимост и 3 ленти, аз в средната.Навлизам в кръстовището и виждам как някаква кола минава на кърваво червено и прави десен завой.Излиза направо в моята (средна) лента, аз започвам да свира и бягам в лява, но той се панира, засичаме и бяга също в лява при което аз няма каде да ходя и се набивам в него

На мен ми пишат акт, че го удрям отзад, а на него че минава на червено.Трябва да се кара внимателно незнае човек в кой момент какво ще се случи и когато си се отпуснал става напечено..
Аз си взех поуката от тази случка!

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
много кофти
пак добре че не беше взел E36цата че то щеше да е на мястото на мерцедеса...

пак добре че не беше взел E36цата че то щеше да е на мястото на мерцедеса...
Последна промяна Ivan Petrov на 27 Мар 2007, 22:58, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Кофти случка...
ще я оправиш,ще вземеш пари от каското,не се притесняваи..въпроса е,че вие сте ок..но,ти си знаеш най-добре какво ти е,другия път внимавай повече;)

- _BoBI_
- ентусиаст
-
Ако бях с Е36 имам съмнения, че можеше и да е много лек удъра защото спира с пъти повече + това нямам АБС и ми повлече доволно много, а не съм чак толкова обигран все още, че да започна да напомпвам педала на спирачката, незнам в такива моменти човек не мисли и натиска колкото може
///MapTo
бате няма да я правя ще я продавам така и да посъбера още някой лев за БМВ единствено и неповторимо
Няма усукване до колкото видях..
Живота продължава, но вече ме е страх за пресичащи хора на червено, че там е страшно и за мен и за тях
///MapTo
бате няма да я правя ще я продавам така и да посъбера още някой лев за БМВ единствено и неповторимо

Няма усукване до колкото видях..
Живота продължава, но вече ме е страх за пресичащи хора на червено, че там е страшно и за мен и за тях
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ама иначе имаше видимост нали...
Май и ти си един шофьор...Няма що...
Не предвиди ли, че винаги може някой да изскочи или светофарите са доста сигурно място...
Сори, че говоря така ама да ми кажеш, че имаш видимост при 80км/ч и да си се ударил след това, не върви...
Ти си знаеш най-добре...
Оправяй я по-бързо и умната...

Май и ти си един шофьор...Няма що...

Не предвиди ли, че винаги може някой да изскочи или светофарите са доста сигурно място...

Сори, че говоря така ама да ми кажеш, че имаш видимост при 80км/ч и да си се ударил след това, не върви...
Ти си знаеш най-добре...
Оправяй я по-бързо и умната...

- _BoBI_
- ентусиаст
-
WilliamsF1Team ами явно не съм добър, щом не съм предвидил, човек се учи докато е жив
от 80 как да спра за 20 метра това не е БМВ, натиска повличати и добре дошъл на пързалката
имах и забавяне в реакцията защото мислех да го заобиколя в лявата и спирачките започват когато виждам, че и той тръгва на там.
И аз имам вина разбирасе, но вече станало

от 80 как да спра за 20 метра това не е БМВ, натиска повличати и добре дошъл на пързалката

имах и забавяне в реакцията защото мислех да го заобиколя в лявата и спирачките започват когато виждам, че и той тръгва на там.
И аз имам вина разбирасе, но вече станало
Последна промяна _BoBI_ на 27 Мар 2007, 23:16, променена общо 1 път
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ясно, ясно...
Случва се, не съм и аз човека, който трябва да говори за това, защото съм нов в бизнеса, ама все пак...
Оправяй я иииии леко с приятелките да не стане така че накрая причината за удара да е друга...
Случва се, не съм и аз човека, който трябва да говори за това, защото съм нов в бизнеса, ама все пак...

Оправяй я иииии леко с приятелките да не стане така че накрая причината за удара да е друга...

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Съчувствам ти, защото знам какво е да неможеш да спреш.
На ЕКО пак ще говорим
радвам се, че си жив и здрав.
На ЕКО пак ще говорим
радвам се, че си жив и здрав.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Еее Боби кофти случка, братче...надявам се час по-скоро да я забравиш и да се мяташ на мечтаното е36;) Важното е че сте добре, удара явно не е бил от най-безобидните 

Re: Последната случка с колата
_BoBI_ написа:На мен ми пишат акт, че го удрям отзад, а на него че минава на червено.
А стига бе

На теб ти пишат акт? За какво, неспазване на дистанция? Не се ли заяде? Опровержение поне?
Ти си минаваш спокойно на зелено (вярно, малко по-бързичко), но си си в правото да пресечеш кръстовището. Тоя изскача отнякъде, на червено, неправилно престрояване, засича те и на теб ти пишат акт? На него би трябвало да му качат книжката на трупчета и да плати целия ремонт на колата ти, независимо, че не я искаш вече. Поправена ще можеш да я шитнеш по-лесно.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3