Момчета помощ за едно момиче :)
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
абсолютно,те жените и на изгнил голф да ги качиш ще те мислят за гъзар,защото се отличаваш от хората,които чакат по спирките.За тях е важно кола да имаш и да ги возиш наляво-надясноBMW_F1Team написа:LuBo1 написа:Aiw написа::
Аве брат аз такива СМС и писах , че не знам от де ми идваха думите... Просто и тя си го каза че никои до се га не и бил пращал по красиви и мили смс
Бате, повозия в бързата ти Хастра и ще клъвне![]()
![]()
![]()
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Имаш един и от мен.
При мен преди време помогна това и сега съм с момичето, на което всички пращаха СМС-и. Подкрепих те и знам, че щом така си решил е правилно. Дано успеем да я вразумим, а пък останалото си от теб...

При мен преди време помогна това и сега съм с момичето, на което всички пращаха СМС-и. Подкрепих те и знам, че щом така си решил е правилно. Дано успеем да я вразумим, а пък останалото си от теб...

- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
evans написа:абсолютно,те жените и на изгнил голф да ги качиш ще те мислят за гъзар,защото се отличаваш от хората,които чакат по спирките.За тях е важно кола да имаш и да ги возиш наляво-надясноBMW_F1Team написа:LuBo1 написа:Aiw написа::
Аве брат аз такива СМС и писах , че не знам от де ми идваха думите... Просто и тя си го каза че никои до се га не и бил пращал по красиви и мили смс
![]()
![]()
Явно не си случил на жена, само това мога да ти кажа....
Един смс и от мен ще имаш

- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
според мен ще береж ядове ако мацката разбере,че т-те са и в нета,а иначе успех.
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
и кат разбере кво ще стане
по лошо от туи няма на къде
Даваите пращаите не се щадете , кат дода да живея в София ще има бира за всеки един от вас

Даваите пращаите не се щадете , кат дода да живея в София ще има бира за всеки един от вас

- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
виж си лс-то а иначе съм пратил 2смс
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
То хубаво да пратя СМС, ама като знам какви лепки са девойките, малко се притеснявам, да не ми отговори 

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
пич това е лекът на болеста ти препиши и някое или и научи и го кажа действа повярвай ми http://m-s.hit.bg/
пич това е лекът на болеста ти препиши и някое или и научи и го кажа действа повярвай ми http://m-s.hit.bg/
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Разцепихте се с тея смс игри в подфорума БМВ Море от любов първият път като се случи такова нещо беше спонтанно и интересно, а сега през ден някой нещастен любовчия моли форума да задръсти телефона на някоя момиче за да му обърне тя дай боже внимание.... ако нямаше телефони май никой нямаше да ебе в тая страна!
П.С. една по-интересна игра, едно момиче много ме харесва и ще ви помоля да напишете по един смс за да я накарате да спре. Телефона е 807 3648 с код за УСА 1 207. Успех!
П.С.2 и вземете малко се усетете с тея игри или ги пускайте в някой форум с по тиин насоченост.
П.С. една по-интересна игра, едно момиче много ме харесва и ще ви помоля да напишете по един смс за да я накарате да спре. Телефона е 807 3648 с код за УСА 1 207. Успех!
П.С.2 и вземете малко се усетете с тея игри или ги пускайте в някой форум с по тиин насоченост.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
тебе някой пита ли те?какво се обаждаш-кранта такаваAdrenalinka написа:evans написа:абсолютно,те жените и на изгнил голф да ги качиш ще те мислят за гъзар,защото се отличаваш от хората,които чакат по спирките.За тях е важно кола да имаш и да ги возиш наляво-надясноBMW_F1Team написа:LuBo1 написа:Aiw написа::
![]()
![]()
Явно не си случил на жена, само това мога да ти кажа....
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Любчо, мисля че на Елена и е омръзнало от тези смс-и, защото си е спряла телефона, пратих доста, а не ги е получила още.....
Съжалявам ако неможем да ти помогнем и навредим по някакъв начин.
Съжалявам ако неможем да ти помогнем и навредим по някакъв начин.
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4