Е нема такава оферта-ма само с кво ме занимават.......
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Е нема такава оферта-ма само с кво ме занимават.......
Значи днеска беше уникалната оферта-Милко, искаш ли едно Е-46 328ци, пълен ///М пакет, 2005-та за 13000 лева
И аз за малко удар
Ма дай да видим бе бате и т.н....Ма то нема прехвърляне да знаеш и т.н....Ма аз толко запален, че викам майната му...
Как да е-чакаме около 2 часа да дойде колата от Пловдив-идва и гледам-///М пакет нема, на километража 240, нема ксенон, нема никой-само клима като мойта, волана като моя в Е-36-цата, отзад една елипса на ауспуха и като погледнах отдолу-една тръба открай до край...а не две както беше на 325-цата ми примерно......
Викам-ма това май не е 28-ца май....а тия-ма да де-в талона е 320 купе, 2000 ама е 328 2005 иначе и затова нема прехвърляне....
И като се почна-аре сега дай поне 3000 капаро че има едни купувачи в Пловдив дето я плащат веднага на 15000 ма заради тебе се скарахме с тех и дойдохме да я земеш на 13000....
Глеуй са кви кристални плафони има..., а иначе, че по двигателя и по/около термостата има нещо от рода на котлен камък и се ронят некви шупли не гледай........кофти, че единия продавач е некакъв близък на един познат ма кво да прайш-аман от приятели май......
..."слагаш и тия твойте джанти и нема да има такова 328ци в София...."
И аз батенца се чудя да се смея ли да плача ли-а иначе вида на мутри го докарваха-и глей са как върви-гаааааааз-въртене на 100 метра и гасиме......ебаси мамата.....
Та така-за малко днеска с Е-46 328ци........

И аз за малко удар

Ма дай да видим бе бате и т.н....Ма то нема прехвърляне да знаеш и т.н....Ма аз толко запален, че викам майната му...
Как да е-чакаме около 2 часа да дойде колата от Пловдив-идва и гледам-///М пакет нема, на километража 240, нема ксенон, нема никой-само клима като мойта, волана като моя в Е-36-цата, отзад една елипса на ауспуха и като погледнах отдолу-една тръба открай до край...а не две както беше на 325-цата ми примерно......
Викам-ма това май не е 28-ца май....а тия-ма да де-в талона е 320 купе, 2000 ама е 328 2005 иначе и затова нема прехвърляне....
И като се почна-аре сега дай поне 3000 капаро че има едни купувачи в Пловдив дето я плащат веднага на 15000 ма заради тебе се скарахме с тех и дойдохме да я земеш на 13000....

Глеуй са кви кристални плафони има..., а иначе, че по двигателя и по/около термостата има нещо от рода на котлен камък и се ронят некви шупли не гледай........кофти, че единия продавач е некакъв близък на един познат ма кво да прайш-аман от приятели май......
..."слагаш и тия твойте джанти и нема да има такова 328ци в София...."

И аз батенца се чудя да се смея ли да плача ли-а иначе вида на мутри го докарваха-и глей са как върви-гаааааааз-въртене на 100 метра и гасиме......ебаси мамата.....
Та така-за малко днеска с Е-46 328ци........

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...............
Ми не моеш да докажеш бе баце-караш я с генерално пълномощно до момента, в който дойде некой щастливец и обяви-я ма това е мойто 320/323/325/328 или каквото е там......
Абе общо взето както казва Любо-тва като обажданията по телефона с ремъците, дето се не им достигат 5-6-7 хиляди лева да напраат сделката на века и ти си избрания да им помогнеш

Абе общо взето както казва Любо-тва като обажданията по телефона с ремъците, дето се не им достигат 5-6-7 хиляди лева да напраат сделката на века и ти си избрания да им помогнеш

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
328-те ги спират доста преди 2005г
а иначе на всички Е46-ци освен //М разбира се километража е до 240+ една чертичка

а иначе на всички Е46-ци освен //М разбира се километража е до 240+ една чертичка

- Azrail
- UFO Pilot
-
Аз имам спомен, че на мойто 328 беше до 260 + чертичка и самите цифри бяха със доста странен (нетипичен за БМВ) шрифт 

MORE BEER!
5 мнения
• Страница 1 от 1