крадец
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
street_force написа:мерси и ниеразпитваме се пак крадеца има още малко време да размисли дали ще върне нещата доброволно
В тоя пропаднал квартал всичко се знае...
Ще се похвали някъде и е до там. А още повече, че тези неща ако наистина са уникални ще се намерят и ще се издири човека отново.
Пусни някоя снимчица на това което е откраднато. Не е задължително да е точно то, но горе долу да добиеме някаква представа...

- street_force
- кандидат ентусиаст
-
- street_force
- кандидат ентусиаст
-
zvezdo88 написа:Хубаво ще е да пуснеш някакви снимки да добиеме представа, а аз всеки ден съм на работа в люлин и ще разпитам и ще помогна с каквото мога. Ако разбера нещо ще звънна. Успех , дано го намерите и му отрежете ръцете.
ще го намериме няма проблеми
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: крадец
street_force написа:...
Четох, четох но така и не разбрах луд ли си, тъп ли си или и двете?
И не мога да схвана модераторите защо не заключат темата. Влизаш във форума и пишеш едва ли не убеден, че някой от тук ги е гепил. Т.е. един вид bmw- power.. форум на крадци!
Щом ти и известният ти приятел сте толкова отворени най- вероятно знаете кой в Люлин може да ви отговори къде са ви нещата.
Като си толкова отворен ходи ги питай ама се страхувам, че с този тон, който държиш може да си тръгнете с безценния ви амп, туба и незнам какво там беше наврени отзад (без вазелин).
bum_bum написа:street_force написа:...
И не мога да схвана модераторите защо не заключат темата. Влизаш във форума и пишеш едва ли не убеден, че някой от тук ги е гепил. Т.е. един вид bmw- power.. форум на крадци!
Щом ти и известният ти приятел сте толкова отворени най- вероятно знаете кой в Люлин може да ви отговори къде са ви нещата.
Като си толкова отворен ходи ги питай ама се страхувам, че с този тон, който държиш може да си тръгнете с безценния ви амп, туба и незнам какво там беше наврени отзад (без вазелин).
Стига с нападките, аз ги разбирам. И на теб да ти откраднат неща за толкова пари и ти ще реагираш така.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
zvezdo88 написа:bum_bum написа:street_force написа:...
Стига с нападките, аз ги разбирам. И на теб да ти откраднат неща за толкова пари и ти ще реагираш така.
Нормално...

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Що мии се струва,че в случая тази кола не е разбита случайно...точно обратното май някой много добре е знаел какво е имало вътре...помислете в-у това...да не се окаже някой близък friend
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
И аз не разбрах какъв е смисълът на темата.
Аз принципно когато се оплаквам от нещо, не започвам да си пиша телефона и закани от рода на "само да, тогава ще...".
Щом човекът е толкова грешен, не мисля, че е опрял до он-лайн помощта на четящите този форум (и явно потенциални крадци и наркомани, съдейки по поста ти).
Как са пипнали кола с 4 еднаки цифри - ами като гледам какво количество техника са изнесли са си пипали спокойно.
Били уникални....единственото уникално в тази държава сме може би само хората с всичките изработени специално за нас по поръчка автомобили и уникални, направо свръхземни неща, които никъде другате ги няма, и ги има само един човек, защото той е баш тариката.
Вярно, че в ЛЮлин като излезеш и креснеш - "е тоя не знае с кой човек си има работа" има много респектиращ ефект, но сред предимно интелигентни хора в това изказване аз не намирам нищо смислено нито от темата ти, нито от съдържанието, което е най-малкото обидно за всеки един потребител, който чете това.
Баща ми има един лаф - куче, което лае не хапе.
ПС - не умаловажавам неприятностите около това да си намериш колата разбита, ама да влизаш във форуми и да пускаш заплахи от името на трети човек е най-малкото несериозно.
Ако все пак има успех акцията, удари по един тупаник и от нас, май няма човек, на когото да не са отваряли колата.
Ати
Аз принципно когато се оплаквам от нещо, не започвам да си пиша телефона и закани от рода на "само да, тогава ще...".
Щом човекът е толкова грешен, не мисля, че е опрял до он-лайн помощта на четящите този форум (и явно потенциални крадци и наркомани, съдейки по поста ти).
Как са пипнали кола с 4 еднаки цифри - ами като гледам какво количество техника са изнесли са си пипали спокойно.
Били уникални....единственото уникално в тази държава сме може би само хората с всичките изработени специално за нас по поръчка автомобили и уникални, направо свръхземни неща, които никъде другате ги няма, и ги има само един човек, защото той е баш тариката.
Вярно, че в ЛЮлин като излезеш и креснеш - "е тоя не знае с кой човек си има работа" има много респектиращ ефект, но сред предимно интелигентни хора в това изказване аз не намирам нищо смислено нито от темата ти, нито от съдържанието, което е най-малкото обидно за всеки един потребител, който чете това.
ПС - не умаловажавам неприятностите около това да си намериш колата разбита, ама да влизаш във форуми и да пускаш заплахи от името на трети човек е най-малкото несериозно.
Ако все пак има успех акцията, удари по един тупаник и от нас, май няма човек, на когото да не са отваряли колата.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
ati написа:И аз не разбрах какъв е смисълът на темата.
Ати

- Гост
-
Ще ми е много интересно да прочета след няколко дни какво е станало,така че нека модовете да не заключват!
Иска ми се да знам как е свършила тая работа! Един вид-да видим дали помага такова нещо като тая тема!
.......щот още от училище си знаем,че признаеш ли-гориш!!!
Те щом са решили да влезат явно не ги е спрел номера!!!
Иска ми се да знам как е свършила тая работа! Един вид-да видим дали помага такова нещо като тая тема!
.......щот още от училище си знаем,че признаеш ли-гориш!!!
Те щом са решили да влезат явно не ги е спрел номера!!!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Разходете се до Горубляне. Казвали са ми че някой от наркоманите си пласират там стоката на търговците. На целия пазар са няколко човека които работят и продават качествени музики. Ако решиш да ходиш натам пусни 1 лс да те упътя къде евентуално можеш да погледнеш за някои от изброените неща.

- mad maXXXL
- Потребител
-
Еееееей голям плющек ще излезе туй момче,де що има автофоруми само заплахи за саморазправа,..как тъй ,моля ви се откраднали от некой богоизбран с поредни ли еднакви ли цифри,...street_force написа: така ако този човек е от форума нека да ми се обади 0878 214 001 и да върне нещата ( за да ги дам на собственика ) и няма да има последствия![]()
![]()
![]()
![]()
наистина е по препоръчително нещата да бъдат върнати иначе гарантирам 100% че този на които е колата че намери кои е и ще има тешки физически последици за крадеца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
немога да рабера какъв идиот трбва да си да разбиеш таква кола с пореден номер и да откраднеш такива уникати от нея които са непродаваеми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако е юзър от тука имаш 24 часа да върнеш всико иначе бъди сигурен че това ще ти е наи голямата грешка която си правил повтарям собственика на нещата е бесен и бъди абсолютно сигурен че ще се рабере кои си и ще те намери 100% затова наи човешки ти се казва върни нещата незнаеш каквои от кои си го откраднал
![]()
![]()
( оделно че е непродаваемо щото такива уникати се знаят на кои са )
повтарям 0878 214 001
Ейййй мал1чо я се осъзнай и си намери подобаващо място, всички са ни крали и кво,дай да обявим война помежду си,краднали,краднали -сори майна тва е,щом не си го хванал намясто това е положениети,следващият път ще се ослушваш като нас и(или) ще си направиш КАСКО,нали си баровец с поредни цифри в номера,...ай наздраве
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3