Теч в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Теч в купето
Проблема е следния. При проливен дъжд ми се мокри купето отпред и на шофьорското и пасажерското място в краката. Стелките ми подгизват и е доста кофти. Кажете какво да направя, защото е доста изнервящо. Къде бих могла да отида и да ми обърнат подобаващо внимание и кой въобще би се заел с такъв проблем? Много ще съм ви благодарна, защото това продължава известно време. Ако ще съм полезна, искам да кажа, че от миене на автомивка не се мокри.

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
aко имаш шибидах най-вероятно е да е от него.
запушват се каналчетата, които са в колонките отпред и избива вода в купето.
поне при е36 е така, на е46 не вярвам да са променили системата за отвеждане на водата
пробвай да налееш вода в дупчиците за оттичане/като си отвориш шибито ще ги видиш в краищата/ и се оглеждай около праговете отпред дали ще протече, ако не тече може да пробваш със здрава, но еластична тел /около 2метра/ да отпушиш каналите
запушват се каналчетата, които са в колонките отпред и избива вода в купето.
поне при е36 е така, на е46 не вярвам да са променили системата за отвеждане на водата
пробвай да налееш вода в дупчиците за оттичане/като си отвориш шибито ще ги видиш в краищата/ и се оглеждай около праговете отпред дали ще протече, ако не тече може да пробваш със здрава, но еластична тел /около 2метра/ да отпушиш каналите

- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
Eli написа:Нямам шибидах, но благодаря за мнението.
на една от моите коли имах подобен проблем... там където се оттича водата от предното стъкло при чистачките, има едни канали, които се запушват от листа и мърсотия. не го обеснявам много хубаво, но от там прелива и влиза в тръбите на парното и потича в купето. при мен беше от това.
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Ели, проблема е в страничните врати, колкото и да ти е странно.
Има едни каналчета за оттичане на водата, които се запушват с времето и водата, която влиза през гумичките на прозорците отива в купето.
Отваряш корите на вратите и погледни дали е сухо. Това е особенно познат проблем при задните врати на Е39!!! Решението е нови уплатнения на прозорците или със силикон да уплътниш корите.

Има едни каналчета за оттичане на водата, които се запушват с времето и водата, която влиза през гумичките на прозорците отива в купето.
Отваряш корите на вратите и погледни дали е сухо. Това е особенно познат проблем при задните врати на Е39!!! Решението е нови уплатнения на прозорците или със силикон да уплътниш корите.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Имах същия проблем на Е-34та.Точно под чистачките имаше кабели,които влизаха в купето през някакъв гумен маншон.Замазах го със силикон и се оправи.
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
7 мнения
• Страница 1 от 1