тропане фантом МРАЗЯ МАЙСТОРИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
тропане фантом МРАЗЯ МАЙСТОРИ
Тъй като съм нервен ще почна с да ги е............. тия майстори.
Писна ми вече. Повечето ги познавам много добре и все пак ми правят мизерии.
А сега конкретно към проблема. Когато съм навил десен волан по паваж или неравности започна от 2-3 седници да се чува леко притропване от лявата страна. Ако съм навил ляв волан или се движа направо няма тропане.
Колата мина през 3 сервиза и стендове и всички се пулят по половин час и казват, че колата си е перфектна отвсякъде обаче аз не съм глух все пак и си познавам колата.
А също така от около месец започна да се чува от време на време и пукане като качвам задна дясна гума на висок бордюр. Според господа майсторите колата и отзад по перфектна няма как да стане.
На пръв поглед наистина и аз нищо не видях да е разбито нито отпред нито отзад. Напъвах тук там и с лостове и аз обаче наистина изглежда всичко наред. Само че не е наред защото преди колата не тропаше а сега тропа.
Ако някой е имал подобни проблеми да каже от какво са били, че не ми се чака да се разтрака като каруца че да я оправя тогава като се вижда вече какво е счъпено от 5 километра
Писна ми вече. Повечето ги познавам много добре и все пак ми правят мизерии.
А сега конкретно към проблема. Когато съм навил десен волан по паваж или неравности започна от 2-3 седници да се чува леко притропване от лявата страна. Ако съм навил ляв волан или се движа направо няма тропане.
Колата мина през 3 сервиза и стендове и всички се пулят по половин час и казват, че колата си е перфектна отвсякъде обаче аз не съм глух все пак и си познавам колата.
А също така от около месец започна да се чува от време на време и пукане като качвам задна дясна гума на висок бордюр. Според господа майсторите колата и отзад по перфектна няма как да стане.
На пръв поглед наистина и аз нищо не видях да е разбито нито отпред нито отзад. Напъвах тук там и с лостове и аз обаче наистина изглежда всичко наред. Само че не е наред защото преди колата не тропаше а сега тропа.
Ако някой е имал подобни проблеми да каже от какво са били, че не ми се чака да се разтрака като каруца че да я оправя тогава като се вижда вече какво е счъпено от 5 километра

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
juro написа:Корите са си стегнати и на място![]()
Други предположения има ли
Аз имам същия проблем !!! Лопа като завивам както при тебе на дясно и от ляво се чува , а преди това пак имаше същото нещо и се оказа, че е кормилната щанга се беше разбила малко, но я смених с чисто нова и 1 месец беше тишина .. оправи се тоя проблем ама ето пак започна тоя път от другата страна... Гледаха я всякакви майстори и ми казват всичко е здраво... Ако някой има идея да помага.. калниците не съм погледнал ама може и от това да е.. утре ще погледна.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
пердположение: тампон на амортисьор? десен завой - левия го товариш повече и тропа... но моеж би и направо на по-_резки_ дупки би трябвало да го прави.. иначе пас
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2