Покупка на 325 TD
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
още не знам, гледах някои други ушким 96,97 година но бяха доста зле(дето кучето да вържиш ще избяга), после отидах пак да я погледна, но както каза в гумите не забелязах да има износване(освен ако не ги е сменил след разговора с тебе), а относно бомбето наистина лявото има ръждички което показва че е имала намеса, от пред гредата която е веднага над фаровете(не знам да ли се изразявам точно с думата греда) тя пък имаше разни цветови гами(май не е на тази кола и не се успели да я боядисат добре), Иначе си има кулер но ЕГР клапа липсва. Климатика го пуснах и се огледах за перката зад бъбреците както беше казал един колега но тя не се завъртя(беше писано да погледна перката), а иначе след натискането на копчето има някакъв звък като че ли се включва компресора. А след като гледах другите кочини тази беше по малката зла. Напълно съм объркан. Бих искал да изчакам но без кола няма как(освен за удоволствие и за работа я ползвам). А например ако е оправена колата добре даже след катастрофа кофти ли е да се купува в такова състояние ? 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Дано несе засегне някои колега и да се почнат пак дискусиите...,но BMW без удар е почти невъзможно да намериш(втора ръка) гледаи поне да не е фрапиращ и да е направено добре
Поразходи се още малко и не избързваи ,че после да не съжаляваш все ще изпадне нещо "читаво" .

Поразходи се още малко и не избързваи ,че после да не съжаляваш все ще изпадне нещо "читаво" .
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4