избор на кола
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
най накрая намерих бавария
усшях след 2 дни по автокащите да открия свясно бмв 525тдс комби всички екстри кожа 2во зонов климатриник елпакет еирбек дори cd чеиндър и музика алпин без петно ръждичка да же по него и салона е сравнително запазен даже перфетктен като за кола 93 но всичко хубаео но е дизел и не ми харесва ускорението за бмв 143 коня имах други представи нз може би и турбото е за смяна но по тоя бъвпрос нз при кви обороти се очква да трагне на онова е 2500оборота не автоматик за тва хубаво да знам на какви оборити тря се кара но за тва ще пусна тема в е34 тма може да ми кажат че ще го взема ще го зема 100% въпроса е дали да си го оставя за себе си от вътре е неповторим лукс
бмв
има и спрелка за разхода мисля пиве л км под 10 на пада спред карането може да дигне и 20
не много икономично за нафта за бензин тва е иделен раход на такава кола

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Re: бмв
bader написа:има и спрелка за разхода мисля пиве л км под 10 на пада спред карането може да дигне и 20![]()
бате ти въобще в час ли си ? или си най-големия лъжец тука във форума ! ти виждал ли си скоро некво BMW без тази "стрелка" за разхода ? Търговец на коли

Пък и много ясно че като е моментен разход едва ли ще пада под 10 пробвай я някъде извън града и ще видиш че едва ли ще е повече от 6.5-7л. на 100

бмв
не съм кал и имал бмв никога главно с френски и италински колички се занимавам от тях пчалбата е по голяма а и се тарсят повече
возил съм се на е39 и е 38
возил съм се на е39 и е 38
разход
какав град това нещо съм го карак ч ден из някво слеце до Салерно на хував пат колкото до тая стрелка ми казаха да не се притеснявам не отчита вярно що като спряла седи на 15 и трепери а като смяташ че си чеша езика не ми пиши никои не те кара на сила
Ти си много зле бе! Влизаш тука, задаваш тъпи въпроси, отговаря ти се като на човек, после почваш да обиждаш и сега пак питаш. Нали не ти харесва тук? Върви в тунинг.бг да питаш. Там всички са компетентни и ще ти дадат "верния" отговор!
Да не говорим, че хора, които не разбират от БМВ питат тук всеки ден, като теб, но поне слушат какво им се говори и не обиждат! Прочети старите теми за Е36 по ръпзоса с покупките и частите и после, ако не ти е ясно нещо питай! Тая тема стана за заключване! 

_!_
не съм обидил никого
не съм обидил никого с нищо за разлика от учасниците в форума а които няма въпроси няма да бъде тук а щом казвамш ок ще отида в друг саит
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Re: отг
bader написа:ми да повечв пари за кола не давам а и не пчеля кои знае колко пари нямам автокъша продавам макс по 2 автомобила аз хуваво ще хвърля вскичи налични пари за 5серия 2000г а а после с кви пари ше си докарвам колиците няма смиасал да се купуват скапи кали за тия условия тук
Мененирто ми е че в тоя форум повечето хора сте много прости как пак в всички останли форуми никои не се заяде говоерим за форумите vw audi mercedes обесниха си ми сичко хората защо претпочитат таз и коал пред друга от кое не са доовлни каде спрещат проблеми даже от каде си купуват оригинални резервни части на приемливи цени a тук се едно контактуваш не с хора а с 15 16 годишни лапета ма то нормално като кара бмв си мисли човек че света е негов избива пати коплексите и се мисли за нещо повече от остналите
Това удивително много ми прилича на обида!

Това е и май единствената фраза на колегата, която е написана сносно. Другите му писанки трудно се навързват в смислено изказване.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- marty979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 и A3
- Мечтае да кара: Е90
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
BaVaReC19 написа:батенца, са един приател на баща ми си зел за 1500 евро едно Сиво БМВ 94-а с някав светал КОЖЕН салон за 1500 от ИТАЛИЯ!!!!!!!!!!! и я продал и имал доста добра печалба!!!!! А колата беше КУПЕ !!! Сивичка и по нея не беше пипано нищо.. еба ли ги тия в италия маи ги дават без пари !?![]()
Сиво, купе, със светъл кожен салон - това нищо не значи... дай повече инфо за колата и снимки и тогава ще ти кажем дали верно е била на яката далавера...
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5