избор на кола
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Honzik написа:1. Ma познати нямаш....
....
Слушай колегата и се напъни да изкараш още кинти. Аз в общи линии съм на подобно положение- имам кинти да отида и да си докарам кола каквато искам - Е36 купе, М50В20... Но за що не отивам- ще ми трябват поне 4-5 дена да обикалям и да избирам, рискувам да се върна с автобуса и доста кинти назад, но не това ме спира най-много

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Това е дъвчено 100 пъти сигурно..... ако имаш човек, дето може да ти докара - супер.... ако не си намираш някой, дето може да направи първоначален оглед... и отиваш с него да дебнеш по Горубляне или по-добре - директно интерсептваш пристигащи автовози в София (Горубляне) или Кюстендил, Дупница, Перник и т.н..... така колата ще я видиш в Оригинално-пристигащ вид... без да е лачена в BG... ако отидеш до провинцията има вероятност да си намериш кола, която да е с до 500-1000лв по-евтина от еквивалентна на Горубляне... все пак доста от Горубляне купуват тия от Дупница и Co., докарват ги тука, освежават ги, слагат си печалбата и айде.... на пангара...
Най-удачното.... намираш си човек, дето разбира от съответната генерация BMW.... Е36, Е46..... той СИГУРА знае кви проблеми може да има колата и да ги търси директно... и да ти каже има ли сми да се ходи на диагностика или не.... и ако е от провинцията май няма по-добър тест от докарване до София за диагностика.... верно, че чукнеш 50-60лв за бензин (нафта), ма пък ше усетиш колата доста по-сериозно, пък и не купуваш кола за 500лв, че 50лв да са проблема... и който се запъне на тема диагностика - директно отписвай колата...
Най-удачното.... намираш си човек, дето разбира от съответната генерация BMW.... Е36, Е46..... той СИГУРА знае кви проблеми може да има колата и да ги търси директно... и да ти каже има ли сми да се ходи на диагностика или не.... и ако е от провинцията май няма по-добър тест от докарване до София за диагностика.... верно, че чукнеш 50-60лв за бензин (нафта), ма пък ше усетиш колата доста по-сериозно, пък и не купуваш кола за 500лв, че 50лв да са проблема... и който се запъне на тема диагностика - директно отписвай колата...
Honzik бате с всичко съм съгласен, само не знам кой ще се навие да ти даде колата от еди кое си село да я караш в София на диагностика. А и в интерес на истината много малко хора си гледат колите в сервиз преди да ги купят. Един приятел преди около година дълго време събираше пари за кола (искаше БМВ). Събра към 6к, отиде в Дупница, видя някво червено седанче Е36 М40Б18 вътре миришеше на мухъл, бяха му овиснали корите и тн ... климатроника (с врътките) не му работеше, но това стана ясно след известно време разбира се, защото там му казали, че само трябва да се напълни
. След това няма смисъл да ти обяснявам, че се наложи да му излекува всички възможни детски болести описани из темите тука, че и допълнителни. В крайна сметка тая кола сигурно му легна към 8к .... и пак е дарак. За това аз не съжалявам, че дадох цели 9к за мойто купе (и това е цената която дадох на Любо - X-Citer-a) освен тях съм дал още куп пари по прехвърляне прегледи в Камор и тн... и за нито един лев не съжалявам поне за момента, защото колата я имам от няма и месец .... а и я взех с няколко неща за правене, които си ги знаех, че ги има, но както казах по-горе са консумативи (макар че един от тези консумативи са спирачки - дискове и накладки които няма смисъл да казвам, че не са жълти стотинки) .... май много се отплеснах съжалявам ... та за заключение ще кажа, като си купувате кола не пестете пари за самата нея и за квалифицирани сервизи, ако искате всичко да ви е ок и купувайте от свестни хора!

_!_
- Mollov
- Мародератор
-
Ами няма да я купуваш от еди кое си село... т'ва все пак е кола за сериозна сума пари, не си купуваш тоалетна чиния за кенефа....
Пък който купува колата без да я гледа достатъчно, без да я закара на диагностика и т.н. - сам си търси белята и след това мисля, че трябва сам себе си да прибие... че друг няма да му е виновен.
Пък който купува колата без да я гледа достатъчно, без да я закара на диагностика и т.н. - сам си търси белята и след това мисля, че трябва сам себе си да прибие... че друг няма да му е виновен.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
белиар 10-4 години а? докарай ми моля ти се читаво е36 купе 320-ка, 97-98, всички екстри, аз ще ти го платя 7 бона веднага, щом са надути тука цените.
докато не го докараш читаво на тази цена, по-добре не се обаждай.
п.с. ти изобщо 1 кола да си погледнал през живота си?
докато не го докараш читаво на тази цена, по-добре не се обаждай.
п.с. ти изобщо 1 кола да си погледнал през живота си?
Honzik написа:Ами няма да я купуваш от еди кое си село... т'ва все пак е кола за сериозна сума пари, не си купуваш тоалетна чиния за кенефа....
Абсолютно е така, ма и такива ги има

_!_
коментар
моля ви спрете с тези цени не съм би питал колко ви струват колите като цяло за мен тези работи се пишат от хора комплексари без да се обиждат които са избарзали и са си купили коли преди 6 мес и са ги е яд че цените са мн по ниски ас няма да измам кола от тук кво искате да кажете влсезте mobile.de autoscout24.com или които исакте саит значи за 2000евро няма свесно бмв така ли 500 евро е траспорта ощо 2500 а пак за хората които не познават аз самия съм търговец на коли имам и познати и всичко но за жалост връските са ми главно в италиа хубавите бавари на приемливи цени са в германия макар и с по малко глезотики
благодаря много на хората които са ми писали техническа инфорамиця по самата кола до колко са доволни от нея
но не и на тези
които ми пишат глупости нека престанат
благодаря много на хората които са ми писали техническа инфорамиця по самата кола до колко са доволни от нея
но не и на тези

Моля да ни извиниш тогава. Личи си, че си много в час. Като търгуваш с коли не влизай тука да задаваш такива въпроси. Иди си купи за 2500 евро с транспорта хубава Е36 от Германия, пък после си я бий у главата
никой с нищо не ти се изтъква, а ти казваме на нас кое колко ни е излязло, а и само информативно - аз си взех колата преди 2 седмици
Успех номер 1! 

_!_
- Mollov
- Мародератор
-
Като за търговец на коли ми звучиш много НЕнаясно с нещата.... хубавите BMW-та били само в Германия... продаването на краставици не те прави автоматично краставичар.... 

- Mollov
- Мародератор
-
Питай bader.... той е търговец на коли.... за 2500e ще ти я намери...
Сега сериозно.... всичко зависи от екстрите, състояние на колата и т.н.... и кой ти я продава и с колко печалба.... нещата са доста относителни...

Сега сериозно.... всичко зависи от екстрите, състояние на колата и т.н.... и кой ти я продава и с колко печалба.... нещата са доста относителни...
- Loewe
- младши ентусиаст
-
@ belair >
За 2500 евро ще е доста дърто и на сумати километри или някоя барака. Айде да съм в Германия, да съм гледал БМВта и да съм си купил БМВ а
Това с рейса и сандвичите няма начин да стане, освен ако не изскочиш със добра сума, за да си намереиш свястна кола (тогава няма и да си носиш сандвичи от БГ за 5 дни). Коли така по обявите много, но я звънни няколко телефона, иди на място да ги гледаш и ще видиш как Бай Немски Мангал иска да ти го сложи мазно. Ти знаеш ли какво е да търсиш кола в чужбина?! Ако няма кой да те разкарва си загинал! Като дойдеш с рейса тука, ако не познаваш някой с какво ще обикаляш?! Кола под наем е приблизително 70 евро на ден + бензина. После хотели, мотели. Като се нагледаш на бараки, ще почнеш да си викаш "Бах мааму, колко пари изхарчих, а кола не съм купил!". Накрая има опасност, както каза един колега, да купиш нещо, само и само да не се прибираш с празни ръце. И познай, това "нещо" няма да е стока!
БМВ Е36 от БГ за 5000 лв. не бих си купил, защото определено няма да е стока или ще е супер старо и на мноооого километри.
За 2500 евро ще е доста дърто и на сумати километри или някоя барака. Айде да съм в Германия, да съм гледал БМВта и да съм си купил БМВ а

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5