Декоративната решетка/бъбреците/

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 406HDI

Декоративната решетка/бъбреците/

Мнение от ivokaza » 13 Сеп 2002, 9:07

Може ли някои да каже къде могат да се намерят-бъбреци с никелирана мрежичка,а не стандартните вертикални пластмасови ленти.Говорим за ситна мрежичка,виждал съм няколко БМВ-та с такива вече.Предполагам от някои тунинг фирми-но сигурно ги има и по магазините.За Е36 става въпрос,но те сигурно на едно и също място са за всички модели.

младши ентусиаст
Аватар

отг::Декоративната решетка/бъбреците/

Мнение от RAFF » 13 Сеп 2002, 9:25

MADE IN BY HAND:ИЗРЕЖИ СИ РЕШЕТКИТЕ,КУПИ СИ ОТ ЖЕЛЕЗАРИИТЕ СИТНА АЛУМИНИЕВА МРЕЖА ,ОСТАНАЛОТО ТИ Е ЯСНО

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 13 Сеп 2002, 21:04

SIGI tuning sas sigornost go pravi ,daje sam vijdal pri nego ne samo bubretcite ,a i tcialata re6etka ,nogo po iako e.Su6to i VILI dizain.No po dobre e sam da si go napravi6 ,6tot tia kojuderi 6e ti zemat pone 50 kinta samo za bubretcite.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 406HDI

Мнение от ivokaza » 14 Сеп 2002, 9:47

Да, и аз така си помислих-направи си сам:)Благодаря, може и да си го направя.:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

отг::KEVIN-30

Мнение от KEVIN-30 » 15 Сеп 2002, 2:05

Ako pak otidesh v njakoi magazin deto se prodavat
konsumativi za ZABOTECHNICI ,tam shte namerish pozlatena mreza za protezi(ima i bjala na cvjat sashto).Ako ja izrezesh i ot neq mozesh dasi napravish tezi reshetki ,no zatova pak shteti izlaze skapichko.Mislja ce edna mreze struva okolo 7-9 lv.Kato se ima v predvid ce tazi mreza izdarza i na kiselinnostva v ustata i nesi promenja zaltija cvjat,smqtam che shte izdarzi i na preparatite s koito se miqt kolite po AVTOMIVKITE.

младши ентусиаст
Аватар

отг::KEVIN-30

Мнение от Ivan » 16 Сеп 2002, 10:07

човече, ти да не си зъботехник?
мрежата за протези няма да свърши работа, защото се продава на парчета за по 1 протеза, при това са с формата на palatum durum :-) :-) :-)

иначе аз съм голям фен на DIY и зъботехническата апаратура и материали винаги оказват незаменима помощ ;) изобщо считам, че зъботехниката е голяма работа :-) :-) :-)

Назад към Основен Форум