Сбирките на Еко в София са под въпрос
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Сбирките на Еко в София са под въпрос
От известно време се е създало напрежение към нашите все по-големи сбирки на Еко Елда на бул. "България". Проведохме сериозен разговор с управителя, който има разпореждане от собствениците да прекрати "проблемните" сбирки. Друг е въпроса, че доста свинщини се приписват на нас, без да са дело на наши хора. Основните изисквания и неприятности са по следните линии:
1. Паркирането по колонките и около резервоарите. Основно заради сигурността, както и достъпа на други клиенти. Явно са минавали близки на шефовете и е станала голяма патардия. Могат да се ползват само разграфените места, иначе в уличката до бензиностанцията.
2. Пушене и замърсяване на района на бензиностанцията. Също поради сигурността. Още повече това наистина е частен имот и който го замърсява може да не е добре дошъл.
3. Дрифтове и бързо каране в района на бензиностанцията - няма смисъл да коментирам.
4. Шум и затрудняване на достъпа до други клиенти, от което явно също са постъпили оплаквания. Също така редовно (по думите на управителя) "забравяне" от старана на наши хора да си платят консумацията.
Обяснихме, че тази сбирка не е официално мероприятие на клуба и всеки носи отговорност за себе си, но този аргумент не минава. Имаме уверение,че ще се прибегне до съдействието на полицията за прекратяване на сбирките ни там, ако горните проблеми не бъдат отстранени. Оборота, който правим не интересува гръцката компания и го вярвам, все пак основния им бизнес е горивата. Това е ситуацията. Или променяме поведението, или местим сбирката. Второто ще е доста по-трудно и неудобно от първото. В такъв момент може да си проличи съзнанието и културата ни. Не одобрявам оплюването на общността ни като цяло, не съм съгласен с всички обвинения, но това са условията да продължим да се събираме там. Все пак това е частна собственост и условията за достъп се определят от собственика, тоест Еко Елда и техните представители.
1. Паркирането по колонките и около резервоарите. Основно заради сигурността, както и достъпа на други клиенти. Явно са минавали близки на шефовете и е станала голяма патардия. Могат да се ползват само разграфените места, иначе в уличката до бензиностанцията.
2. Пушене и замърсяване на района на бензиностанцията. Също поради сигурността. Още повече това наистина е частен имот и който го замърсява може да не е добре дошъл.
3. Дрифтове и бързо каране в района на бензиностанцията - няма смисъл да коментирам.
4. Шум и затрудняване на достъпа до други клиенти, от което явно също са постъпили оплаквания. Също така редовно (по думите на управителя) "забравяне" от старана на наши хора да си платят консумацията.
Обяснихме, че тази сбирка не е официално мероприятие на клуба и всеки носи отговорност за себе си, но този аргумент не минава. Имаме уверение,че ще се прибегне до съдействието на полицията за прекратяване на сбирките ни там, ако горните проблеми не бъдат отстранени. Оборота, който правим не интересува гръцката компания и го вярвам, все пак основния им бизнес е горивата. Това е ситуацията. Или променяме поведението, или местим сбирката. Второто ще е доста по-трудно и неудобно от първото. В такъв момент може да си проличи съзнанието и културата ни. Не одобрявам оплюването на общността ни като цяло, не съм съгласен с всички обвинения, но това са условията да продължим да се събираме там. Все пак това е частна собственост и условията за достъп се определят от собственика, тоест Еко Елда и техните представители.
Never mistake motion for action...
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Трудна работа си е всяко условие...
2.Как да забраниш на пушач да пуши дори и на бензиностанцията...айде до 15-20метра да, ама по натам...
3.Дрифтовете и простотийте...не виждам как ще има сбирка и все някой няма да му хлопне дъската...
1-4 Може би единствените които може да се променят, въпреки че се съмнявам че някой не си плаща сметките....доста глупаво би било...
А паркирането...къде тогава? 
2.Как да забраниш на пушач да пуши дори и на бензиностанцията...айде до 15-20метра да, ама по натам...

3.Дрифтовете и простотийте...не виждам как ще има сбирка и все някой няма да му хлопне дъската...
1-4 Може би единствените които може да се променят, въпреки че се съмнявам че някой не си плаща сметките....доста глупаво би било...

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Това с плащането на сметките смятам, че е глупост. Аз до сега не съм присъствал на сбирка и да не е платена цялата сметка с бакшиш. Случвало се е ако някога не достигат пари, хора които вече сме дали да извадим по още някой лев от нас, но сметките винаги са били точни.
Имах заигравка с една от сервитьорките там и тя ми беше споделила, че се е случвало да ни товарят в с сметката, но на такава голяма маса едва ли някой ще обърне внимание ако са надписани 1-2 бири или 1-2 сока.
Правя темата важна за да се види от повече хора.
Не мисля, че пречим кой знае колко на собствениците. Последните две колонки до които паркираме не са чак толкова оборотни, а и винаги има свободни където да се зареди. Все пак Еко не е единствената бензиностанция в София и хората да се редят на опашка пред нея за да заредят.
Съгласен съм единствено с това, че не трябва да се правят простотии с колите между колонките.
Имах заигравка с една от сервитьорките там и тя ми беше споделила, че се е случвало да ни товарят в с сметката, но на такава голяма маса едва ли някой ще обърне внимание ако са надписани 1-2 бири или 1-2 сока.
Правя темата важна за да се види от повече хора.
Не мисля, че пречим кой знае колко на собствениците. Последните две колонки до които паркираме не са чак толкова оборотни, а и винаги има свободни където да се зареди. Все пак Еко не е единствената бензиностанция в София и хората да се редят на опашка пред нея за да заредят.
Съгласен съм единствено с това, че не трябва да се правят простотии с колите между колонките.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Всички тези доводи съм ги изложил, но срещнаха желязната логика на "Това е частен имот, ние определяме правилата". Така че, това е положението.
Never mistake motion for action...
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
И за отпадъците - не веднъж се е случвало кошчетата да са дефицит. Не винаги, но се е случвало. На мен няколко пъти ми се е случвало да отивам на другия край на бензиностанцията, да влизам и чак тогава да срещна кошче, за да си хвърля боклука. Да, не е извинение, но все пак е добре винаги да има наблизо къде да си изхвърлиш боклука. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Има ли варианти да се преговаря с други по приятелски настроени бензиностанции които да ни приемат срещу оборота който ще правим там и да отговарят на условията които предлага сегашното Еко?

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Това със спирането е изключено да стане.. а, ако не се спира както до сега няма да има къде в уличката често почти няма места от други автомобили, а "маркираните" места са малко.. ясно е, че в един момент ще ни изгонят и лошото е, че в софия няма друга таква бензиностанция, но може да се търси алтернатива в нещо различно.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Re: Сбирките на Еко в София са под въпрос
Leon написа:........ Това е ситуацията. Или променяме поведението, или местим сбирката. Второто ще е доста по-трудно и неудобно от първото. ....
Мислиш ли?
А, аз пък си мисля, че е доста по-смислено да преместим сбирката. Сигурно сте забелязали, че обслужването много западна, интериора е захабен и като цяло самото заведение е доста неподдържано. Време е да се намери някоe място, което да има голям паркинг, достатъчно места вътре, както и да е на някакво прилично място. Все си мисля, че има достатъчно други бензиностанции и няма смисъл да облизваме задниците на тия гадни гърци.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми те щом веднъж са ни погледнали лошо, връщане назад няма. Едва ли ще си променят мнението, ако изпълним всичките условия. Просто винаги ще сме им трън в очите въпреки оборота, който и без това не е нищо особено...
It's not who You are, it's who You know...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз предлагам да се местим на омв"бояна",там поне са наши хора 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Явор написа:аз предлагам да се местим на омв"бояна",там поне са наши хора
И има доста място за паркиране

А защо не се помисли за някой "кафе-бар-ресторант" с голям паркинг

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Наши хора са, обаче е тясно. Ако бяхме 20 човека - става, ама за 100++ ще е трудно. Трябва ни нещо с капацитет над 100 човека 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
и аз сам за да се местим макар и да нямам кои знае къф глас но ли4но менние доводите по горе за обслужване и тн сие то4но така даже говорих на скоро с една от сервитиорките и с една бивша си4ките кават 4е като доиде 4етвъртак и се 4удят как да се сменят много мразят този ден една в4ера нещо 4ух за свине ама необърнах много внимание ама сие шит в общи линиии ,ама тва за местенето никак нее лошо ебете го оборота времее се смени мястото аз винаги сам имал един единствен принцип
ни кога не ходи там каде то не си желан
ни кога не ходи там каде то не си желан

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе на Несторов и Възкресение има едно ОМВ. Където понаписаха малко фишове преди време. Да пробваме там?