Дали???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Жестока е
Евала - ужасно се радвам като виждам че има хора който се грижат за Е30-ките си по този начин!
Пожелавам все повече хора да имат желание и възможност да работят по този начин
Дано да смогнеш за събора!

Пожелавам все повече хора да имат желание и възможност да работят по този начин

Дано да смогнеш за събора!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Трудна работа
днес заварихме смукателния колектор остава да му се сложи клапа, няколко щуцера и 1-2 планки. Дано поне да тръгне до събора, да върви не знам дали ще стане 

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Turbo-Lag написа:Приемам всякакви критики просто искам човека който ме критикува да ми покаже неговия колектор в случая да видя как трябва да стане и как си го е направил тойИначе паляци дето хранят колкото искаш по форумите

Ok.
Горе долу тва творението на паляка, някъде имах снимки с аирбокса на който е закачен 2-рия ред инжектори които пръскат зад тромпетите при над 5500 оборота барбар с електрониката (и нея си я правих) която ги превключва, но не ми се занимава да ги търся.
http://s50.photobucket.com/albums/f326/PARADOX_sf/ITBs/
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
Я си виж първо кви са ти умрели целите тръби надрани и т.н. и тогаз ми приказвай! Даже ако не ми и приказваш още по хубаво, щом смяташ че това е истина нека силата бъде с теб
а тая заварка там се едно аз съм я правил 

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Turbo-Lag написа:Я си виж първо кви са ти умрели целите тръби надрани и т.н. и тогаз ми приказвай! Даже ако не ми и приказваш още по хубаво, щом смяташ че това е истина нека силата бъде с теба тая заварка там се едно аз съм я правил
Наблягам повече на функционалното отколкото на красотата. Ако наблягах и на 2-те един TWM kit и прикючвам. Не казвам че твоя колектор е лош, можеби ще е по-добър от оригиналния който ми се види доста зле но има още доста какво да се желае. Пък и вече си го заварил. Явно си добър заварчик...

За коя истина имаш предвид??? Обоснови се!

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
Аз за по галено ще ти викам ************** надявам се нямаш нищо против, скии ся щом си харесваш кенефа дет си правиш харесвай си го, недей сра по на другите само, щото ставаш сменеш и едва ли не се опитваш да кажеш на черното бяло, ако от тебе ставаше нещо май нямаше да изхвъчиш от пърформанс и нямаше всички да говорят ПАРАДОКС_СФ ли ве? Мани го тоя, къпиш ли? Не само аз ами много хора са разбарали че чеп за зеле не стаа от тебе
А тая тема май започна супер мн да СМЪРДИ заради тебе, и като че ли е за триене или поне всички твои мнения
И пак ти казвам щом смяташ че това което правиш е ИСТИНАТА нека е така аз няма да го успорвам но ставаш леко смешен, помисли над това, или като се прибереш у вас и тряа дриснеш някъде по форумите? Аман от такива кат тебе ламери
*Въпреки всичко тук обиди не се толерират!
Моля без по-нататъчни обиди!
Дилян Пенчев

Дилян Пенчев

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
хайде на лични тия неща.
а пък аз ще почистя малко по-късно темата...
парадокс_сф - ако ще правиш коментари по темата за в бъдеще се обосновавай, щото най-лесно е да си хейтър. а пък хейтърите никъде не ги обичат.
а пък аз ще почистя малко по-късно темата...
парадокс_сф - ако ще правиш коментари по темата за в бъдеще се обосновавай, щото най-лесно е да си хейтър. а пък хейтърите никъде не ги обичат.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
На мен също много ми харесва, особенно начина по който който е направено! Чисто, боядисано, термолента, смукателният колектор и т.н. Е, не ми харесва колектора, особенно защото на М20 не съвпадат добре отворите на колектора и главата. Но съм сигурен че е припаснат максимално, и резултата ще е мн.добър
А каква електроника ще се ползва?

А каква електроника ще се ползва?
е21 345 0-402м 12.18

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Turbo-Lag написа:Аз за по галено ще ти викам ************** надявам се нямаш нищо против, скии ся щом си харесваш кенефа дет си правиш харесвай си го,
Аз за по галено ще ти викам ************ надявам се нямаш нищо против.

Turbo-Lag написа: недей сра по на другите само, щото ставаш сменеш и едва ли не се опитваш да кажеш на черното бяло,
Опитах се да ти намекна че колектора е сгрешен, но ти го възприемаш като сране. Сорри. Не аз започнах с обидите и заяждането.
Turbo-Lag написа: ако от тебе ставаше нещо май нямаше да изхвъчиш от пърформанс
Никога не съм бил регистриран там.

Turbo-Lag написа: и нямаше всички да говорят ПАРАДОКС_СФ ли ве? Мани го тоя, къпиш ли? Не само аз ами много хора са разбарали че чеп за зеле не стаа от тебе![]()
Тоя казал, оня казал ти ако и така си праиш колата...

Явно не става чеп за зеле от мене, можеби от тебе само тва става.
Turbo-Lag написа:А тая тема май започна супер мн да СМЪРДИ заради тебе, и като че ли е за триене или поне всички твои мнения
В момента само твойте крака смърдят.

Turbo-Lag написа: И пак ти казвам щом смяташ че това което правиш е ИСТИНАТА нека е така аз няма да го успорвам но ставаш леко смешен, помисли над това, или като се прибереш у вас и тряа дриснеш някъде по форумите?
Недей да се пробваш, няма да можеш, накрая ще почнеш с обидите както тук щотото друго няма да можеш да напишеш.
Turbo-Lag написа:Аман от такива кат тебе ламери
Айде като съм ламер ми напиши по какви научни методи определи дължинята на рънъра, диаметъра му, вида на завършека в айрбокса и защо по дяволите е толко полиран отвътре?
Колектора е почти завършен и се вижда 2-рия ред инжектори + кутийката дет съм си наблъскал хоум мейд електрониката дет ги управлява:
http://s50.photobucket.com/albums/f326/ ... =itbs5.jpg
Не казвам че е идеално, но все пак като за 1-ви опит.

След монтажа запали от 1/4 оборот. А преставаш ли си ако твойта кола не палне от 1-вия път колко тъп тряяя се чувстваш?

http://s50.photobucket.com/albums/f326/ ... 64-big.jpg
В крайна сметка не мога да разбера кво се заядаш като всичко което знаеш за мен се крепи на някви мнения на хора които дори не познавам и надали и те не ме познават.

За [steeN] как да се обоснова на Тома Неверни? Някой му казал че от мене чеп за зеле не ставало...

П.С. Ако бях хейтър да го бах нахранил едно хубаво и с тва щеше да се приключи.

Дилян Пенчев
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
опааа, нищо техническо не виждам вече или поне много малко, а това е технически форум до колкото си спомням. ползвайте ги тези лични съобщения...
парадокс_сф : можеше да кажеш - рънърите ти са прекалено къси, не ми харесва ъгъла на дюзите, не е полиран достатъчно (примерно разбира се, сега да не се хване някой)... това не е тунинг.бг
-------------------------------------
от тука надолу, всичко подобно ще изчезва.
парадокс_сф : можеше да кажеш - рънърите ти са прекалено къси, не ми харесва ъгъла на дюзите, не е полиран достатъчно (примерно разбира се, сега да не се хване някой)... това не е тунинг.бг

-------------------------------------
от тука надолу, всичко подобно ще изчезва.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Мисля че е време да престанете да се заяждате! Турбо-лаг си прави колата да му изглежда добре, докато парадокс-а не набляга на това! Изчетох всичко написано и като страничен наблюдател който не е на ничия страна мисля че тонът на парадокс-а е достатъчно сдържан и се опитва да намекне нещо, а това че Турбо-лаг му отговаря така е само в негов минус
Останал съм с много добри впечатление от вас момчета - моля ви не се излагайте за вбъдеще да изпадате в такива словестни битки, вместо да обмените някоя ценна информация вие се псувате! Първото което аз съм длъжен да направя е да ви предупредя и да се опитам да задържа добрия тон в темата! Сега ви моля най-човешки да си довършите диалога който според мен е доста поучителен и за двама ви каот се изключат цинизмите и заяжданията!
Имам лични наблюдения и от двама ви и смея да твърдя че сте разумни хора който разбират от това което правят и смятам че найстина ще е по-добре ако обсъдите спокойно нещата който сте зачекнали по-горе!
Надявам се да не сте ме разбрали на криво - щото ако продължите ще трябва да трия и да заключвам, а повярвайте ми много мразя

Останал съм с много добри впечатление от вас момчета - моля ви не се излагайте за вбъдеще да изпадате в такива словестни битки, вместо да обмените някоя ценна информация вие се псувате! Първото което аз съм длъжен да направя е да ви предупредя и да се опитам да задържа добрия тон в темата! Сега ви моля най-човешки да си довършите диалога който според мен е доста поучителен и за двама ви каот се изключат цинизмите и заяжданията!
Имам лични наблюдения и от двама ви и смея да твърдя че сте разумни хора който разбират от това което правят и смятам че найстина ще е по-добре ако обсъдите спокойно нещата който сте зачекнали по-горе!
Надявам се да не сте ме разбрали на криво - щото ако продължите ще трябва да трия и да заключвам, а повярвайте ми много мразя

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4