Проблем с АГУ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Проблем с АГУ
Привет на всички от форума. С риск да си навлека гнева на повечето колеги предвид това, че карам на газ искам да потърся решение на проблема преди да съм отишъл на някои "майстори", които да ми кажат колко сериозен е проблема и ще трябва да им оставя колата за няколко часа (в повечето случаи за нещо дребно) и след това да ми отрежат здраво главата. Проблема - При студен двигател след като мине синия сектор включвам на газ и всичко е ок, но като спра за известно време, без температурата да е спаднала под синьото, след това като превключа на газ и прекъсва и държи супер ниски обороти и няма мощност, абе въобще не върви. Продължавам на бензин и след това в движение минавам на газ и след няколо форсирвания се оправя. Това го прави от известно време и си мисля дали няма някакво запушване по газовата система. На бенз всичко е ок. Благодаря предварително за помощта ви.
Пич,провари цялата газова инсталация след магнет-вентила и филтьрчето.Има голяма вероятност да имаш от някаде лек теч на газ.Газта до изпарителя е в течна фаза,при преминаване през дюза се получава дроселиране и газта се изпарява.Ако имаш някаде леко закьсана менбрана или гарнитура изпарениего продьлжава и след като си изгасил колата.При тази ситуация ти замрьзва изпарителя защото водната помпа не варти водата и след като запалиш ти прави този проблем докато се размрази изпарителя или каквото и да е.
Провери си и нивото на антифриза.
Успех и ако не се справиш сам има сервизи за 30-40лв.си готов.
Провери си и нивото на антифриза.
Успех и ако не се справиш сам има сервизи за 30-40лв.си готов.
2 мнения
• Страница 1 от 1