Давате ли път на други е36, когато са без предимство?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Давате ли път на други е36, когато са без предимство?

Винаги!
17
24%
Никога!
4
6%
Зависи от настроението
31
44%
Само при престрояване
0
Няма гласували
Само за да се включи в движението
5
7%
Само ако кара жена
1
1%
Не давам път на никого
0
Няма гласували
Винаги давам път, независимо каква е колата
13
18%

Общо гласове : 71
старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 20 Мар 2007, 18:29

Аз ги засичам :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325i
Мечтае да кара: 650i

Мнение от bELiAr » 20 Мар 2007, 18:54

Ако са без предимство нищо не давам :D да ми са блъскат в 24 годишното кадетче колкото си искат :mhihi: се оправя само с 1 чук

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 20 Мар 2007, 20:43

Honzik написа:ако е някой киселяк с 316 с генерация за 350i и само се вре насам-натам дори гледам да му запреча

а туй как разбираш какво е? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
:twisted:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 21 Мар 2007, 0:12

Само на бакшиши не давам, щото и те на мен не дават.

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 21 Мар 2007, 0:41

на бакшиши път-ЙОК.Обаче на всички други винаги,защото се поставям на тяхно място.И на мен ми се е налагало да чакам и да псувам защо никой не се сеща да ме пусне
the project is ready....
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 21 Мар 2007, 3:24

Владо написа:Запа, мани ги тея, щото забравям за кво беше темата докат ти прочета и разгледам отляво надясно и отдясно наляво мнението :mhihi:

:mhihi: :mhihi: , та по темата, на пешеходци давам път винаги, въпреки, че някои са големи дебили. То тя културата ни на пешеходци е под всякаква критика, какво остава за войната по пътищата. Най-много обичат да не изчакват да светне зеленото човече, например на кръстовище с отделна секцея за наляво - за наляво е зелено, но за направо е червено, както и за пешеходците, но те пресичат пред спрелите занапред коли, без да те виждат, че идваш за наляво и се изсират пред тебе!!! На коли давам предимство, ако с това не застрашавам като цяло движението, и аз съм чакал за предимство и знам какво е. Ако е някой гъзар не давам :twisted: , на бакшиши в зависимост от настроението, те са просто нямам думи, както карат с 60-70 и след секунда е спрял точно на кръстовището! На бмв-та давам предимство със задоволство :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 21 Мар 2007, 14:35

///MapTo написа:Независимо каква е колата,давам предимство,но ако е някое кисело нахално дупе и със действията си застрашава околните в никакъв случай не бих го направил ;)

и аз съм на този принцип не може всички да си чакат нормално а някой си киселяк който се прави на дупе примерно пред приятели или пък приятелка да предрежда всички илиот най дясна да прави ляв завой с отделно пропускане за наляво ;)
PNR@abv.bg
София
0888779546

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 21 Мар 2007, 16:09

доста често давам , еле па на БМВ-та, еле па Е36, изключение правят бакшишите и парашутките

е чат пат и на влакове се налага да давам предимство ака какво да се прави

Предишна

Назад към Извън Темата