Давате ли път на други е36, когато са без предимство?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Давате ли път на други е36, когато са без предимство?
Аз лично, в 90% от случаите 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Независимо каква е колата,давам предимство,но ако е някое кисело нахално дупе и със действията си застрашава околните в никакъв случай не бих го направил 

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Ми и аз давам на почти всеки, както каза Марто, ако се държи добре на пътя.
На пешеходци също много давам път, предимно ако са пешеходна пътека. Макар, че приятели винаги ми се чудят що не спирам да дам път на някоя готина п****...може би е избиване на комплекс...ама всеки път като видя накой "гъзар" с мазна усмивка да спира цялто движение, за да даде път на некоя такава първото дето ми изниква в ума, а и на устата "да те еба в недоебалия, педал!" адски противна гледка...все едно като идадеш път ша си разтвори краката и ша ти даде да я онодиш...
На пешеходци също много давам път, предимно ако са пешеходна пътека. Макар, че приятели винаги ми се чудят що не спирам да дам път на някоя готина п****...може би е избиване на комплекс...ама всеки път като видя накой "гъзар" с мазна усмивка да спира цялто движение, за да даде път на некоя такава първото дето ми изниква в ума, а и на устата "да те еба в недоебалия, педал!" адски противна гледка...все едно като идадеш път ша си разтвори краката и ша ти даде да я онодиш...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
joro напълно съм съгласен с теб и аз в 90% от случаите давам и на пешеходци дори и да не са на пешеходна пътека , но най много се дразня на такива пешеходци дето като им дадеш път и си мислят че трябва да се влачат по 3 часа и да те гледа нагло в такива моменти направо ви ми избива бушона 

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Сещам се за подобна ситуация - един пред мен, на доста разстояние, пича беше с някакъв пасат, не че е карал бързо, горе долу около 50-60, съдейки по моята скорост.
Изведнъж скача на спирачките, свирят гуми, върти геврека, накрая успя да спре напреко на шосето. Спирам зад него, излизам и се оказва, че някаква майка с количка решила точно сега и тук да пресече. Евала на пича, че успя да реагира навреме, ама оная "майка" е за бой до спукване. Аз самия имам детенце, на 3 и половина е сега, и побеснявам от подобни т.нар. майки, които решават, че бебешката количка барабар с бебето вътре им дават имунитет на улицата. Още по-вбесяващо беше, че пешеходната пътека беше на петнайсетина метра от нея, на всичкото отгоре беше "зебра" с чисто нова боя и на това всичкото още отгоре беше и със светофар с бутон. Но не. Трябваше точно там да пресече, щото сигурно не й се е ходело още двайсетина крачки до светофара.
Бой, бой и пак бой, без обяснения. Не ми пука за нея, щом е толкова проста да се самоубива, ама така с количката напред първо щеше да бъде отнесено бебенцето.
Изведнъж скача на спирачките, свирят гуми, върти геврека, накрая успя да спре напреко на шосето. Спирам зад него, излизам и се оказва, че някаква майка с количка решила точно сега и тук да пресече. Евала на пича, че успя да реагира навреме, ама оная "майка" е за бой до спукване. Аз самия имам детенце, на 3 и половина е сега, и побеснявам от подобни т.нар. майки, които решават, че бебешката количка барабар с бебето вътре им дават имунитет на улицата. Още по-вбесяващо беше, че пешеходната пътека беше на петнайсетина метра от нея, на всичкото отгоре беше "зебра" с чисто нова боя и на това всичкото още отгоре беше и със светофар с бутон. Но не. Трябваше точно там да пресече, щото сигурно не й се е ходело още двайсетина крачки до светофара.
Бой, бой и пак бой, без обяснения. Не ми пука за нея, щом е толкова проста да се самоубива, ама така с количката напред първо щеше да бъде отнесено бебенцето.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
такива пешеходци дето като им дадеш път и си мислят че трябва да се влачат по 3 часа и да те гледа нагло
Верно и мен ме дразнят такива пешеходци, ама на тях няма как да не им спреш...те са като камикадзета
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
най опасни като пешеходци са пенионерите
за тях няма светофар, няма пешеходна пътека нема нищо, коне с капаци са дееба
скача на платното пък квото ще да става
Иначе за предимството с автомобили. По добре ако имаш възможност дай на човека предимство, защото ако се спре и почне да чака и никой не го пуска може да стана нечовешко задръстване
Ама има и мноооого нагли копеленца които си мислят че само те бързат и като тръгнат да ми заобикялат цялата колона ела да видиш как ше го пусна ако иска да се намести пред мен
за тях няма светофар, няма пешеходна пътека нема нищо, коне с капаци са дееба

Иначе за предимството с автомобили. По добре ако имаш възможност дай на човека предимство, защото ако се спре и почне да чака и никой не го пуска може да стана нечовешко задръстване
Ама има и мноооого нагли копеленца които си мислят че само те бързат и като тръгнат да ми заобикялат цялата колона ела да видиш как ше го пусна ако иска да се намести пред мен

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
На BMW-та давм път в зависимост от поведението им на пътя... ако е някой киселяк с 316 с генерация за 350i и само се вре насам-натам дори гледам да му запреча ако пред мен има малко място.... иначе на уважаващи себе си и останалите около тях шафьори винаги правя място... BMW-тата са с предимство 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
хах, пресен случай от миналата седмица
действието се разваива в еднопосочните, малки и разбити улички на кв. Хладилника
Въртя си аз геврека и си търся място да паркирам и некви двама олигофрени, сотаджи, пъдари и т.н. с един Голф 4 в насрещното. И аз си спирам и ги чакам или да се върнат или нейде свият да се разминем. Тези и те стоят,, стоя си и аз и се чудя те па кво чакат рамбовците му с рамбовци. Стоя си аз, почнах да си мия стъклата даже
и след малко зад мен още една бима се нареди ама ония не беше толкова спокоен колкото съм аз, той направо излезна и им раздаде едни нареждания на сотаджиите къде да отбият та да се разминем 
действието се разваива в еднопосочните, малки и разбити улички на кв. Хладилника

Въртя си аз геврека и си търся място да паркирам и некви двама олигофрени, сотаджи, пъдари и т.н. с един Голф 4 в насрещното. И аз си спирам и ги чакам или да се върнат или нейде свият да се разминем. Тези и те стоят,, стоя си и аз и се чудя те па кво чакат рамбовците му с рамбовци. Стоя си аз, почнах да си мия стъклата даже

Zapa написа:хах, пресен случай от миналата седмица
действието се разваива в еднопосочните, малки и разбити улички на кв. Хладилника![]()
Въртя си аз геврека и си търся място да паркирам и некви двама олигофрени, сотаджи, пъдари и т.н. с един Голф 4 в насрещното. И аз си спирам и ги чакам или да се върнат или нейде свият да се разминем. Тези и те стоят,, стоя си и аз и се чудя те па кво чакат рамбовците му с рамбовци. Стоя си аз, почнах да си мия стъклата дажеи след малко зад мен още една бима се нареди ама ония не беше толкова спокоен колкото съм аз, той направо излезна и им раздаде едни нареждания на сотаджиите къде да отбият та да се разминем
Да тия го играят нахални ама винаги се връщат

А относно темата : Пускам пешеходци винаги когато мога също и БМВ-та ако заслужават а останалите ако са киселяци спирам посредата на пътя или на страни и чакам да се здразним

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ми не
... те ми дават път
... щот съм по стар, и по убаф
голем оф: ей, Запа, мани ги тея, щото забравям за кво беше темата докат ти прочета и разгледам отляво надясно и отдясно наляво мнението

голем оф: ей, Запа, мани ги тея, щото забравям за кво беше темата докат ти прочета и разгледам отляво надясно и отдясно наляво мнението

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2