Питане за Диференциал
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за Диференциал
Здравейте искам да попитам някой който разбира от диференциал на 324Д значи става вапрос за скоростомерът и дистанцията не работят.казаха ми 4е цялата работа идвала от датчика на диференциала отварях го и самата метална пластина приличаща на перка се върти около електро магнитния датчик и предава информация кам таблото.По принцип тая пластина трябва да се върти единствено когато се задвижат задните колела обаче проблема е че тази вапросната пластина се върти и когато колата е в покой.И мисълта ми е че искам да разбера който знае да ми каже дали тази пластина трябва да се набие по някъкав начин или се притиска с нещто незнам.Просто съм обиколил абсолютно всички магазини и сервизи в Ст.Загора обаче никой нищто не знае ебати майсторите чесно ,един пък молятисе ми иска 40 кинта само да ми го отвори и чак тогава щял да мисли кво да прай бе откачена работа кво да ви приказвам,че за това исках да се обърна кам вас да видим какво толкова я даржи тая пластина БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Е завария я тая пластина бе
къв е проблема? Ако може де че и аз съм отвалял ма преди 2 лета и не си спомням ко беше там с нея 

10 мнения
• Страница 1 от 1