Този ден преди 2 години ....
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Този ден преди 2 години ....
нека бог се смели над душите на загиналите деца и техните семеиства
Поклон пред светлата им памет, почиваите в мир
Нека всички се замислим за това какви деиствия вършим ....
Поклон пред светлата им памет, почиваите в мир

Нека всички се замислим за това какви деиствия вършим ....

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Лека им пръст на горките дечица
!!!!!!!!!!!!!1 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
ДА.. Лека им пръст на невинните дечица...
Искам само да спомена по темата, че депутатите приеха някакъв закон, с който онивинява задържаните за случилото се, за което ги пуснаха. Представяте ли си? Беше нещо от сорта, че управителите на заведения да не носят отговорност на обезопасяването на заведението. А за собственици нищо не се казва...
Знаете моето мнение за онези... управляващите, и държавата ни....
Пак важи поговорката "Което не се купува с пари се купува с много пари.

Искам само да спомена по темата, че депутатите приеха някакъв закон, с който онивинява задържаните за случилото се, за което ги пуснаха. Представяте ли си? Беше нещо от сорта, че управителите на заведения да не носят отговорност на обезопасяването на заведението. А за собственици нищо не се казва...

Знаете моето мнение за онези... управляващите, и държавата ни....
Пак важи поговорката "Което не се купува с пари се купува с много пари.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
И освен това, което хаос написа, се опитаха да обвинят и нас децата за това, за което възрастните са виновни - били сме пияни, дрогирани, не сме знаели какво правим и заради някакъв си глупак М'глата сме се бутали като изоглавени да влезем - голяма лъжа! Вече могат да се чуят много истории, за които всеки твърди, че са верни, но само малкото били на мястото знаят точно какво е станало! Аз помня само, че със най-добрия си приятел се опитвахме да направим място на едно много свясно момиче, с което се запознахме без да искаме. Защо никой не помогна и на тези най-отпред? После охраната (дебеловрати тъпаци) ги изнасяше като торби с цимент и ги захвърляха просто така.
Друго нещо е, че "в Индиго не се продаваше алкохол на непълнолетни, и изобщо не се продаваха наркотични вещества". За това за левче си взимаш водката,а за шест - цигара трева.
Просто нямам думи да продължа. Но май по-добре ще е да не продължаваме!
Друго нещо е, че "в Индиго не се продаваше алкохол на непълнолетни, и изобщо не се продаваха наркотични вещества". За това за левче си взимаш водката,а за шест - цигара трева.
Просто нямам думи да продължа. Но май по-добре ще е да не продължаваме!

Позорна е тази държава която не си защитава най-скъпото - ДЕЦАТА
Но все пак си мисля че децата днес прекалено бързо пораснаха, прекалено рано научиха много неща за и от живота, което ги кара да правят прекалено много глупости. Пичове аз на 12-13 години още с моделчета на БМВ-та
се занимавах, а днешните деца на тази възраст знаят повече неща за секса отколкото и най-добрите актьори от една късна телевизия. Не че остарях толкова, но моето поколение беше може би последното от т. нар. старо време и донякъде успяхме да запазим и малкото истински морални устои които ни се предлагаха.
Вярно е и че сигурно звуча доста консервативно а и на тази земя има всякакви хора и всеки има право да живее както иска и както намери за добре, но все пак на мен ми се виждат доста страшни фактите че сигурно 80% от децата пият алкохол, пушат цигари, и доста от тях вече знаят какво представляват и някои по-сериозни вещества. Това просто не е нормално за мен. Децата трябва да се забавляват разбира се, да но по-какъв начин и на каква цена??? Като казвам децата има предвид до 15-16 та дори и до 18 годшните, защото те са наистина деца и трябва да са невинни и весели, а не заляти от пумията на нашата държава. Много ми е мъчно когато видя всичко това, но ми е по-мъчно че почти никой не забелязва тази зловеща тенденция, а много хора приемат това като едно нормално развитие.
Е не знам може моето мислене вече да не е правилно, но всичко това ми се вижда много объркано.
Дано поне няма повече мъртви деца ако не друго

Но все пак си мисля че децата днес прекалено бързо пораснаха, прекалено рано научиха много неща за и от живота, което ги кара да правят прекалено много глупости. Пичове аз на 12-13 години още с моделчета на БМВ-та

Вярно е и че сигурно звуча доста консервативно а и на тази земя има всякакви хора и всеки има право да живее както иска и както намери за добре, но все пак на мен ми се виждат доста страшни фактите че сигурно 80% от децата пият алкохол, пушат цигари, и доста от тях вече знаят какво представляват и някои по-сериозни вещества. Това просто не е нормално за мен. Децата трябва да се забавляват разбира се, да но по-какъв начин и на каква цена??? Като казвам децата има предвид до 15-16 та дори и до 18 годшните, защото те са наистина деца и трябва да са невинни и весели, а не заляти от пумията на нашата държава. Много ми е мъчно когато видя всичко това, но ми е по-мъчно че почти никой не забелязва тази зловеща тенденция, а много хора приемат това като едно нормално развитие.
Е не знам може моето мислене вече да не е правилно, но всичко това ми се вижда много объркано.
Дано поне няма повече мъртви деца ако не друго

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Давам пример братовчед ми - 1кутия цигари на ден. Ял е якия тупаник ама не се вразумява, вманиячава се по Мишо Шамара Конси Дребни не знам някои път да не стане някои фал с него. 

11 мнения
• Страница 1 от 1