избор на кола
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
избор на кола
Здрaвейте искам да си купя автомобил и мн бих се радвал секи да си остави мението говорим за коли които в чужбина са по 1000евро а у нас макс 5000лв
Колата която искам да си зема искам да е пълноценен авомобил седан 4вр да не комби и да има двигател поне 1.6
сега аз изключвам френските и италинските щото за мен са трошки и се управят скапо за япоснка кола не искам и да чувам и маика ми и башами карат такива и знам че не струват колкото и да ги хвалят оделно частите им са наи скапи
остава немсктаа кола
opel vw bmw audi mercedes др не знам може би ford
opel и ford отпадат веднага защото opel гният ford za боклуци
vw - passat polo golf vento - от старите други модели незанм дето са 10,12 годиншни моля поправете ме
passat ми е мн голям и грозен не казвам че няма да си взема такава кола но само ако е супер на оферта
polo - отпада веднага защото е малолитражка
golf - мразя тази кола секи втори газар е с голф наи масовия автомобил е това
vento - всичко ок но за парите които се предлага не предлага много като кола нито като лукс и екстри нито удобство нито дизаин с една дума нищо особено а пак има висока цена
и така vw отапда беславно
audi
моделите които отговаря на моито вазможности са 80 b 4 i 100 c3
100цата ми е голяма
зна4и остава 80 b4
b3 не я боря щото е доста стара а в чужбина раликата с б4 е няколко стотин евра
bmw
моделите които отговаря на моито вазможности са е34 и е36
е34 отпада защото мисля че ми е голяма
значи остава е36
е30 не я боря щото е доста стара а в чужбина раликата с б4 е няколко стотин евра
mercedes
моделите които отговаря на моито вазможности са w201 190e и w124(200e,230e и тн)
w124 отпада защото мисля че ми е голяма
значи остава 190e
и какво остана сред огромния избор между автомобили се спяхме на 3
audi 80 b4 mercedes 190(широка лаисна) bmw 3ka e36
моля споделете мения за тези коли кои коя би си взел и защо ще се радвам ако някои сподели и мнения от рода на какви пробелми е спрещел сас следните автомобили какви разходи е имал на гориво и подръжка
можете да споделяте мнения
и на email ми
bader@gyuvetch.bg
но само ви моля не ми пращайте предложения за коли които продвате те не ме интересуват
Колата която искам да си зема искам да е пълноценен авомобил седан 4вр да не комби и да има двигател поне 1.6
сега аз изключвам френските и италинските щото за мен са трошки и се управят скапо за япоснка кола не искам и да чувам и маика ми и башами карат такива и знам че не струват колкото и да ги хвалят оделно частите им са наи скапи
остава немсктаа кола
opel vw bmw audi mercedes др не знам може би ford
opel и ford отпадат веднага защото opel гният ford za боклуци
vw - passat polo golf vento - от старите други модели незанм дето са 10,12 годиншни моля поправете ме
passat ми е мн голям и грозен не казвам че няма да си взема такава кола но само ако е супер на оферта
polo - отпада веднага защото е малолитражка
golf - мразя тази кола секи втори газар е с голф наи масовия автомобил е това
vento - всичко ок но за парите които се предлага не предлага много като кола нито като лукс и екстри нито удобство нито дизаин с една дума нищо особено а пак има висока цена
и така vw отапда беславно
audi
моделите които отговаря на моито вазможности са 80 b 4 i 100 c3
100цата ми е голяма
зна4и остава 80 b4
b3 не я боря щото е доста стара а в чужбина раликата с б4 е няколко стотин евра
bmw
моделите които отговаря на моито вазможности са е34 и е36
е34 отпада защото мисля че ми е голяма
значи остава е36
е30 не я боря щото е доста стара а в чужбина раликата с б4 е няколко стотин евра
mercedes
моделите които отговаря на моито вазможности са w201 190e и w124(200e,230e и тн)
w124 отпада защото мисля че ми е голяма
значи остава 190e
и какво остана сред огромния избор между автомобили се спяхме на 3
audi 80 b4 mercedes 190(широка лаисна) bmw 3ka e36
моля споделете мения за тези коли кои коя би си взел и защо ще се радвам ако някои сподели и мнения от рода на какви пробелми е спрещел сас следните автомобили какви разходи е имал на гориво и подръжка
можете да споделяте мнения
и на email ми
bader@gyuvetch.bg
но само ви моля не ми пращайте предложения за коли които продвате те не ме интересуват
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Пич твойте колебания бяхА и мои до преди 2-3 седмици! В крайна сметка аз също се ориентирах към немското возило. Колебанията ми бяхя : Пасат - голям и грозен, ауди B4-вътре е тясно, Голф 3 - без коментар! Исках TDS, и в крайна сметка си купих - BMW 318 TDS!
Голяма и комфортна кола! Само това мога да ти кажа! Удоволствие е да се кара! Който не е карал BMW, никога няма да го разбере!
Не прави мойте грешки!!!
Закарай колата при познат майстор да ти прегледа всичко! Тези мои грешки сега ми струват към 700-800 лева! Провери си вътре в купето всичко ли си работи! (При мойта клапите на климатроника не работят)
Това ще ми струва още 50-60 кинта!
А за 5000 бона.....забрави!
Успех!
Голяма и комфортна кола! Само това мога да ти кажа! Удоволствие е да се кара! Който не е карал BMW, никога няма да го разбере!
Не прави мойте грешки!!!
Закарай колата при познат майстор да ти прегледа всичко! Тези мои грешки сега ми струват към 700-800 лева! Провери си вътре в купето всичко ли си работи! (При мойта клапите на климатроника не работят)

Това ще ми струва още 50-60 кинта!
А за 5000 бона.....забрави!
Успех!

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Имайки предвид,че си пуснал темата в БМВ форум и по-конкретно в Е36,едва ли някой от колегите ще ти препоръча Ауди или Мерцедес.
А относно разхода и подръжка:
http://bmwpower-bg.net/forums/search.php
Ако имаш някакви по-конкретни въпроси относно Е36 318ис с удоволствие ще помагам с каквото мога
А относно разхода и подръжка:
http://bmwpower-bg.net/forums/search.php
Ако имаш някакви по-конкретни въпроси относно Е36 318ис с удоволствие ще помагам с каквото мога
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Скачай е Е36. 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
кола
Виж сега приятелю за 1000 евро ще си купиш пълна бангия поне аз така мисля а и много хора ще го потвърдят, немското си е немско затова плати повечко ама да немаш проблеми с некой наточен трошляк, а пък Мерцедес 190 са морално и технически остарели неискам да обидя някой такаче си прецени възможностите и си помисли какво ти подхожда по джоба, ама ако се метнеш на Е36 н9ма да сажеляваш и много, ама много хора от този форум ще ти кажат. А пък и за това е този форум да четеш и да научиш много неща за колата която търсиш.
Няма начин да няма начин
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
скачай на е36 но по добре сложи още хилядарка от горе за да не береш ядове после че си взел по-тънка кола . много често евтиното после излиза по-скъпо
успех в търсенето

успех в търсенето

- Strahil
- Потребител
-
- Кара: X5 E53 3.0D
Е то какво се получи??? Повечето пускат някакви обяви за БМВ за по 5000 лв , а от вашите коментари разбирам,че на повечето хора количките не струват да се копуват ....
ghgf
Във фиата е истината
Колега продава 126п само за тебе е:-)
даже ше ти останат пари от 1000 те евро;-)
Иначе сериозно- е36 е твоя автомобил
Колега продава 126п само за тебе е:-)
даже ше ти останат пари от 1000 те евро;-)
Иначе сериозно- е36 е твоя автомобил
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
е36 до 5 бона, ще е '91-'92, 316/318 седан, или може би компакт, без екстри включително без климатик.
с късмет ще е читава.
ако търсиш това - ще намериш, иначе ако си мислиш примерно за '94 и нагоре, с климатик и екстри - забрави читава е36 според мен. САМО от човек в Германия, което предполага безобразно обикаляне примерно ПОНЕ 1 реално 2 седмици по селцаи градчета. плюс да те тресе късмета - щанса ти е малък но го има. само дето може да си отечеш с разходите без да докараш нищо читаво.... да я вземеш за 1500 евро, да ти излезе 1000 евро разходи отиване спане докарване и може и да я вържеш. плюс 300 лева консумативи веднага...
това е което мгоа да ти кажа за е36, тези по 5 бона с екстри и нови не ги гледай, гаранция им има нещо за оправяне за още 1-2 хилки поне.
ако това ти изнася - взимай, но както казах колегите ЗАБРАВИ да се качиш на такава и само да караш без проблеми! особено купена тука от .бг...
другите модели не съм притежавал/карал, мнения втора ръка няма да ти казвам.
п.с. и на теб ще ти кажа кратък горещ съвет, без което има да се молиш за късмет 24/7: ако не искаш ядове, първо кола се гледа с човек който разбира или работи това и му имаш доверие, СЛЕД което преглед в сервиз и чак тогава купуваш.
с късмет ще е читава.
ако търсиш това - ще намериш, иначе ако си мислиш примерно за '94 и нагоре, с климатик и екстри - забрави читава е36 според мен. САМО от човек в Германия, което предполага безобразно обикаляне примерно ПОНЕ 1 реално 2 седмици по селцаи градчета. плюс да те тресе късмета - щанса ти е малък но го има. само дето може да си отечеш с разходите без да докараш нищо читаво.... да я вземеш за 1500 евро, да ти излезе 1000 евро разходи отиване спане докарване и може и да я вържеш. плюс 300 лева консумативи веднага...
това е което мгоа да ти кажа за е36, тези по 5 бона с екстри и нови не ги гледай, гаранция им има нещо за оправяне за още 1-2 хилки поне.
ако това ти изнася - взимай, но както казах колегите ЗАБРАВИ да се качиш на такава и само да караш без проблеми! особено купена тука от .бг...
другите модели не съм притежавал/карал, мнения втора ръка няма да ти казвам.
п.с. и на теб ще ти кажа кратък горещ съвет, без което има да се молиш за късмет 24/7: ако не искаш ядове, първо кола се гледа с човек който разбира или работи това и му имаш доверие, СЛЕД което преглед в сервиз и чак тогава купуваш.
Колеги моля да ме извините но ... какво ще кажете за това ... моля без обиди
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
- t0sh
- старши ентусиаст
-
316, седан, 93, няма грам екстри, дори ел стъкла, няма клима, еърбези: НУЛА, БЯЛА, метални джанти с тасове, без халогени, може би има само ел огледала единствено. ако те кефи - взимай, но на тази цена дори да няма за оправяне поне ходова част ако не и двигател, какво взимаш - да се търкаляш само?
всеки с вкуса си...
всеки с вкуса си...
Тва става само за каране и за нищо друго.Според мене си е 1 м40 2 няма грам екстра(аз не съм виждал такъв салон никога) даже и оборотомер няма
бяла мн грозно (мое мнение) и незная ти си решаваш ама тва си е за някой дет въобще не му пука кво кара и дали върви и тн...
Хъъъъъъ ся забелязвам та тва дори и часовник няма
няма толкоз бедно оборудвано е36
Никога не съм виждал чак пък толкоз...

Хъъъъъъ ся забелязвам та тва дори и часовник няма

няма толкоз бедно оборудвано е36

- t0sh
- старши ентусиаст
-
316 нямат оборотомер а часовник, поне масово
иначе може да кажеш че има и сума ти екстри евтино примерно това
'спешно', но за мен шанса да е читаво всичко което е изписано, и да няма за ремонт примерно 3 бона, е под 2%. 'спешно' обикновено са 'или зимай без преглед или идва Е СА ЕДИН и я зима' и отнасяш ебати боклука, после БМВ били трошки.
така че не се подлъгвайте по евтините, а тази последната вероятно е взета яко ударена и е рпавена от други ударени коли 'донори' + евтини турски части, и аре движи там нещо...

иначе може да кажеш че има и сума ти екстри евтино примерно това
'спешно', но за мен шанса да е читаво всичко което е изписано, и да няма за ремонт примерно 3 бона, е под 2%. 'спешно' обикновено са 'или зимай без преглед или идва Е СА ЕДИН и я зима' и отнасяш ебати боклука, после БМВ били трошки.
така че не се подлъгвайте по евтините, а тази последната вероятно е взета яко ударена и е рпавена от други ударени коли 'донори' + евтини турски части, и аре движи там нещо...
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5