кво мислите за новия облик на колата ми :)???
Модератор: Технически модератори
			35 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3

- the_gate
- ентусиаст
- 

- Кара: E38
...последно къде ще е ,щото дочух че ще е в пловдивPenchev написа:Пешо,как имаш изпит на Великденpesho написа:

имам изпит тогавааааа

Хора,стягайте се за събора съвсем сериозно
ДЕО, щом те радва колата, това е най-важното
Георги Пенчев

- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Значи, през деня на мероприятеието ,пушеци от гуми ,музики и какво ли още не ще се разнася от пистата в с.Калояново   от Пловдив за Карлово пътя,след с.Граф Игнатиево на около 7 км има в ляво пресечка ("Т" образно кръстовище) и табела,на която пише с.Калояново
  от Пловдив за Карлово пътя,след с.Граф Игнатиево на около 7 км има в ляво пресечка ("Т" образно кръстовище) и табела,на която пише с.Калояново   Минавате един гаден прелез на влаковвата линия и като покарате има-няма 2 км, ще видите табелата за писта "Дракон"
 Минавате един гаден прелез на влаковвата линия и като покарате има-няма 2 км, ще видите табелата за писта "Дракон"   Много е лесно, над 400 БМВ-та само дойдоха миналата година от цяла България
  Много е лесно, над 400 БМВ-та само дойдоха миналата година от цяла България   

Нощувките ще са евентуално в хотели в Хисаря,веднага като запоне записването за стаи ще ви оведомя за да може да си подсигурите спането 

Георги Пенчев

от Пловдив за Карлово пътя,след с.Граф Игнатиево на около 7 км има в ляво пресечка ("Т" образно кръстовище) и табела,на която пише с.Калояново
  от Пловдив за Карлово пътя,след с.Граф Игнатиево на около 7 км има в ляво пресечка ("Т" образно кръстовище) и табела,на която пише с.Калояново   Минавате един гаден прелез на влаковвата линия и като покарате има-няма 2 км, ще видите табелата за писта "Дракон"
 Минавате един гаден прелез на влаковвата линия и като покарате има-няма 2 км, ще видите табелата за писта "Дракон"   Много е лесно, над 400 БМВ-та само дойдоха миналата година от цяла България
  Много е лесно, над 400 БМВ-та само дойдоха миналата година от цяла България   

Нощувките ще са евентуално в хотели в Хисаря,веднага като запоне записването за стаи ще ви оведомя за да може да си подсигурите спането

Георги Пенчев
- The 5th element
- Арабиата
- 

- Кара: E39 530D
bmwfena написа:важното е на теб да ти харева
 ,но и аз си мисля за черни мрежи...в крайна сметка-както ти си я харесваш
 ,но и аз си мисля за черни мрежи...в крайна сметка-както ти си я харесваш 
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG] [/url
[/url
		.
засега така пък 4ерни лесно сеправят  утре или други ден 6те ходя за халоген4ета и 6те запълня тия дупки отстрани
 утре или други ден 6те ходя за халоген4ета и 6те запълня тия дупки отстрани 
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- The 5th element
- Арабиата
- 

- Кара: E39 530D
			35 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3