глава четвърта ... :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

глава четвърта ... :)

Мнение от fANTONa » 17 Мар 2007, 22:17

здравейте отново ... след доста дълго забавяне поради прибирането ми в бг и няколко изпита .... ето го и продължението .... http://tony13.hit.bg
дано ви хареса ....

Tony
БМВ

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 17 Мар 2007, 23:20

евала братле :) чакам те в пловдив да пием по бира, пък и съм обещал да те возя на акулката :drink: :yammy: :bgflag: айде като си в пловдив кажи :)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 18 Мар 2007, 1:27

БРавоо :bowdown: Колега Глава пета Глава пета Колега :P :P :mhihi: айде чакаме продължението
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 18 Мар 2007, 1:36

Тони, ( ако разрешиш така да те наричам ), знам какво искам да споделя с теб, но незнам как да го опиша с думи...Това което пишеш е ценно за мен, защото ми връща вярата...вярата в света, в добротата и в това, че красивите случайности са реалност и ще се боря да дочакам моята красива случайност...Но това което си написал е безценно защото всеки път когато напишеш нова глава и когато започвам отначало да препрочитам предишните, душата ми си спомня...спомня си чувството когато за пръв път природата ми разреши да докосна дланта си до нейният чудесен свят, спомня си онова характерно чувство на самота, от която едновременно боли и удовлетворява, спомня си вълшебният миг на така бленуваното първо докосване...спомня си мига в който цялото ми тяло изтръпна от искренноста на първото "Обичам Те"...мига в който се почувствах безсилен и могъщ, нищожен и всесилен...

Благодаря Ти! :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 19 Мар 2007, 13:06

Turbo_Ted написа:евала братле :) чакам те в пловдив да пием по бира, пък и съм обещал да те возя на акулката :drink: :yammy: :bgflag: айде като си в пловдив кажи :)

хах, мерси за поканата, аз лятото идвах на една среща, ама за повече нямах време просто щото не се спирам на едно място... надявам се да успея да дойда за концерта на Maiden и после лятото за рали хеброс... дано до тогава да се оправя тука и да дойда пак ама вече да съм с БМВ :) (э мечти...)

Mishel_Vaian написа:БРавоо :bowdown: Колега Глава пета Глава пета Колега :P :P :mhihi: айде чакаме продължението

иде , иде скоро .... и пета и шеста (последна), та и задна има .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Stranger написа:...

разбирам те, това беше една от целите на разказа .... да си припомнят хората добрите моменти ... но няма да говоря много сега, ще оставя това което имам да кажа за след края :)
БМВ

Назад към Страхотни истории