Централно???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
Централно???
Бах нема 2 дена от както зех да и се радвам и се почна
Значи проблема е следният:
Като я заключа и централното штраква и заключва всичко,но някои пат заключва и няма секунда и само отваря,даже не сам извадил още ключа.Тва нещо го прави доста пъти,но отварям вратата и я затварям малко по силно вкарвам ключа и сичко си щтраква.
Някой има ли си на идея от какво може да е

Значи проблема е следният:
Като я заключа и централното штраква и заключва всичко,но някои пат заключва и няма секунда и само отваря,даже не сам извадил още ключа.Тва нещо го прави доста пъти,но отварям вратата и я затварям малко по силно вкарвам ключа и сичко си щтраква.
Някой има ли си на идея от какво може да е

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
99% от снопа кабели в багажника. Късат се точно на свивката. При мен проблема беше същия, оправя се лесно. Ако решиш да ги вадиш сам и не ти е ясно, пиши едно ЛС;)

- kisshunter
- кандидат ентусиаст
-
виж бутоните на предните врати.и когато закл. погледни дали пак на предните врати пишките слизат на долу
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
Кабелите в багажника са здрави,поне не се вижда нещо да е прекъснато
Заключвам и понякога нема проблем,ама някои пат аз заключвам тя си се отключва сама,преди да съм извадил ключа
Като отворя шофиорската врата и я затворя малко по силно и нещата се оправят да не е нещо машинките

Заключвам и понякога нема проблем,ама някои пат аз заключвам тя си се отключва сама,преди да съм извадил ключа

Като отворя шофиорската врата и я затворя малко по силно и нещата се оправят да не е нещо машинките

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
tarkalay написа:Като отворя шофиорската врата и я затворя малко по силно и нещата се оправят да не е нещо машинките
Провери си копчето което гаси плафона дали работи

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
tarkalay написа:Къде се намира тва копче?
Със седан или с купе си? На купето ако не се лъжа е в самата брава, но пък при купето ако се ебава бутона няма да ти падат стъклата при отваряне на вратата.
Огледай хубаво вратата и колонката и ще го видиш все някъде

Има и друг варянт ако някоя от машинките за централното е блокирала
tarkalay написа:Кабелите в багажника са здрави,поне не се вижда нещо да е прекъснато![]()
Заключвам и понякога нема проблем,ама някои пат аз заключвам тя си се отключва сама,преди да съм извадил ключа![]()
Както го обясняваш ми се струва,че проблема ти изцяло идва от шофьорската врата.Има едни микро прекъсвачи,които се намират в самата дръжка,до патрона за заключване.Когато завъртиш ключа да ключиш,освен,че заключваш вратата,натискаш и този микропрекъсвач,които подава сигнал за задействане на Ц.З.Когато този прекъсвач започне да се е..ва,прави точно както го описваш.
Пробвай следното:заключи,но венага върни ключа в неутрално положение-понякога затяга самия патрон и затова прави проблеми.Ако така не прави проблеми няма какво да се чудиш ами отваряй вратата и го виж защо затяга.Най-добре е да ти я разглоби някой,който го е правил това и друг път понеже е трудно.Пробвай да заключиш от вътре-ако е добре значи пак проблема е в прекъсвачите,но ако се отключва отово-проблема не е в тях!
Успех!
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
[quote="tarkalay"]Като вляза вътре и заключва всичко е без проблем,само от вън го прави тва
[/quo
E...казах ти-сваляй си дръжката и виж защо не ти работи прекъсвача както трябва!
(а бутона за плафона се намира на самия насрещтник за затваряне на вратата,т.е.това в което захапва бравата когато затвориш,но проблема не е в него!)

E...казах ти-сваляй си дръжката и виж защо не ти работи прекъсвача както трябва!
(а бутона за плафона се намира на самия насрещтник за затваряне на вратата,т.е.това в което захапва бравата когато затвориш,но проблема не е в него!)
- батекики
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 da F11
- Мечтае да кара: M5 Hurricane
Re: Централно???
имах подобен проблем, даже ми се случваше алармата да се включва сама и да светват лампите (доста неприятно кам 2 през ноща). ясно ми беше че е врата или багажник, накрая видях че на бутоните които се намират на предните врати са леко износени (зъбчето което държи вратата затворена го натиска но не достатъчно) опитай да ги размениш (лява с дясна) или да ги регулираш. При мен се заспа
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
tarkalay написа:Кабелите в багажника са здрави,поне не се вижда нещо да е прекъснато![]()
Заключвам и понякога нема проблем,ама някои пат аз заключвам тя си се отключва сама,преди да съм извадил ключа![]()
Хубаво ги виж, махни цялото черно уплътнение, наръчкай го до долу за да видиш целите кабели. Таблото свети ли ти? ако има скъсани кабели там често гори бушона за осветление
14 мнения
• Страница 1 от 1