имало едно време
Модератори: mitaka7, Общи модератори
62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Stranger написа:Ati благодаря,щом казваш че докосва, значи е така.За съжаление не притежавам дарбата да изразявам нещата много художествено а и не съм го писал с намерението да докосва чувствата, а да е разбираемо и да обяснява...Гледах да е по прагматично и реално написано.Страхувам се че може би наистина генерализирам прекалено много нещата и ги разглеждам от по тъмната страна, но може би се дължи на периода в който съм попаднал...
Като цяло може би не е вярно, но се надявам всеки да намери в мнението ми по нещо вярно и за себе си
Ще се присъединя към мнението на Фантома, че думите ти са ценни имено, защото са твой. И защото са изказани по начина, по който ти ги чувстваш. И точно заради това докосват.
Знаеш ли, няма нищо лошо в погледа от тъмнината, от това човек да очаква сянката. Лекарите винаги се приготвят за най-лошото, когато отиват към спешен случай - ако се окаже по-леко е добре дошло, ако се окаже най-лошото, вече са подготвени.
Идеята на Дизелчето не е лоша, всеки да разкаже по собствено желание своята история. Лошото е, че човек никога не знае кога е свършила неговата история с даден човек....
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ati много си прав че винаги трябва да си готов и макар че не те познавам лично много ценя мнението ти,но замисляйки се човек разбира че даже самозалъгвайки се че нещатата са наред се опитва по всякакви начини да изтърпи всичко и всички за още една малка капка щастие в съцето си.Затова никой човек на тази земя не би бил винаги готов да се раздели с нещо любимо просто защото е срещу природата му.Аз моята история я бях разказал,но темата изчезна в забрава,защото се отклонихме доста от нея.Ето я и нея http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=30
п.п Няма да е лошо наистина да се направи една важна тема с която да се покаже че наистина има хора със сърца в тая държава!!!
поздрави от Русе:)
п.п Няма да е лошо наистина да се направи една важна тема с която да се покаже че наистина има хора със сърца в тая държава!!!
поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5