от е34 към nissan patrol загубихте ме ....

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 15 Мар 2007, 8:24

а дали не е гроб ти кажи. да дава на божурище 17 и нещо сек.
за 3.5 как мислиш добре ли е или не?
тя може и М5 да е и пак да е умряла или, не може, щом е м5, не може.
нали се сещаш колко юзъри има дет си мислят че като е 3.5 и е голяма работа.
а ти си карай астричката и не се обяснявай.
не мога да разбера кво се бъркаш като не ти е ясно.
тая кола имаше проблем с тоците , с окачването, радиаторчето на парното и т.н.
за да я продаде човека нали се сещаш колко му е писнало, а като е толкова хубава според теб, да я беше зел ти, или само си праиш ветър.
:evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 15 Мар 2007, 8:33

ма ти ли ще кажеш дали е гроб ве патенцето ми като не е твоя да знайш само колко ми е писнало от француз акълии като тебе

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Мар 2007, 9:04

Аз мислих , по едно време ,че ще минава на Мерцедес :mhihi:

Жив и здрав да си, късмет с новата придобивка :D

Георги Пенчев
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 15 Мар 2007, 9:33

ian190 написа:а дали не е гроб ти кажи. да дава на божурище 17 и нещо сек.
за да я продаде човека нали се сещаш колко му е писнало, а като е толкова хубава според теб, да я беше зел ти, или само си праиш ветър.

приятелю що се дразниш така всеки си има мнение за тебе тая кола била кош --ами добре ама мене ме съмнява че ти имаш нещо против собственика на колата а не срещу самата кола---ама си е мое мнение и не забрявяй че тази барака както ти казваш ако се спретне една лека интервенция върху нея за около 1000лв на мотора естествено --ВЪРШИ ЧУДЕСА повярвай ми :!: а за астрите не се заяждай щото те вадят парите за газта на БМВтата :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 15 Мар 2007, 9:35

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пак се почнахте.
Що не го оставите човека сам да каже що е сменил колата.
Като гледам тука как разпитваше за нея и как и се радваше, се си мисля че БМВ му е в сърцето.
Аз му пожелавам след време в Х5-ца да скочи. :twisted:
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 15 Мар 2007, 9:38

ами всичко е възможно ако не я бивало и т.н. ама не бива да има такива остри изказвания от колегата щото ако всички вземем така да се изрязваме кво ше стане тука :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 15 Мар 2007, 9:42

bmwfena написа:
ian190 написа:а дали не е гроб ти кажи. да дава на божурище 17 и нещо сек.

приятелю що се дразниш така всеки си има мнение за тебе тая кола била кош --ами добре ама мене ме съмнява че ти имаш нещо против собственика на колата а не срещу самата кола---ама си е мое мнение и не забрявяй че тази барака както ти казваш ако се спретне една лека интервенция върху нея за около 1000лв на мотора естествено --ВЪРШИ ЧУДЕСА повярвай ми :!: а за астрите не се заяждай щото те вадят парите за газта на БМВтата :mhihi: :mhihi:

и мен ме съмнява че има нещо против момчето и за това се пули :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 15 Мар 2007, 10:14

много ме кефите майна
човека с 535-то ни го знам ни го познавам просто съм следял болестите по колата му.
това е
айде стига

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мечтите си..

Мнение от shneider » 15 Мар 2007, 18:06

започвам да не ви разбирам вече наистина...от доста време само чета и не вземам участие...но всички теми тук се превръщат в закачки и шеги м/у потребители или по-лошо възникват спорове..много хора се превърнаха в всезнаиковци,и в краина сметка няма конкретни отговори в/у техническите въпроси,а такива има много поради ред причини...
не искам този мои отговор да проточи тази тема която се отклони много..мога да надраскам още работи но на края ще стане така че правя същото като останалите.
помня колко се зарадвах когато открих форума след като се здобих с моята баварка и естествено имах нужда от отговори на моите въпроси,и как съм се разочеровал последно време.
надявам се че няма пряко засегнати,пожелавам да разбирате какво искам да кажа.надявам също че не греша в това което пиша но това виждам.
пожелавам да продължим да си помагаме!!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Мар 2007, 21:49

Значи, за последен път моля всички чисточовешки да спазват правилата на форума :!:

Нека този подфорум бъде за технически въпроси а не за празни приказки :!:

Колегата shneider е много прав, на мен също не муи харесва какво става тук в последно време, с Иво Босев ,никога не сме налагали някаква желязна дисциплина тук,винаги сме били толерантни към всички,но нещата започват да излизат извън контрол :evil:

Човека си отива от форума с тъпи разправии вместо с добри пожелания.Надявам се,че ще ме разберете,като от сега нататък всеки офтопик ще се трие и авторите ще получават предупреждения :!:

Георги Пенчев
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 16 Мар 2007, 0:07

shneider написа:започвам да не ви разбирам вече наистина...от доста време само чета и не вземам участие...но всички теми тук се превръщат в закачки и шеги м/у потребители или по-лошо възникват спорове..много хора се превърнаха в всезнаиковци,и в краина сметка няма конкретни отговори в/у техническите въпроси,а такива има много поради ред причини...
не искам този мои отговор да проточи тази тема която се отклони много..мога да надраскам още работи но на края ще стане така че правя същото като останалите.
помня колко се зарадвах когато открих форума след като се здобих с моята баварка и естествено имах нужда от отговори на моите въпроси,и как съм се разочеровал последно време.
надявам се че няма пряко засегнати,пожелавам да разбирате какво искам да кажа.надявам също че не греша в това което пиша но това виждам.
пожелавам да продължим да си помагаме!!

за всеки доброжелател в тоя форум има место :!: :!: убедил съм се
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 16 Мар 2007, 18:31

Момчета, напомням ви, че този подфорум е технически. Модераторите допускаме по малко офтопик, но в някой теми(като тази конкретно) май цялата тема отива офтопик. Искам да ви помоля да се придържате към правилата. Не ни принуждавайте да налагаме цеберски мерки. Няма по-лесно нещо от това. Но не е това целта на мероприятието.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

малко пояснения :)))

Мнение от 535 » 17 Мар 2007, 13:42

малко пояснения :)))
колата я взе най добрия ми приятел коли на приятели не продавам сами решете дали съм и вярвал ....

всичко което каза 190 ли беше е вярно и всички болести там са излекувани с много паре дадох околу 4500 лева отгоре за нея :))

за времето на божурище е прав дадено е на газ с изтъркани гуми без шпер без исклщчвач преди смяна на масло свещи и ваздушен филтър пълен с врабчета :)) и много вартене на гуми на старта ...

иначе мога да кажа само че взех нисана защото ми е детска мечта нисан патрол черен дълга база :))

идеята на поста ми беше че от вас научих много за е34 и исках да ви кажа довиждане ама ще си зема пак :))) смених я заради мечтата и разхода при този разход по добре м5 а и много ми е мерак патрула различно е няма нищо общо .... даваите по 10 лева на бесния и пробваите м5 няма да искате да се качите на вашите коли

а колкото до баварката мисля че е34 е един от наи дорите автомобили и е яко динамичен к**ва :)) праих обратни на уличка с едно платно каквото искате мислете :))) само ще ви кажа че м5 съм карал веднъж мислех да купя едно това на bessnia и мисля че е уникат няма такова ускорние

пожелавам на всички м5 е34 това не е кола :bowdown: уникално е

Предишна

Назад към E34