дали са добри по-евтините газинжекции
Модератор: Технически модератори
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1

дали са добри по-евтините газинжекции
Някой да знае нещо за газовите инжекциони ,които се предлагат на цена около 1500 лева за 6 цилиндъра.(незнам точните цени).Единият представлява някаква смесица от италиански части и български компютър или нещо от тоя сорт,а другият е български на фирма БСМ.
www.bsm-bg.com
Нека някой ако се е сблъсквал с отзиви за тях да пише,а да не превръщаме темата в за или против газта,защото за това се е изписало много.

www.bsm-bg.com
Нека някой ако се е сблъсквал с отзиви за тях да пише,а да не превръщаме темата в за или против газта,защото за това се е изписало много.
BMW5820iA написа:аз вече повече от година съм с този който е смесица между итал и бг части и нямам проблеми.
Ми да те питам за разликата между газта и бензина конкретно при теб как е като разход и вървеж.Иначе знам ,че го дават да няма разлика,ама друго си е да ти каже патил.И ако можеш да ми кажеш кое точно е италианско и кое българско и какви са им марките на частите.Твърдо съм решил да слагам ,но първо трябва да разбера кое е добро и кое не.
То ако има кинти е лесно,слагам най-скъпото и готово.
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
- 

марката на целия инжекцион е СИМГАЗ . Продават го и го монтират в представителствата на STARGAS.
БГ частите са изпарителя , компютъра , симулатора и другите дреболии , като самите инжектори са италиански.
БГ частите ги произвеждат в Пловдив и се правят по лиценз на STARGAS - т.е. са техни копия.
ето ти и сайта :
  http://stargas-bg.com/about
относно горенето дава ми около 1 - 1.5/100 км. литра горница спрямо бензина.
за вървенето само мога да ти кажа че аз не намирам разлика стига да ти е добре настроен ижекциона.
пробвал съм го много пъти - като я настъпя по някой баир нагоре с постоянна газ - превключвам от газ на бензин няколко пъти и не усещам промяна в ускорението - това за мен е признак че няма разлика.

БГ частите са изпарителя , компютъра , симулатора и другите дреболии , като самите инжектори са италиански.
БГ частите ги произвеждат в Пловдив и се правят по лиценз на STARGAS - т.е. са техни копия.
ето ти и сайта :
относно горенето дава ми около 1 - 1.5/100 км. литра горница спрямо бензина.
за вървенето само мога да ти кажа че аз не намирам разлика стига да ти е добре настроен ижекциона.
пробвал съм го много пъти - като я настъпя по някой баир нагоре с постоянна газ - превключвам от газ на бензин няколко пъти и не усещам промяна в ускорението - това за мен е признак че няма разлика.

Много мерси за инфото  .Чувал съм за т'ва симгаз и май ме убеди него да слагам.Друго си е да е made in
 .Чувал съм за т'ва симгаз и май ме убеди него да слагам.Друго си е да е made in   . На бензин ми е почти като да троша пари по таксита.Е аз да не съм Рокфелер.
 . На бензин ми е почти като да троша пари по таксита.Е аз да не съм Рокфелер. 
П.П. днеска едно приятелче ми пусна муха за метан и ме вкара в некви размисли . 

А иначе денем на газ,вечер
 на газ,вечер  
   ,на бензиностанцията
 ,на бензиностанцията  

ИЛИ
денем на бензин,вечер
 на бензин,вечер   ,а на бензиностанцията
 ,а на бензиностанцията  

Абе малко тъпо стана ама карай...

.Чувал съм за т'ва симгаз и май ме убеди него да слагам.Друго си е да е made in
 .Чувал съм за т'ва симгаз и май ме убеди него да слагам.Друго си е да е made in   . На бензин ми е почти като да троша пари по таксита.Е аз да не съм Рокфелер.
 . На бензин ми е почти като да троша пари по таксита.Е аз да не съм Рокфелер. 
П.П. днеска едно приятелче ми пусна муха за метан и ме вкара в некви размисли .

А иначе денем
 на газ,вечер
 на газ,вечер  
   ,на бензиностанцията
 ,на бензиностанцията  

ИЛИ
денем
 на бензин,вечер
 на бензин,вечер   ,а на бензиностанцията
 ,а на бензиностанцията  

Абе малко тъпо стана ама карай...
gazova-smqh
ей хора вижте недейте да ги глагате тия газови аз карах две години с газова уй беше най добрата и ужас сега направо блокира двигателя и ми казаха 4е е от газовата така че по добре недейте...
			свобода за БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!!!
		- slavianko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: gazova-smqh
Такъв ти е бил двигатя от самото начало бацеBMW520iC написа:ей хора вижте недейте да ги глагате тия газови аз карах две години с газова уй беше най добрата и ужас сега направо блокира двигателя и ми казаха 4е е от газовата така че по добре недейте...

. Ако държиш винаги колата изправна и сложиш газов инжекцион няма да имаш проблеми.  И аз съм с този вариант на уж българска газова. Никакви проблеми до сега. 1л на 100км разход над този на бензин. Разлика във вървенето има разбира се. Но на 200кс при мен не е толкова проблемно
 . Ако държиш винаги колата изправна и сложиш газов инжекцион няма да имаш проблеми.  И аз съм с този вариант на уж българска газова. Никакви проблеми до сега. 1л на 100км разход над този на бензин. Разлика във вървенето има разбира се. Но на 200кс при мен не е толкова проблемно   
   Все пак префключването на бензин става за секуда и не е пречка ако реша нещо.......
  Все пак префключването на бензин става за секуда и не е пречка ако реша нещо.......  

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: gazova-smqh
BMW520iC написа:ей хора вижте недейте да ги глагате тия газови аз карах две години с газова уй беше най добрата и ужас сега направо блокира двигателя и ми казаха 4е е от газовата така че по добре недейте...
иииииии йййййй свалям я мойта ВЕДНАГАААА
 ако ми блокира двигателя
 ако ми блокира двигателя  
   никаква газ
 никаква газ 

10 мнения
			 • Страница 1 от 1