Казармагедон (+18)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Абе пичове такива как разбрахте ,че от казармата няма смисъл като не сте били там-това е същото сеедно някой с "голф" дето не се е качвал на БМВ да вика,че е тъпо.Да знаете,че казармата е такава каквато си я направиш ако се правиш на луд-спират ти тока.Защо винаги на един мъж винаги му личи дали е бил в казармата.
Наистина заангажиран си за дълъг период обаче това оставя след това трайна следа върху твоето поведение,рутина,точност,носене на отговорност работа в екип и т.Н.
Остават и много добри приятели
П.С.Май аз съм един от малкото хора,които съжаляват за премахването на задължителната казарма щото много драстично 6ще намалеят истинските,точни мъже
Наистина заангажиран си за дълъг период обаче това оставя след това трайна следа върху твоето поведение,рутина,точност,носене на отговорност работа в екип и т.Н.
Остават и много добри приятели

П.С.Май аз съм един от малкото хора,които съжаляват за премахването на задължителната казарма щото много драстично 6ще намалеят истинските,точни мъже
Последна промяна BMDrago на 01 Апр 2007, 2:28, променена общо 1 път
- Kocil
- младши ентусиаст
-
хм...има доста вярно в това което казваш...в казармата много добре си проличават характеристиките на всеки - но някои си остават п*тки,независимо колко време са били там...с разликата,че в цивилния живот по-трудно се разпознават,а вътре си проличават на петия-шестия ден най-много...BMDrago написа:Абе пичове такива как разбрахте ,че от казармата няма смисъл като не сте били там-това е същото сеедно някой с "голф" дето не се е качвал на БМВ да вика,че е тъпо.Да знаете,че казармата е такава каквато си я направиш ако се правиш на луд-спират ти тока.Защо винаги на един мъж винаги му личи дали е бил в казармата.
Остават и много добри приятели![]()
![]()
![]()
П.С.Май аз съм един от малкото хора,които съжаляват за премахването на задължителната казарма щощо много драстично 6ще намалеят истинските,точни мъже

- Andronoff
- триногата
-
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
BMDrago написа:Абе пичове такива как разбрахте ,че от казармата няма смисъл като не сте били там-това е същото сеедно някой с "голф" дето не се е качвал на БМВ да вика,че е тъпо.Да знаете,че казармата е такава каквато си я направиш ако се правиш на луд-спират ти тока.Защо винаги на един мъж винаги му личи дали е бил в казармата.
Остават и много добри приятели![]()
![]()
![]()
П.С.Май аз съм един от малкото хора,които съжаляват за премахването на задължителната казарма щощо много драстично 6ще намалеят истинските,точни мъже
Подкрепям напълно !!!
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
:)
cherry_dream написа:ilinka_loves_BMW написа:"Господи благодаря ти,че съм жена"
Ммм да... И аз така![]()
И аз се радвам мн, е съм жена.... макар е и ние си носим кръста, но поне не се оплакваме толкова....
- Andronoff
- триногата
-
Жена да не се оплаква?
Няма такъв филм!
А като вземеш да раждаш, ще те видим
Няма такъв филм!

А като вземеш да раждаш, ще те видим

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
казармата не е загубено време. много неща се научават там - дисциплина, самоконтрол.
имаше стара сентенция, някой от антична гърция или рим я беше казал - не може да заповядваш (или водиш) без да си се научил да се подчиняваш.
амията е най-старата човешка институция. почти перфектна е.
за съжаление българската армия е почти тотално разрушена от миналия режим.
.. но все пак - приятелите които един мъж си намери там са едни от най-стабилните въобще.
незнам сега пичове как ще го карате без казармата
така и няма да разберете разликата
имаше стара сентенция, някой от антична гърция или рим я беше казал - не може да заповядваш (или водиш) без да си се научил да се подчиняваш.
амията е най-старата човешка институция. почти перфектна е.
за съжаление българската армия е почти тотално разрушена от миналия режим.
.. но все пак - приятелите които един мъж си намери там са едни от най-стабилните въобще.
незнам сега пичове как ще го карате без казармата

така и няма да разберете разликата

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3