Е36 прагове ....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- FUNERAL
- кандидат ентусиаст
-
Е36 прагове ....
Здравейте,
преди време (около 2 години може би) закачих леко десния праг в един камък и сега е започнал да гние от към задната гума ... Въпроса ми е какво може да се направи. Търсих нов но ми казаха, че не е много удачно да се взима. Потърсих и в 1-2 морги 2-ра употреба но или нямаше или ги продаваха заедно с колонките ключалките и тн и тн неща който не ми трябват а само надуваха цената (около 100 лв) . Това е общо взето. Някой ако ме посъветва нещо ще съм му благодарен.
преди време (около 2 години може би) закачих леко десния праг в един камък и сега е започнал да гние от към задната гума ... Въпроса ми е какво може да се направи. Търсих нов но ми казаха, че не е много удачно да се взима. Потърсих и в 1-2 морги 2-ра употреба но или нямаше или ги продаваха заедно с колонките ключалките и тн и тн неща който не ми трябват а само надуваха цената (около 100 лв) . Това е общо взето. Някой ако ме посъветва нещо ще съм му благодарен.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Колега не е трябвало изобщо да го оставяш така след като си го закачил, ако беше го направил още тогава сега нямаше да имаш този проблем 

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
- FUNERAL
- кандидат ентусиаст
-
Това дали е целият праг или само се слага върху стария отгоре. Защото моят е изгнил и отдолу не само от страни ... Ако е целият ще е добре. Някой ако знае да каже защото влиза в сервиз в неделя колата и ще я прави тенекиджия.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
FUNERAL написа:Това дали е целият праг или само се слага върху стария отгоре. Защото моят е изгнил и отдолу не само от страни ... Ако е целият ще е добре. Някой ако знае да каже защото влиза в сервиз в неделя колата и ще я прави тенекиджия.

- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
аз правих моите бяха изгнили от шибидаха /събираха вода/ Купих ДАТСКИ от магазин на ОРЛАНДОВЦИ срещу входа на гробищата 130 лв само долната част без колонката
9 мнения
• Страница 1 от 1