имало едно време

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_kukli4ka » 12 Мар 2007, 23:42

dizelboy написа:ideqta e 4е когато даваш толко много даваш и това което нямаш и накрая ти дрискат в устата защото в краина сметка дори си поставил този 4овек в едно общество по напред в еволюциата и дори си мо помогнал да зима тия кинти само и само да е добре и накрая да ти каже много те оби4ам ама изкам да си поживея и д апрофука си4ки ме4ти и да умие една душа еми ивиняваи мило моми4е
ама от утре в общи линиии пи4ка ви ленина и то щото ревете за хора които да ви оважават дави оби4ат и да даржат на вас и накрая като го имате викате да го еба в ску4аняка е тоия балък мене мие по кеф у наи клуб така4е неми се слушат глупости не сам го написал тва за сажаление,просто ви разказах една прикаска която като малук изках д аосащества а те

има ло едно време един принц ,зел си бедна селянка о тселото и дажал скупи дрехи коприни едно друго подаруци бижута защото му писнбало от глезени принцеси изкал истинска любов изкал да види какво ще стане с бедната селянка секи ден ираствала пред о4итему с епо хубава поумнявала и так секи ден и ден и ден и ден и накаря знаете ли кво станало заразялаго ве4е била много ал4на и принца от другата дуржава имал пове4е кинти а пак тя ве4е не била бедна селянка а селянка с манталитет

така и аз ми беше интересно и етака стана не от прикаската но в краина сметка

така4е мили хора тука нее драматургия следваите ме4титеси моите се изпълниха си4ките до една но не екперементираите с хората
от мене яко целувки и не се спи4аите

еле перфектен си, бражо на теб ма "селянката с манталитет" наи ме кефи хихихи всички са така искат все повече и повече ко да се прави скапано но факт
Iskam ustnite ti po men,iskam platta ti ot saten,iskam da sleem vlajnosta,iskam da treperish ot strasta,iskam trans ot golota iskam te oshte na miga.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 12 Мар 2007, 23:43

бе май сте флюбени още :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_kukli4ka » 12 Мар 2007, 23:45

Явор написа:бе май сте флюбени още :mhihi: :mhihi: :mhihi:

за себе си мога да кажа ДА, но уви нарцисистка съм
Iskam ustnite ti po men,iskam platta ti ot saten,iskam da sleem vlajnosta,iskam da treperish ot strasta,iskam trans ot golota iskam te oshte na miga.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 12 Мар 2007, 23:51

bmw_kukli4ka написа:До някаква степен съм съгласна с PeBaLs

Ама само до някаква стемен ли.. нещо от раздвоение на личността ли страдаш?

IP адрес за това мнение
85.239.148.9 [ 3 Мнения ] [ Виж IP адреса ]

Потребители, писали от този IP адрес
PeBaLs [ 13 Мнения ]

bmw_kukli4ka [ 3 Мнения ]

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_kukli4ka » 13 Мар 2007, 0:13

SlipKnoT написа:
bmw_kukli4ka написа:До някаква степен съм съгласна с PeBaLs

Ама само до някаква стемен ли.. нещо от раздвоение на личността ли страдаш?

IP адрес за това мнение
85.239.148.9 [ 3 Мнения ] [ Виж IP адреса ]

Потребители, писали от този IP адрес
PeBaLs [ 13 Мнения ]

bmw_kukli4ka [ 3 Мнения ]

не отричам че я познавам.... бедни деца сме пишем от 1 компютър......не видех каде е проблема.....
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 14 Мар 2007, 13:42

Аз съм сигурен, че на dizelboy вече му е минало и се е развеселил, също така съм сигурен, че нещата дето ги пише в първия пост са от сърцето и цялата му душа. Toва не се забравя - винаги остава вътре. Лошото е, че след една такава случка мъжете закоравяват и тогава стават "простаци". Просто не си струва усилията. Следващата "принцеса" трябва да е много над предишната и едва ли някоя фашонка с голямо диколте би могла да усети истинските чувства които той е изпитвал - най-много да опита от дебелия.
Мисля, че няма място за женски изказвания в тази тема, щото нито една от вас не може да оцени въпросните чувства, да си сигурен, че няма никоя по-добра...
Лошото е, че всички минаваме по тоя път а търпението не е същото. Все по-трудно, ще се докосват до сърцето - където всъщност става всичко.

цитат: "...доверие с приказки не се купува, не ме интересува че мислиш, че го заслужаваш..."

Гледай напред и най-вероятно ще мине известно време преди някоя девойка, да успее да те заинтригува.
П.С.
На едно БМВ можеш да разчиташ много повече... о да! И на мъжката компания също. Е тфа е истината.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 14 Мар 2007, 14:02

Да допълня:
Алкохолът е най-лошия ти ход в момента. Треа ти съпорт. (от собствен и чужд опит)

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 14 Мар 2007, 15:10

значи дизелак да ти кажа, че нема ли взаимност в една връзка я пиши обрачена рано или късно!
От твоя разказ съдя, че момичето още от началото му е било интересно с теб, но не и влюбено. Любовта не е материал, който се купува, а взаимност и най-вече умение да правиш компромиси. Ти си потъвал все по-надълбоко по нея а тя си е поемала въздух и е изплувала покрай тебе. Има един друг факт, който сигурно е оказал влияние: тя е била още малка и духовно недоразвита- с други идеали и мечти. С времето хората порастват и се променят - ти също! Не искам да си помислям колко женски сърца съм разбил като съм бил малък и готин :mhihi:

Както някой от колегите каза: времето лекува и учи! Ти ще се промениш, твоите мечти и идеали ще се променят и най-вече ще погледнеш по друг начин на следващото момиче което накара сърцето ти да трепне! :yes:

п.п. И вземи смени марката! Бих опитал с TomTailor, Esprit, Levis и т.н. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 14 Мар 2007, 16:08

не бе бате аз нищо не кавам наясно сам с с4ико секи е фррееее да си живее живота мисалтами беше да кажа 4е моита ме4та се збъдна и макар не стоия караи се пак има краи инак нищо кофти няма в тва нещо свършва и нещо по4ва и толко :mhihi: :mhihi:

мисалтами е да си следват ме4тите и да не екпериментират с хората щото накрая оставам /ме сами изиграни :winky:
ИзображениеИзображение
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 14 Мар 2007, 19:39

От Уважение към Дизелчето реших на своя отговорност да преместя темата тук, където няма да потъне в забрава, защото мисля, че нещо, което засяга толкова дълбоко човешките отношения заслужава да седи над емоциите, които ни дават автомобилите.

Иво - поклон пред това, което си написал и пред това, което си като човек.

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 14 Мар 2007, 19:47

бате, съчувствам ти :confused: и аз скоро преживях същото ... болката е УНИКАЛНО ГАДНА ... и аз имах мечта подобна на твойта... но принцесата наистина реши че не знае какво иска...щото имаше всичко което искаше...давах и всичко и накрая кво - ми ... вече не е същото ... по-добре е да се разделим и аз гледам като тръба :shock: :comp: не знаех как да реагирам освен да я пусна на свобода :( супер гадно ми стана. но малко време след раздялата ни осъзнавам вече, че тя не е заслужавала цялата тая обич! и бъди като жените - първо проучвай човека в който ще се влюбиш т.е. не хлътвай...бъди малко по-хладнокръвен на тема жени!
И ИСКАМ КАТО ОБОБЩЕНИЕ ДА КАЖА САМО - ОБИЧАЙТЕ СИ BMW!!! НИКОГА НЕ МИ Е ИЗНЕВЕРЯВАЛО И НЯМА ДА МИ ИЗНЕВЕРИ !!! П.С. знам че ще разбуня духовете с тоя ми пост, но тва си е лично мнение .
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от Pisan4e » 14 Мар 2007, 20:05

Ще откриеш своята принцеса, тази, която ще ти отвръща и на чувствата, и на жестовете. Вярваш или не - все още има такива момичета, които оценяват какво имат преди да са го загубили!
Но единственото, от което трябва да се пазиш, е озлоблението. Не му се давай! То разяжда човека отвътре и не му позволява да се влюби истински отново...

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 14 Мар 2007, 20:29

В тая тема доста глупости са написани и повечето са от женската страна, anabella, само ти от жените си се изказала по-правилно.
Правилните изказвания:
Трябва ти съпорт дето се вика, да не провесиш нос;
Радвай се, че е станало сега, а не след време, когато имаш халка на пръста и деца;
Алкохола е последното нещо, за което трябва да мислиш;
За наркотици няма да споменавам, щото те гледам си печен тип, едва ли си го мислиш;
Най-важното е - не го мисли това, каквото било, било, няма да се върне, няма да стане по-добре и т.н...;

Туй е гадно, но по-добре да се случи..
А и колкото и да е гадно, все пак не е дошъл края на света, нали :winky:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 14 Мар 2007, 20:33

Pisan4e написа:Ще откриеш своята принцеса, тази, която ще ти отвръща и на чувствата, и на жестовете. Вярваш или не - все още има такива момичета, които оценяват какво имат преди да са го загубили!
Но единственото, от което трябва да се пазиш, е озлоблението. Не му се давай! То разяжда човека отвътре и не му позволява да се влюби истински отново...

тебе няма те коментирам изобщо..

Код: Избери целия код
Вярваш или не - все още има такива момичета, които оценяват какво имат преди да са го загубили!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нали си чувала прочутата женска мисъл - "Незнам какво искам, ама сега го искам!"

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Мар 2007, 20:46

Клин клин избива... 8) Давай напред и нагоре! :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории