Смахнат ABS
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Смахнат ABS
От вчера стана нещо странно с тоя ABS работи си нормално като скоча на спирачката и започва да чегърта както си прави по принцип.Но сега като спирам нормално и постепенно точно преди да спре колата педала подскача веднъж както прави когато няма сцепление.
Имал ли е някой подобен проблем или поне от какво може да е защото е много дразнещо но проблема е да не вземе да откаже тотално на някой светофар

Имал ли е някой подобен проблем или поне от какво може да е защото е много дразнещо но проблема е да не вземе да откаже тотално на някой светофар

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Ако питаш мене някой от датчиците ти се габарка. На Калибрата някога така ми правеше обаче светкаше и лампата на ABS-a. Като си размърдах кабелите на датчиците и напръсках буксите с контактен спрей и се оправи много рядко го правеше. Можеш да пробваш няма да ти коства нищо. Успех.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
Значи сега събота ще пробвам да понапръскам тези датчици защото е много гадно.А има ли нещо схема на местата където са датчиците и ако има друга тънкост
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ако правилно съм разбрал, абс-а се активира и при по леко натискане на педала?
ако е така самите накладки са залепнали от задната страна към буталцата. на мене ми правеше така, като смених накладките и се оправи (бяха на свършване)
ако е така самите накладки са залепнали от задната страна към буталцата. на мене ми правеше така, като смених накладките и се оправи (бяха на свършване)

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
Значи активира се вече малко преди да спре колата нито по-рано нито по късно ако скоча с двата крака се включва но като спирам постепенно се активира като се движа с малко по малко от 20 км.

8 мнения
• Страница 1 от 1