Urban Legends и простотията им!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
и аз бях там ... и аз приказвах
Значи Ванката е пичага ... ама как може една гума да се сменя 13212435 часа?? толкова голяма философия ли е??
А да не казвам как си тръгнаха от ОМВ-то - с газ до дупка и опит за бърнаут ама ....
А и не виждам как може да стимулирате един непълнолетен човек в каране на кола и подобни ... ОК да се занимава с колата в гаража ама не и по улиците ...

Значи Ванката е пичага ... ама как може една гума да се сменя 13212435 часа?? толкова голяма философия ли е??
А да не казвам как си тръгнаха от ОМВ-то - с газ до дупка и опит за бърнаут ама ....
А и не виждам как може да стимулирате един непълнолетен човек в каране на кола и подобни ... ОК да се занимава с колата в гаража ама не и по улиците ...
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
карах от резиденцията до ОМВ, и то без никви изпълнения, паркирах колата и тва беше, през другото време караше човек с книжка
Никога не съм се правил на рацер 

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
netsurfer_bg написа:А и не виждам как може да стимулирате един непълнолетен човек в каране на кола и подобни ... ОК да се занимава с колата в гаража ама не и по улиците ...
Еми бате как да се занимаваш по улиците като нямаш книжка

Момчето има желание, мъчи се вече има 2 Е30-ки вместо да си харчи парите по к**ва и плява.
Всеки който иска да направи нещо смислено заслужаша похвала.
Той е един от нас, независимо на колко години е !
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Незнам как може да поощрявате такива тъпи постъпки във вашия "клуб"
Това и децата от квартала не го правят с колите по паркингите, пък камоли хора от една общност да си правят такива мизерии
Не виждам как големи хора правите такива детинщини и на всичкото отгоре да се подигравате и клипчета да правите
Това ли ви забавлява вас не разбирам
Що не започнете и да си серете по капаците, да си пикаете по гумите или направо да си подпалите колите да се посмеете още повече
Нямам думи за всичко това 

Re: Urban Legends и простотията им!
Ivan Petrov написа:Първо да поясня че не искам да слагам всички от клуба под общ знаменател, има и точни хора, като iavor ( тук moto ) kocta, wotson, bugatti, ама има и разни индивиди дето само развалят репутацията на клуба, както и да е...
Вчера отивам аз с М10-ката на ОМВ бояна и като я паркирах почна едно лигавене, то не клатеха колата, то не сядаха върху капаци, багажници и тн... седя си аз в колата и си слушам музика и не им обръщам внимание на простащината, излизам от колата обаче след 20 минути и гледам двете десни гуми спъхнати като задната беше до долу, и напомпих предната ама задната трябваше да я сменя че не можеше да отлепи от земята и понеже на бензиностанциите им е хлъзгава настилката и двапъти докато дигах колата крика я изпусна ама като съм нервен крика ли да намествам, гуми ли да помпа... Та смених аз задната гума и напомпих предната гума ( а те през тва време се смеят кат разпрани и се мислат за некви богове ) тръгвам и усещам че колата не върви... отварям капака, гледам от 4 кабела за свещите 3 извадени
Главните герой са ShoxXx и MG
Първо Иване евала, на толкова години си, а си толкова известен....ти честно казано си по-известен от админите на всички форуми, защотото пишеш във всички форуми, и всички те знаят...кои ти се смеят и ти казват, кои ти се смеят зад гърба, а иначе иронично ти казват как е Ваньо върви ли БМВ-то....

Та през въпросната вечер се случиха някои полезни за теб неща:
Първо научи се да сменяш гума, макар и това да ти отне 3 часа.
Понеже го даваш вече разбиращ

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
кой се е превъзбудил само незнам, тва на колко години съм няма значение, джанти доста смених в петък, от М10-ката на иСката смених 3 от джантите, с четвъртата имах проблем щото беше заяла и не можех да я махна ама неска и нея я смених
Като съм изнервен и ми седът на главата 2134913 човека и се гаврат е нормално да не станат нещата читаво с смяната на джантата
след тва незнам кво ми е пръвъзбуденото като нито парадирам с тва колко е30-ки имам нито нищо, като мирен човек дойдох на ОМВ ( като до резиденцията караше човек с книжка, на резиденцията покарах малко аз и реших че няма смисъл да се сменяме за 50 метра
Пристигнах на бояна и си седях в колата и съвсем нормално си слушах музика без да се натрапвам на никой
Незнам кой лети и кой е на земята, а за свещите осетих още като тръгна колата в началото ама не спрях да не им права кефа да гледат и да се радват 

след тва незнам кво ми е пръвъзбуденото като нито парадирам с тва колко е30-ки имам нито нищо, като мирен човек дойдох на ОМВ ( като до резиденцията караше човек с книжка, на резиденцията покарах малко аз и реших че няма смисъл да се сменяме за 50 метра
Пристигнах на бояна и си седях в колата и съвсем нормално си слушах музика без да се натрапвам на никой

- kocta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 540i/6
- Мечтае да кара: същото аа турбо
netsurfer_bg написа:и аз бях там ... и аз приказвах![]()
Е направо направихме лудия бърн. Аз бърн не съм искал да правя пък и през 99% от времето аз карах колата. Та тя на 2-3 цилиндъра едва върви само детонират смесите в генерацията.Смятайте на празен ход 400-500оборота. Как да спреме и да им направиме кефа.Аз видяхмче Косьо (ShoxXx) снима с телефона като очакваше нещо да се случи като тръгвахме но има да взема!
В началото мислех,че е от безобидните шегички тип набутай картоф в ауспуха и спряхме по надолу да провериме.
уф детски ви работи... Онази вечер в началото беше забавно да но после неволно прекалихте момчета.
Колата пада 2 пъти от крика да,и се радвам единствено,че някой не пострада понеже това не са 10 кила пък и джантата не е еластична.
Последна промяна kocta на 12 Мар 2007, 23:26, променена общо 1 път
Фил написа:Добре, значи ти идваш тук да поемеш защитата на клуба си, в следващия момент ясно заявяваш, че случилото се няма нищо общо с това.
Ми естествено, ние сме направили един колектив, повечето сме приятели от години, бъзикаме си се редовно, не отричам че е прост казармаджийски хумор ама просто така ни харесва, всички сме неизлечими автомобилни ентусиасти и тн, изведнъж приели сме някво чаве къде се пише рацер, гласуваме му пълно доверие като член, он почва да ни къса нервичките с малоумни писания из форума ни, не уважава чуждото мнение, настройва сички против него, АБСОЛЮТНО логично е при това негово поведение да почнеме сички да го зимаме на несериозно, да го бъзикаме насам натам. А тва че е имаме и много по млади членове от него (9 год) дето си мерят думите. Верно непочтенно е и тн да си правиме такъв ташак и съжаляваме за случилото се, поне аз бях готов да поднеса най искрените си извинения и съм сигурен че и сички които бяха там тази нощ щяха да поднесат и своите си понеже след като си поговорихме насаме се оказа че на сички им е станало гадно като са видяли колко насериозно и навътре си приел една тъпа шега , ама баш като фуста.
НО НЕ, он почва да ми циври, почва да ни звъни по телефоните, псува ни на майка, пише на место където хора дето ни познават четат ... изведнъж една сурия почва да ни нарича - аааа ууу тия са бати тапаците, дайте ми ги на менеееее че ги бием, "ТА това направо е обида за БМВ

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Абе според мен добре си направил че не си замаал с кръстачката тоя с фотоапаратчето, че на такива идиоти принципно трудно се издържа
Единственото, което е трябвало да научиш е, че там дето не си желан по-добре да не се мотаеш. По-големите уроци са за тия дето си правят пишки с чуждите коли, ама те уроците рано или късно ше си ги научат, ако продължават в същия дух
Ина1е то хората са казали, простотията не ходи по гората.

Последна промяна Митко Ганчев на 12 Мар 2007, 23:28, променена общо 1 път

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Какво значение има кой на колко години е а
Възрастта изобщо не определя какъв и колко голям ентусиаст си
Познавам и фенчета на по 10-11 години, които са много запалени и кво сега да ги игнорираме и да ги караме да си стоят вкъщи ли
не така момчета
трябва да се толерират по-малките, защото именно те ще продължат това, което сме започнали ние
И ако го имате за гордост това така да се гаврите с по-малките това изобщо не говори добре за вас 

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
Oyama написа:Фил написа:Добре, значи ти идваш тук да поемеш защитата на клуба си, в следващия момент ясно заявяваш, че случилото се няма нищо общо с това.
Ми естествено, ние сме направили един колектив, повечето сме приятели от години, бъзикаме си се редовно, не отричам че е прост казармаджийски хумор ама просто така ни харесва, всички сме неизлечими автомобилни ентусиасти и тн, изведнъж приели сме някво чаве къде се пише рацер, гласуваме му пълно доверие като член, он почва да ни къса нервичките с малоумни писания из форума ни, не уважава чуждото мнение, настройва сички против него, АБСОЛЮТНО логично е при това негово поведение да почнеме сички да го зимаме на несериозно, да го бъзикаме насам натам. А тва че е имаме и много по млади членове от него (9 год) дето си мерят думите. Верно непочтенно е и тн да си правиме такъв ташак и съжаляваме за случилото се, поне аз бях готов да поднеса най искрените си извинения и съм сигурен че и сички които бяха там тази нощ щяха да поднесат и своите си понеже след като си поговорихме насаме се оказа че на сички им е станало гадно като са видяли колко насериозно и навътре си приел една тъпа шега , ама баш като фуста.
НО НЕ, он почва да ми циври, почва да ни звъни по телефоните, псува ни на майка, пише на место където хора дето ни познават четат ... изведнъж една сурия почва да ни нарича - аааа ууу тия са бати тапаците, дайте ми ги на менеееее че ги бием, "ТА това направо е обида за БМВ" кви са тияя. Че му поднесем наете ли кво? Какво мнение мога да си изградя за човек който направо извърши предателство след като го бяхме приели за един от нас. И благодаря на останалите че не напълнихте темата с малоумни обиди и се надявам да осъзнаете за какво недоразумение става на въпрос.
добре де, и аз говоря български, мисля че можеше и по друг начин да се разберем, вие хубаво сте приятели от години, известно ми е тва ама аз не мисля че съм толкова навътре в компанията че да си позволявате такива неща, за псуването на майка НЕ съжалявам , просто като видях кабелите на свещите превъртях и съм сигурен че ако не бях се усетил и нямах грам познания по двигатели и тн никой нямаше да ми звънне и да ме предупреди