Колеги, проверявайте си стоповете!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Колеги, проверявайте си стоповете!

Мнение от georgem » 12 Мар 2007, 16:44

Ако колегата с рег. номер С 5822 НА (дано не бъркам) прочете това, нека си провери стоповете. Или не работят изобщо, или не се виждат :!:

И нека ме извини за това, че не му дадох път на кръстовището при синьото кафе, но беше застанал в лентата за ляв завой и се опита да продължи направо, избутвайки ме в останалите автомобили...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 12 Мар 2007, 17:11

:mhihi:
Ако караш в София си или простак, или глупак!

Цитат по памет ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 12 Мар 2007, 17:26

По-добре да съм от глупаците ;) А като реша да се правя на простак (някои са си такива по рождение :mhihi: ), първо ще остържа лепенките на клуба, че иначе ще ме срам :uups: . Между другото преднен десен калник ми е за смяна и само чакам някой тарикат да ми плати ремонта :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

Потребител
Аватар

Мнение от Esper » 12 Мар 2007, 21:44

Стопове е вярно е че си трябват ама аз бих обърнал внимание че мигачите на са фешън елемент от екстериора а елемент на активната безопасност на пътя!
Даже наскоро возих един познат и той ми каза че не ставам за шофер на мерцедес щото съм ползвал мигачи...
Баси фолклора!

Назад към Извън Темата