Що е то...?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
SlipKnoT написа:sonny написа:сивото комби е и ще си остане сиво, па да ви кажа аз. Това е само заблуда за противниковия отборИзползвани са частите от червеното, ако си спомняте то беше ударено от ляво, а десните цасти са читави и то повече отколкото на сивото и затова са подменени.
![]()
Червеното комби и до сега е много здраво и никъде не е тръгнало да му избива ръжда и се използват макс части от него.
Само дето неможах да разбера, що Дилян не го оправи него, ми ходи до п**** си лелина да го докара това сивото

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ухаааа ,скоро,скоро ...
Да се готви Косата след фейслифта за уговореното пътуване и фотосесия в гр.Ловеч, в "долинита на уникатите"
Георги Пенчев

Да се готви Косата след фейслифта за уговореното пътуване и фотосесия в гр.Ловеч, в "долинита на уникатите"

Георги Пенчев
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аааа недей само се ибаваш със сивотоmangini написа:според мен е червеното, но с тавана от сивото.....

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Сивото е, Сони беше първия познал и печели награда
Само че половината детайли са от червеното, та дали не са и повече от половината
От сивата кола като цяло има само задна лява врата, седалките и таблото
Всичко друго е от червената...като се почне от преден капак, десните врати, заден капак, шибедах, от вътре тавана е от червената, корите на вратите си купих нови (много фешън), ел.стъклата от червената, а па да не говориме като мотори окачвания скорости и т.н. че като я купих после 14 дена само се сменяше..напрао се изкривих
Ще пусна и още снимки

Само че половината детайли са от червеното, та дали не са и повече от половината

От сивата кола като цяло има само задна лява врата, седалките и таблото

Всичко друго е от червената...като се почне от преден капак, десните врати, заден капак, шибедах, от вътре тавана е от червената, корите на вратите си купих нови (много фешън), ел.стъклата от червената, а па да не говориме като мотори окачвания скорости и т.н. че като я купих после 14 дена само се сменяше..напрао се изкривих

Ще пусна и още снимки

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
П.С. предния ляв калник е чисто нов...не искам да ви казвам колко работа има =по него докато пасне на колата и съвпадна всички ръбове и фуги 

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Ти искаш да си боядисваш цялата кола ли? Това си е мазохизъм! Аз много мразя да се занимавам с такива неща, щото винаги става бавно и се изискват много пари, и накрая пак не става така както искаш
Тоя път съм я оставил на место на което не може да не излезне както трябва и за това и стискам зъби

Тоя път съм я оставил на место на което не може да не излезне както трябва и за това и стискам зъби