Urban Legends и простотията им!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Oyama написа:Опитвам се да обясня че изгонването му от клуба което става организирано чрез съгласуване на отделните членове взимане на решение и тн... няма нищо общо с това че тоя и оня са решили да му лепнат дъвка, да му вържат обувките една за друга и други подобни ученичешки простотийки.
По-добре обясни що за идиотщина е да правиш въпросните простотии. Опс... това май не трябва да го обясняваш тук. Ъъъ... а какво трябваше да обясняваш тук, че нещо не разбрах? Опитваш се да защитаваш "честта" на неизживяното детство на колегите си ли, що ли?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
t0sh написа:незнам какъв ви е клуба, но не мисля че нещо наричащо себе си 'клуб' би било гордо с подобни членове. не съм го и чувал, явно има защо.
поне се преименувайте на 'недорасли wanna-be-legends', примерно.
добре казано

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми то аз така като чета, те май в тоя клуб повечето нямат шофьорски книжки, щото нямат годинките още...
Абе детски му работи...

It's not who You are, it's who You know...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Фил написа:Oyama,
нямам нищо лично срещу теб.
Искам само да си представиш какво би било ако БМВ клуба, или Опел клуба или който и да е клуб се натресе на ваша сбирка и почне да се гаври с колите ви. Определено няма да извадите бири и семки, нали?
Определено няма да извадят бира и семки.

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
............
Са, да кажа и аз неколко думи по темата...
Аз съм член на клуб ''Urban Legends" от около година-станах такъв защото се познавам лично с повечето представители на този клуб и то от не къде да е, а от работилницата на Оги (Devil Tuning), който прави всичко по моята кола свързано с външен вид, боядисване и т.н.
Принципно мнението ми за членовете на този клуб е по-скоро позитивно-има страхотни хора (Охрикс например), които са ми доказвали, че може да се разчита на тях. Както навсякъде, обаче, и там си има шкарто-тези, за които става дума в темата на Иван не ги познавам (..май...
), но мисля, че са се изгаврили много дебилно и адски тъпо-Ояма, казваш колко пъти са ти правили подобни и по-гадни номерца-е нека на мене някой се опита да се изгаври така с колата ми-обещавам че извадените стави, потрошеното личице или разпрания гъз ще са му най-малката грижа
Иван Петров мисля, че е супер точен човек-малък е-Е, И? Колко от нас на тия години са имали тоя ентусизъм и търпение, а? Колко са тия дето идват на Еко напълно непознати и най-чистосърдечно се запознават с всички? Спокойно пичага добре си направил, че най-невъзмутимо си си тръгнал (това от друга страна ако бях аз щеше да протече по доста различен начин..ама как да е.......
)
БМВ клуба ме кефи адски много, но тук има неписани правила и те се спазват-правилно е твърдението, че подобна изцепка на Еко не може да стане! Мисля че автомобилен клуб ''Urban Legends" следва да се замисля повече над постъпките си и над действията на отделните свои членове

Аз съм член на клуб ''Urban Legends" от около година-станах такъв защото се познавам лично с повечето представители на този клуб и то от не къде да е, а от работилницата на Оги (Devil Tuning), който прави всичко по моята кола свързано с външен вид, боядисване и т.н.
Принципно мнението ми за членовете на този клуб е по-скоро позитивно-има страхотни хора (Охрикс например), които са ми доказвали, че може да се разчита на тях. Както навсякъде, обаче, и там си има шкарто-тези, за които става дума в темата на Иван не ги познавам (..май...

Иван Петров мисля, че е супер точен човек-малък е-Е, И? Колко от нас на тия години са имали тоя ентусизъм и търпение, а? Колко са тия дето идват на Еко напълно непознати и най-чистосърдечно се запознават с всички? Спокойно пичага добре си направил, че най-невъзмутимо си си тръгнал (това от друга страна ако бях аз щеше да протече по доста различен начин..ама как да е.......

БМВ клуба ме кефи адски много, но тук има неписани правила и те се спазват-правилно е твърдението, че подобна изцепка на Еко не може да стане! Мисля че автомобилен клуб ''Urban Legends" следва да се замисля повече над постъпките си и над действията на отделните свои членове

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
Точно.
Всеки би се опитал да се защити. Освен ако е бил сам срещу не знам си колко човека.
Oyama, ти си дошъл тук да говориш от името на клуба си, за което, честно казано, ти свалям шапка доземи. Иска се не малко кураж да се изправиш тук и да се опиташ да поемеш и да отговориш на всички нападки, които със сигурност си очаквал да получиш.
Нека и ние, от БМВ форума, покажем човещина и кураж, нека не нападаме хора, които не сме и виждали, просто защото сме си "вкъщи".
Нека оставим домакинското предимство настрана, нека бъдем по-хора от други, нека покажем какво означава БМВ мисленето, начина на живот.
Всеки би се опитал да се защити. Освен ако е бил сам срещу не знам си колко човека.
Oyama, ти си дошъл тук да говориш от името на клуба си, за което, честно казано, ти свалям шапка доземи. Иска се не малко кураж да се изправиш тук и да се опиташ да поемеш и да отговориш на всички нападки, които със сигурност си очаквал да получиш.
Нека и ние, от БМВ форума, покажем човещина и кураж, нека не нападаме хора, които не сме и виждали, просто защото сме си "вкъщи".
Нека оставим домакинското предимство настрана, нека бъдем по-хора от други, нека покажем какво означава БМВ мисленето, начина на живот.
Фил написа:Вместо да се гаврим един с друг и да си правим мизерии, защо не се отнасяме цивилизовано с хората, колегите, шофьорите?
Всички караме едни и същи коли, на едни и същи години, по едни и същи дупки и едни и същи куки ни смъкват едни и същи пари. Защо трябва и ние допълнително да си серем по главите?
Ванка, за кабелите нищо не знам ама и аз участвах с гумите.
Едва ли някой от участващите е очаквал че ще приемеш нещата толкова сериозно, камо ли че ще се разревеш и ще пускаш сърцерацдирателни теми.
Направихме го същото преди време на оямата като го лъгахме че 100% са спукани гумите, той се почна да се вайка та му казахме малко мрънка после ама му ги надухме и няма проблеми.
Много емоционално приемаш нещата нещо...
Едва ли някой от участващите е очаквал че ще приемеш нещата толкова сериозно, камо ли че ще се разревеш и ще пускаш сърцерацдирателни теми.
Направихме го същото преди време на оямата като го лъгахме че 100% са спукани гумите, той се почна да се вайка та му казахме малко мрънка после ама му ги надухме и няма проблеми.
Много емоционално приемаш нещата нещо...
Oyama написа:пожелаваме ти приятен престой при ВЕНГЕТАТА , надъхвайте се един друг колко сме били гадни.
ни мъ намесвай, ко обичъш

на мен лично ми е малко смешно, щот ташак е ставало не само с Oyama или Иван, а и с други от клубъ (не мен)

пс - а бе важното е да сте здрави, а ако се чудите к`ви номера да си праите по колите, питайте мен..... мноооооооооооого ги разбирам

пс - а бе като чета едни ралти не се знае, кой кой е ибал и кой на кой е баща и майка, ама и такива работи се случват

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!
Иване .. не ми ли надраскаха и на мен капака ?! не си ли правят и с мен шеги ... ?! и аз участвах в изпихването на ... задната гума, незнам после какво е ставало защото си тръгнах ... но не бива да реагираш толкова яростно и да се показваш по другите форуми, както каза Оямата това са си лични неща между хората в клуба ...
1,79/190/11,52
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
MGM написа:Иване .. не ми ли надраскаха и на мен капака ?! не си ли правят и с мен шеги ... ?! и аз участвах в изпихването на ... задната гума, незнам после какво е ставало защото си тръгнах ... но не бива да реагираш толкова яростно и да се показваш по другите форуми, както каза Оямата това са си лични неща между хората в клуба ...
И какво искаш да кажеш че това да ти спадат гумите е нормално така ли ???

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
MGM написа:Иване .. не ми ли надраскаха и на мен капака ?!
Абе ти луд ли си?

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
MGM написа:bmw maniqk ivo bmw написа:
И какво искаш да кажеш че това да ти спадат гумите е нормално така ли ???
все едно и Вие не сте правили такива неща ! С ръка на сурцето ако ми кажете че не сте правили пакости ще се извиня пред всички публично ...
Не става въпрос кой кво е правил а дали е правилно!! Аз казвам с ръка на сърцето че такива неща не съм правил.