Urban Legends и простотията им!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Urban Legends и простотията им!
Първо да поясня че не искам да слагам всички от клуба под общ знаменател, има и точни хора, като iavor ( тук moto ) kocta, wotson, bugatti, ама има и разни индивиди дето само развалят репутацията на клуба, както и да е...
Вчера отивам аз с М10-ката на ОМВ бояна и като я паркирах почна едно лигавене, то не клатеха колата, то не сядаха върху капаци, багажници и тн... седя си аз в колата и си слушам музика и не им обръщам внимание на простащината, излизам от колата обаче след 20 минути и гледам двете десни гуми спъхнати като задната беше до долу, и напомпих предната ама задната трябваше да я сменя че не можеше да отлепи от земята и понеже на бензиностанциите им е хлъзгава настилката и двапъти докато дигах колата крика я изпусна ама като съм нервен крика ли да намествам, гуми ли да помпа... Та смених аз задната гума и напомпих предната гума ( а те през тва време се смеят кат разпрани и се мислат за некви богове ) тръгвам и усещам че колата не върви... отварям капака, гледам от 4 кабела за свещите 3 извадени
Главните герой са ShoxXx и MG
Вчера отивам аз с М10-ката на ОМВ бояна и като я паркирах почна едно лигавене, то не клатеха колата, то не сядаха върху капаци, багажници и тн... седя си аз в колата и си слушам музика и не им обръщам внимание на простащината, излизам от колата обаче след 20 минути и гледам двете десни гуми спъхнати като задната беше до долу, и напомпих предната ама задната трябваше да я сменя че не можеше да отлепи от земята и понеже на бензиностанциите им е хлъзгава настилката и двапъти докато дигах колата крика я изпусна ама като съм нервен крика ли да намествам, гуми ли да помпа... Та смених аз задната гума и напомпих предната гума ( а те през тва време се смеят кат разпрани и се мислат за некви богове ) тръгвам и усещам че колата не върви... отварям капака, гледам от 4 кабела за свещите 3 извадени
Главните герой са ShoxXx и MG
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Просто кат не си допадате що ходиш там
На теб ЕКО в четвъртък не ти ли стига като сбирка
А какво стана с ИС-а?
Да нвв си го продал

На теб ЕКО в четвъртък не ти ли стига като сбирка

А какво стана с ИС-а?
Да нвв си го продал

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
знам си аз че тука си е най добре ама верно да ме пита човек що се бутам и аз там...
иначе иС-а никога няма да го продам

иначе иС-а никога няма да го продам

- cHaKRa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: M
следвъштия път излез от колата бъркаш в багажника вадиш ключа и по мутрите Да видим тогава колко ще им е забавно Аз точно за тавива случай на задната седалка съм си паркирал една полицейска палка ... 

Клякам с 200 стаам с 300 

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
Много малко клубове ( да не кажа че почти няма такива ) са сплотени и оргарнизинани като BMW, пуснах темата за да си дадем сметка за това, чак сега се замислих над тази тема и си давам сметка че такова нещо при нас не може да стане 

Не знам при повечето от вас как е, но мен една такава проява просто ме изкарва от равновесие.По принцип съм спокоен, ама почне ли някой да се "бъзика" по такъв начин...Също много мразя някой като почне да пише с пръсти или по капака, или по прозорците.Абе пълна простотия, не мога да ги разбера тия хора....
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
те освен че се смяха и спъхваха гумите пак докато ходих да сменям компресорите, даже и снимаха филмчета
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
Ако ще и да са 113245647854675678948 слиза и направо им ебавам майката един да падне един е .
п.с. А ти нямаш ли телефон да званнеш на някои френд или на някои от клуба.
п.с. А ти нямаш ли телефон да званнеш на някои френд или на някои от клуба.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Urban Legends и простотията им!
Ivan Petrov написа:...Главните герой са ShoxXx и MG
Аз ли само не знам кои са тия двамата?