ремъци,перки,части....
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ремъци,перки,части....
Събрах малко(но явно недостатъчно) пари за един малък,но належащ ремонт на подводницата.
Първото,което искам да попитам за М20 колко струва ремъка?не знам с колко зъба е моя,двигателя е от разновидността преди 80-та година.В Дару ми искат 65.80, с членската отсъпка ми стъпва на 59.22 лв.Може ли да се намери оригинсален на по-ниска цена,примерно от магазин на БОШ?на кои други производители може да се има вяра?
Възможно ли е моята перка да се хваща смао с два болта за виско-съединителя?Като я свалях свалих само два болта и тя излезе от виското,но където и да попитам ми казват,че за БМВ се държали най-малко с три,по-често с четири болта-моята перка ли не е оригинална или просто пак съм уцелил рядка кола?тези с четирите дупки ще има ли проблем,ако я сложа?
Кака да махна вискосъединителя-отпред няма никаква гайка, а само една навита пружина,отзад се мъдрят някакви болтове-тях ли да развивам?
Ами засега е туй,ще има още
Първото,което искам да попитам за М20 колко струва ремъка?не знам с колко зъба е моя,двигателя е от разновидността преди 80-та година.В Дару ми искат 65.80, с членската отсъпка ми стъпва на 59.22 лв.Може ли да се намери оригинсален на по-ниска цена,примерно от магазин на БОШ?на кои други производители може да се има вяра?
Възможно ли е моята перка да се хваща смао с два болта за виско-съединителя?Като я свалях свалих само два болта и тя излезе от виското,но където и да попитам ми казват,че за БМВ се държали най-малко с три,по-често с четири болта-моята перка ли не е оригинална или просто пак съм уцелил рядка кола?тези с четирите дупки ще има ли проблем,ако я сложа?
Кака да махна вискосъединителя-отпред няма никаква гайка, а само една навита пружина,отзад се мъдрят някакви болтове-тях ли да развивам?
Ами засега е туй,ще има още

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз докато си търсих ремък за мойта забелязах, че всички са на една и съща цена (поне за моята). Бош, Гейтс и т.н.. единствените по- ефтини бяха Гудиър, незнам дали са добри, но едните бяха 32, а Гудиъра- 23.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
- ati
-
Благодаря ви за отговорите
Парадокс-М10 са с верига,М20 с ремък.
Някой може ли да ми каже моя ремък как да разбера преди да го сваля с колко зъба е,защото по ЕТК излизат с 110 и с 127 зъба
Тези Леймфиордер добри ли са и откъде мога да си взема

Някой може ли да ми каже моя ремък как да разбера преди да го сваля с колко зъба е,защото по ЕТК излизат с 110 и с 127 зъба

ати лемфьордер има в един магазин на сливница Даскалов се казва
мисля че те ги внасят
това е след сточна гара
новата голяма бензиностанция на Петрол
Бившия гараж на УБО
веднага след тях има един светофар точно 10 метра преди него е магазина на самата сливница се намира ще го видиш
аз от там преди си копувах частите и бях доволен имат доста работи също и на Mahle
:)
мисля че те ги внасят
това е след сточна гара

аз от там преди си копувах частите и бях доволен имат доста работи също и на Mahle

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
ati написа:Благодаря ви за отговорите![]()
Някой може ли да ми каже моя ремък как да разбера преди да го сваля с колко зъба е,защото по ЕТК излизат с 110 и с 127 зъба![]()
За 1-ви път ги чувам. Ще вида за Гейтс дали мога да ти издействам с отстъпка. Не ти обещавам...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
naskoksan написа:ати лемфьордер има в един магазин на сливница Даскалов се казва
мисля че те ги внасят
това е след сточна гарановата голяма бензиностанция на Петрол
Бившия гараж на УБО
веднага след тях има един светофар точно 10 метра преди него е магазина на самата сливница се намира ще го видиш
аз от там преди си копувах частите и бях доволен имат доста работи също и на Mahle:)
Тоя Даскалов не е ли въпросния менте бмв сервиз в Русе? Аз от там си купих тампоните за макферсона и оня ми разправяше, че отиганално в бмв се вграждали такива. Иначе и с шарнири съм такива (гаранция не ментета) ама на 10- тина хиляди единия даде фира, а като гледам и другия май почна да клопа .. а не съм някой дето скача във всички дупки.
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
rado_rf написа:PARADOX_sf написа:Гейтс също са много добри ремъци. На прилични цени са...
Тая кола не е ли с верига?
Това Гейтс не е ли всъщност ГьотцеПитам просто за себе си
Gates = Гейтс
Goetze = Гьотце
bum_bum написа:Тоя Даскалов не е ли въпросния менте бмв сервиз в Русе? Аз от там си купих тампоните за макферсона и оня ми разправяше, че отиганално в бмв се вграждали такива. Иначе и с шарнири съм такива (гаранция не ментета) ама на 10- тина хиляди единия даде фира, а като гледам и другия май почна да клопа .. а не съм някой дето скача във всички дупки.
не знам да ти кажа не бях се замислял мисля че Туртурело беше писал нещо по въпроса но не си спомням
иначе аз лично проблеми не съм имал
- ati
-
До под кривата круша
Хвърлихем толкова труд,но в последствие се оказа,че причината е масления филтър,който е бил завит зверски и е прекълцал гумения О-пръстен.Не можах да го отвия дори със специални клещи,който разпориха филтъра,но той не щея да помръдне дори малко.
Все пак мога да ви кажа,за колко взех якой части и при нужда мога да ви взимам и нас вас,за да не се разкарвате:
Ремък ангренажен-
-27 Гуудйеар
-32 Бош
Обтегателна ролка:
-36 Фиби Билщайн( не съм сигурен дали беше Фиби или нещо подобно,но така звучеше)
Семеринг за колянов вал:
-10.40
Датчик за налягане на маслото:
8.50

Хвърлихем толкова труд,но в последствие се оказа,че причината е масления филтър,който е бил завит зверски и е прекълцал гумения О-пръстен.Не можах да го отвия дори със специални клещи,който разпориха филтъра,но той не щея да помръдне дори малко.
Все пак мога да ви кажа,за колко взех якой части и при нужда мога да ви взимам и нас вас,за да не се разкарвате:
Ремък ангренажен-
-27 Гуудйеар
-32 Бош
Обтегателна ролка:
-36 Фиби Билщайн( не съм сигурен дали беше Фиби или нещо подобно,но така звучеше)
Семеринг за колянов вал:
-10.40
Датчик за налягане на маслото:
8.50
13 мнения
• Страница 1 от 1