тея са нехора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
тея са нехора
Хора днес пак бях изумен от едни "майстори" и мисля че случката е достойна за споделяне.
Та значи реших да си сменя маслото на скоростната кутия и тръгвам да диря сервиз.Влизам в първия срещнат и питам колко е смяната.Оня ми вика $120
аз като изтрещян си паля и си тръгвам.Влизам в другия-там оня вика $80.знам че и тва е много ама не ми се обикаля и му викам ОК давай.Ама веднага го питам знае ли как точно се сменя и ако не знае да си каже да търся друго място,щото не веднъж ми се е случвало да се разправям с разбирачи.Оня вика "Няма проблем за 20 мин си готов,чакаи само да видя кво масло трябва да е"
Чакам аз,пича идва и вика:"Ок,отвори капака"
Открехвам аз капака и оня почва да търси там отпреде при решетката "лостчето" дет държи капака
Аз се подхилвам и му казвам да си махне пръстите изпод капака да не ги премажа и отварям капака от към предния джам.Оня гледа така
и вика "ама от там ли се отваря" като сам вече си е отговорил
чакам аз човека да слезне в канала да отвие пропката за маслото,ама не.Пича си седи горе и гледа под капака,а аз си мисля че просто разглежда щот му е интересно,ама след 2 мин гледане ми вика:"Абе къде е скоростната кутия?Що не я виждам?"
Аз като изтрещян с чук
му викам че е под колата и оня възмутен пита :"Ама тя да не е със задно?"
Без да му отговарям си пуснах капака и му казах да отвори вратата на сервиза за да мога да изляза.Пожелах му приятен уикенд и си тръгнах.
Та тази случка ме накара да се замисля.Според вас нормално ли е да работиш в сервиз и да не знаеш че БМВ е със задно предаване и въобще тея хора как ги вземат на работа като не знаят дори елементарни работи и на всичко отгоре ти режат главата с някви луди цени.
Та значи реших да си сменя маслото на скоростната кутия и тръгвам да диря сервиз.Влизам в първия срещнат и питам колко е смяната.Оня ми вика $120

Чакам аз,пича идва и вика:"Ок,отвори капака"
Открехвам аз капака и оня почва да търси там отпреде при решетката "лостчето" дет държи капака

Аз се подхилвам и му казвам да си махне пръстите изпод капака да не ги премажа и отварям капака от към предния джам.Оня гледа така

чакам аз човека да слезне в канала да отвие пропката за маслото,ама не.Пича си седи горе и гледа под капака,а аз си мисля че просто разглежда щот му е интересно,ама след 2 мин гледане ми вика:"Абе къде е скоростната кутия?Що не я виждам?"
Аз като изтрещян с чук

Без да му отговарям си пуснах капака и му казах да отвори вратата на сервиза за да мога да изляза.Пожелах му приятен уикенд и си тръгнах.
Та тази случка ме накара да се замисля.Според вас нормално ли е да работиш в сервиз и да не знаеш че БМВ е със задно предаване и въобще тея хора как ги вземат на работа като не знаят дори елементарни работи и на всичко отгоре ти режат главата с някви луди цени.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
80$ за една смяна на маслото на скоростите ли бре?
да бе сериозен съм.и аз бях шокиран,ама най лошото е че ако ида в оторизиран сервиз на БМВ цената ще е най малко двойна.А именно в един такъв сервиз единият от механиците ме пита как да включи задна

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
хАмериканци
Тия бате крушка на лампа в къщи не могат да си сменят(нали са тесни специалисти)ти искаш да ти смени маслото
Култуво е на последък доста често ме питат :
-Ма компакта не е ли с предно
И аз отговарям:
Да бате и Единичката и тя и всички Z-ки щото са малки и са с предно

Тия бате крушка на лампа в къщи не могат да си сменят(нали са тесни специалисти)ти искаш да ти смени маслото

Култуво е на последък доста често ме питат :
-Ма компакта не е ли с предно

И аз отговарям:
Да бате и Единичката и тя и всички Z-ки щото са малки и са с предно

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
25-30 кинта е смяната на маслото и филтрите, за работа. тея цени може да са ако не си носиш маслото...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
t0sh написа:аз откъде да знам, като не е написал, освен косвено че говори в долари
magareto_yori
кандидат ентусиаст
Кара: '87 бмв 325ис
Местожителство: Симеоновград,Детройт
И освен това 325is e модел само за САЩ у европа нема такова животно

Иначе смяна на масло е 5лв.
А за кой филтър ще ми вземат 20лв. за въздушния ли

- C_a_s_i_n_O
- Потребител
-
Re: тея са нехора
magareto_yori написа: оня възмутен пита :"Ама тя да не е със задно?"
That's why we don't have front wheel drives

Не е важно колко вдигаш, а за колко!!!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: тея са нехора
C_a_s_i_n_O написа:magareto_yori написа: оня възмутен пита :"Ама тя да не е със задно?"
That's why we don't have front wheel drives

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2