Честито ново //M3 (official)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от akulata » 10 Мар 2007, 22:02

Ето я и новата АКУЛА ;)
:bowdown: :bowdown: :bowdown:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Мар 2007, 22:05

Bustter написа:
Turturelo написа:това последното по-добре не го пиши .. че е малко ни в клин, ни в ръкав!

Нали 3ката и купето и не са на Бенгъл? Плюс това ми харесва, за разлика от 5цата примерно.... Повече БМВ е за мен от колкото новата 5ца. Тва имах предвид...

edit: и на бенгъл да е се тая пак повече ми харесва.

не говоря конкретно, говоря за изказване като цяло. Крис Бенгъл беше шеф на дизайна на BMW Group, но това не го прави отговорен за моделите, които са излезли по негово време. Просто неговото име беше в устата на хората. Всички модели са създавани от екипи дизайнери, удобрявани на различни нива от хора отговорни за проектите и най-вече от борда на директорите на BMW, за да бъде дадена зелена светлина и финансиране на тези модели. Така, че Крис Бенгъл е човек от екипа, но не той е причината за промяна на дизайна и визията на BMW в последните години. Затова смятам, че е невярно изказването ти..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 10 Мар 2007, 22:22

Може да ме плюете, но пропорциите на тази кола са доста погрешни в мойте очи. Агресивна предница в комбинация с най-лигавата задница в историята на БМВ - отвратителна комбинация :!:

Раздувката на предния капак - нищо общо с БМВ и много наподобяващо на евтина тунинг фирма...

Интериор - забравен от бога! Забележете, че алкантарата на волана седи точно като калъф :idea: :idea: :idea:

Очаквах много от този модел, но това в мойте очи като дизайн е посредствено :!: :evil:

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 10 Мар 2007, 22:27

Трябва да се съглася Flat 6, лекичко ми циганее от някои ъгли. Ама все пак това е концепция, и доколкото разбрах е съчетание от някои идеи от нормалното М3, както и от бъдещия М3 CSL, така че може би от там идват несъответствията. Мисля че редовното М3 няма да е чак толкова брутално като вид докато стигне продукция. Звука на осмака е трепач обаче! ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 11 Мар 2007, 0:01

Flat 6 написа:Може да ме плюете, но пропорциите на тази кола са доста погрешни в мойте очи. Агресивна предница в комбинация с най-лигавата задница в историята на БМВ - отвратителна комбинация :!:

Раздувката на предния капак - нищо общо с БМВ и много наподобяващо на евтина тунинг фирма...

Интериор - забравен от бога! Забележете, че алкантарата на волана седи точно като калъф :idea: :idea: :idea:

Очаквах много от този модел, но това в мойте очи като дизайн е посредствено :!: :evil:

Лигава задница??? че тя си е почти същатата като на базовата троика,само че с 4 брутални ауспуха.
Раздувката на капака си е добре,внася още повече агресия,само да беше малко по-заострена..
И нали не си мислиш,че волана ще остане в този вид?
Колата си страхотна,още няма тестове маи,ама НЕЩО МИ ПОДСКАЗВА ЧЕ ЩЕ ПАДНАТ ПРОДАЖБИТЕ НА RS4 :twisted: :twisted:
чакам с нетърпение ЦЛС варианта,които дано е нещо по-добро от М6,защото е ясно че М3 ще е по-бавно от М6,вярно по-нисък клас но
СМЕ СИ СВИКНАЛИ М3 ДА Е НАИ-БЪРЗОТО БМВ,нали :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 11 Мар 2007, 0:35

Звя .. звя ... звяр !

EDIT: Коментар2- Fear the reaper!
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 11 Мар 2007, 2:19

Стига глупости ве хора .... Лигави задници , евтини тунинг фирми , вие просто не сте добре . Това е една от най-хармоничните коли като дизайн които съм виждал някога - е не прилича много на е30 :)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 11 Мар 2007, 10:56

Flat 6 написа:Раздувката на предния капак - нищо общо с БМВ и много наподобяващо на евтина тунинг фирма...

и аз не съм му фен ако трябва да съм откровен, но не изглежда толкова голяма наживо .. :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 11 Мар 2007, 14:22

Turturelo написа:
Bustter написа:
Turturelo написа:това последното по-добре не го пиши .. че е малко ни в клин, ни в ръкав!

Нали 3ката и купето и не са на Бенгъл? Плюс това ми харесва, за разлика от 5цата примерно.... Повече БМВ е за мен от колкото новата 5ца. Тва имах предвид...

edit: и на бенгъл да е се тая пак повече ми харесва.

не говоря конкретно, говоря за изказване като цяло. Крис Бенгъл беше шеф на дизайна на BMW Group, но това не го прави отговорен за моделите, които са излезли по негово време. Просто неговото име беше в устата на хората. Всички модели са създавани от екипи дизайнери, удобрявани на различни нива от хора отговорни за проектите и най-вече от борда на директорите на BMW, за да бъде дадена зелена светлина и финансиране на тези модели. Така, че Крис Бенгъл е човек от екипа, но не той е причината за промяна на дизайна и визията на BMW в последните години. Затова смятам, че е невярно изказването ти..

Прав си! Просто... абе разбра ме какво исках да кажа... :P Нещо не се изказах правилно горе... караи...

ХУбава е 3ката!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 13 Мар 2007, 2:00

Най ми харесва че е над 420 коня което значи че вече RS4 RS6 няма само М5 и М6 да ги наказват :) ами и добрата тройчица :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Мар 2007, 2:06

каквато е тенденцията... текущото рс6 е ~450 коня, догодина новото сигурно ще му бутнат още 100 коня и да е ~550. някъде мернах, че се очаква да е с В10 от С5 и турбо :shock: . борбата е жестока, скоро тия коли няма да стъпват на асфалта :shock: . да видим докога бмв ще удържат атмосферния фронт :lol: подозирам, че имат някаква много екзотична технлогия, която крият в задния си джоб и ще видим в близките 4-5 години.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 13 Мар 2007, 2:29

Сам го каза ... Шом кантара е на равно атмосферния фронт VS TURBO , това дава леко предимство (голем ЖОКЕР за БМВ) с лоша турбо добавка ,a иначе чак 100 коня отгоре 550 + не ми се вярва да станат тея аудита , но времето ще покаже де. Друг е въпроса че малко хора биха сложили турбо на такива перфектни коли дето си вървят доста и без него.

BTW: Вижте огледалцата за какво иде реч !

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 13 Мар 2007, 7:49

bmw_e36_fen написа:Друг е въпроса че малко хора биха сложили турбо на такива перфектни коли дето си вървят доста и без него.

Той май говори за турбота от завода ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Мар 2007, 18:06

ония от ауди са сложили амосферен двигател на уж суперспортния Р8 и се очаква след годниа,две да сложат по-мощен пак атмосферен двиагтел на Р8,което ме навява на мисълта че няма да слагат турбо,поне не на РС4 иначе не знам каква им е философията спортната им лимузина,която се очаква да е 550 кс да стане по-бърза от рс4 и рс8 :roll: :roll:
и отново си припомнете ЧЕ НАЙ-БЪРЗИТЕ СУПЕРСПОРТНИ КОЛИ СА АТМОСФЕРНИ,НАЛИ ;) със малки изкючения

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 14 Мар 2007, 2:17

Сега видим и C55AMG какво ще покаже, говори се че ще е 450к.с. :P да излязат официално и онзи Аспарух от Мотоавангард да ги сравнява като диня и хлебарка хахаха Искам качествена битка м/у титаните :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум